Wedden op topper in Nederlandse Eredivisie: Vitesse Arnhem – AZ Alkmaar

Bekerfinalist Vitesse ontvangt zondag AZ in de Gelredome. Deze topper uit de Nederlandse Eredivisie gaat tussen de nummer drie (AZ) en vier (Vitesse). Het verschil vooraf is vier punten in het voordeel van AZ. Wie pakt er punten zondag en wie blijft met lege handen achter? Voorspel en wordt zelf de grote winnaar!

Vitesse – AZ

Afgelopen weekend wonnen beide ploegen hun competitieduel. Midweeks deed Vitesse daar nog de bekerwinst tegen VVV bovenop. We kunnen dus spreken van een duel tussen twee elftallen in vorm.

De onderlinge duels uit het verleden tonen aan dat Vitesse thuis meer moeite heeft met AZ, dan AZ met Vitesse in Alkmaar.

Vorig seizoen won Vitesse wel van AZ. Het werd toen 2-1. In het seizoen 2018 – 2019 eindigde Vitesse – AZ in 2-2 en weer een jaar eerder won AZ met 1-2.

De onderlinge statistieken leverden dus geen duidelijk beeld op van de favoriet voor komende zondag. Het belooft hoe dan ook een duel te worden dat alle kanten op kan gaan.

Gokken op Vitesse AZ doe je via Betive:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het gokken op voetbal
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Vitesse AZ.

Bezoek Betive.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €250 bij Betive.com.)

 

Favorieten

De gokwebsites verwachten dat AZ zondag de meeste kans maakt om te winnen. De ploeg staat één plaatsje hoger dan Vitesse. De Alkmaarders hebben tot nu toe 49 punten gepakt, Vitesse vooralsnog 45.

De Gelderse formatie wist echter dinsdagavond wél de bekerfinale te bereiken en dat kan het elftal natuurlijk een flinke boost geven. Of AZ ook zo gemotiveerd aan de aftrap verschijnt, is afwachten. Feit is dat AZ in toppers vaak prima voor de dag komt en met Myron Boadu in topvorm scoort het ook nog heel gemakkelijk.

 

Thomas Letsch: “We strijden op alle fronten”

Vitesse-trainer Thomas Letsch weet dankzij het bereiken van de bekerfinale en de winst van Ajax op SC Heerenveen bijna zeker dat zijn ploeg volgend jaar Europees voetbal speelt. Maar een goede prestatie tegen AZ kan ervoor zorgen dat bijna zeker, zo goed als zeker wordt. Letsch: “We strijden op alle fronten. Het is een geweldig seizoen. We staan vlak achter AZ en willen ook die race winnen!”

Pascal Jansen: “Vitesse hele belangrijke wedstrijd”

Voor AZ is het vooral proberen de derde plek vast te houden en wellicht nog over PSV heen te glippen. AZ-trainer Pascal Jansen: “Het is een hele belangrijke wedstrijd. We zitten in een aardige reeks en die willen we doortrekken naar de wedstrijd in Arnhem. Het belooft een spektakelduel te worden”, zo voorspelt Jansen in zijn vooruitblik op zondag!

 

Odds

Bij de online bookmakers staat AZ voor een ruime verdubbeling van je inleg in de sportbooks. Een gemiddelde odd van x2,09 is meer dan de moeite waard!

Een correcte voorspelling op een winstpartij van Vitesse levert in het 1×2 wedsysteem nog meer op! Voorspel jij dat de Arnhemmers winnen en pakken ze zondag drie punten door AZ te verslaan? Dan keren de bookies gemiddeld x3,05 keer het wedbedrag uit.

Een gelijkspel staat gelijk voor de hoogste winstbonus van dit duel. Een winnende voorspelling in de pre-fase zorgt momenteel voor een bonus van x3,65 keer ingelegde wedbedrag. Gokken op de Eredivisie kan zeer lonend zijn!

 

Dubbele kans

Speel je mee via de online goksites? Dan kan je ook inzetten via het speltype ‘Dubbele kans’. Hierbij zet je in op twee mogelijke eindstanden. Je hebt dus altijd 66 procent kans op een winstbonus.

Bij een zege van Vitesse of een gelijkspel is die uitkering een factor x1,65 van je wedbedrag. Je scoort een winst van x1,34 keer het ingezette speelbedrag als het een gelijkspel wordt of AZ wint.

Denk jij dat er sowieso een winnaar komt en is een gelijkspel volgens jou uitgesloten? Speel dan op ‘Dubbele kans’ winst voor Vitesse of AZ en ontvang x1,27 keer het ingezette geldbedrag als die voorspelling uitkomt!

 

Datum

De Eredivisie topper Vitesse Arnhem – AZ Alkmaar staat voor zondag 7 maart gepland en begint om 16:45 uur. De pre-odds gelden totdat de wedstrijd start. Zodra de bal rolt worden er geen pre-wedstrijd weddenschappen meer geaccepteerd, ook niet als je je voorspelling voor die tijd hebt doorgegeven. Alleen afgeronde, ontvangen online weddenschappen tellen mee.

Vanaf het moment dat de wedstrijd is begonnen kan je overschakelen op het live en mobiel gokken op Vitesse – AZ. Zo kan je voor en tijdens de wedstrijd scoren bij Bookiez! Doe jij mee?

Check onze bookmakers pagina voor alle actuele odds en deals!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top