Wedden op Valero Texax Open Golf 2021

Een week voordat de topgolfers gaan afslaan bij The Masters verzamelen de beste golfers ter wereld zich voor Valero Texas Open. Dit toernooi geldt als laatste voorbereidingstoernooi op The Masters en is dus gelijk een goede graadmeter voor het actuele vormpeil. Wie heeft de minste slagen nodig om de 18 holes te lopen? Voorspel en win bij Bookiez!

Valero Texas Open 2021

De Valero Texas Open is een officieel PGA tour toernooi. Het prijzengeld ligt op 7,7 miljoen dollar, een slordige 6,5 miljoen euro.

Het toernooi in Texas is het zesde oudste professionele golftoernooi ter wereld, het derde oudste op de PGA TOUR en het langst gehouden in dezelfde stad. In 2012 vierde het toernooi zijn negentigste verjaardag.

De lijst met kampioenen bevat enkele van de grootste namen uit de golfgeschiedenis: Walter Hagen, Byron Nelson, Ben Hogan, Sam Snead, Arnold Palmer, Ben Crenshaw, Hale Irwin, Lee Trevino, Nick Price, Justin Leonard, Zach Johnson, Adam Scott, Jimmy Walker en 2019 kampioen Corey Conners.

Het toernooi wordt gehouden op het Oaks terrein van de TPC San Antonio golfclub. De Oaks-baan, ontworpen door PGA TOUR-legende Greg Norman, met spelersconsulent, Sergio Garcia, weerspiegelt het vertrek van de TOUR van de moderne toernooistijl (uitgestrekte grasvelden en heuvels met toeschouwers) naar een natuurlijker uiterlijk en gevoel.

De 2021-editie van de Valero Texas Open keert voor het twaalfde jaar terug naar de Oaks-baan van TPC San Antonio. Dit wordt het derde jaar van een contractverlenging van tien jaar tussen de PGA TOUR en Valero Energy Corporation; een deal die het toernooi in een felbegeerde positie op het TOUR-schema plaatst – de week voorafgaand aan het Masters-toernooi.

Gokken op Valero Texas Open Golf 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het gokken op golf
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op GP Bahrein.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Regerend FedEx Cup-kampioen Dustin Johnson heeft zich teruggetrokken uit de Valero Texas Open van deze week, het laatste evenement voor de Masters van 2021. Hij was bij de bookmakers topfavoriet voor eindwinst. “Na heel goed nagedacht te hebben tijdens het weekend, heb ik besloten me terug te trekken uit de Valero Texas Open”, zei de nummer één van de wereld in een verklaring.

 

Dustin Johnson: “Voorbereiden op The Masters”

Johnson stond bij de bookies op x8,00 je inzet en dat was de scherpste pre-odd. Door zijn afzegging komt die wedoptie nu te vervallen: “Ik ben van plan om de week thuis door te brengen ter voorbereiding op de Masters van volgende week. Mijn excuses aan de sponsors van Valero en al mijn vrienden in San Antonio, aangezien ik me realiseer dat dit teleurstellend nieuws is. Desalniettemin twijfel ik er niet aan dat het weer een geweldige week wordt voor de Valero Texas Open. “

Met mannen als Jordan Spieth, Tony Finau, Scottie Scheffler en titelverdediger Corey Conners op de baan zijn er nog genoeg grote namen die als favoriet bestempeld kunnen worden en die voor de hoofdprijs zullen gaan strijden.

 

Pre-wedstrijd Odds

Nu Johnson forfait geeft, is de Amerikaanse golfer Spieth de grote favoriet bij de online gokwebsites. Zijn pre-wedstrijd quotering staat (nu) nog op x13,00! Zijn landgenoot Tony Finau volgt bij de bookies op een tweede plaats qua favorieten: x17,00

Naast dit duo wordt er ook veel verwacht van de Engelsman Scheffler: x19,00 en van de Japanse golfer Hideki Matsuyama. Zijn odds in de pre-fase lopen op naar x23,00 het ingelegde wedbedrag.

Lukt het Conners om na zijn zege in 2019 – de laatste keer dat dit toernooi werd gespeeld – te verdedigen, dan keren de online goksites gemiddeld x26,00 het ingezette bedrag aan je uit.

 

Data Valero Texas Open

De 2021 editie van de Valero Texas Open keert voor het twaalfde jaar terug naar de Oaks-baan van TPC San Antonio. Dit wordt het derde jaar van een contractverlenging van tien jaar tussen de PGA TOUR en Valero Energy Corporation; een deal die het toernooi in een felbegeerde positie op het PGA-tourschema plaatst – de week voorafgaand aan het Masters-toernooi. Ontvang de beste bookmaker bonussen bij Bookiez.net

Het toernooi duurt van dinsdag 30 maart tot en met zondag 4 maart 2021. Alle pre-fase weddenschappen voor de finaleronde op zondag moeten dus binnen zijn voordat de eerste golfer zondag afslaat. Tijdens de laatste 18 holes speelronde kan er nog wel via online wedden worden meegedaan aan deze Valero Texas Open 2021!

Ga direct naar de bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top