Wedden op UFC 259 titel gevecht Israel Adesanya vs Jan Blachowicz

Dit weekeinde staat er weer een fraai Main Event gepland tijdens de UFC Fight Night. In de UFC Apex Arena in Las Vegas neemt Jan Blachowicz het in de lichtste zwaargewicht klasse op tegen Israël Adesanya. Dankzij nog twee titelgevechten wordt komende zaterdag gezien als één van de grootste UFC 259 event van 2021! Voor UFC-punters een mooie gelegenheid om de bookmakers knock-out te slaan met een winnende weddenschap bij Bookiez!

Statistieken

De Pool Blachowicz is 38 jaar, 1,88 lang en weegt 93 kilo schoon aan de haak. Dankzij een zwarte band in de Braziliaanse Jiujitsu wist de ‘Prince of Cieszyn’ al snel naam te maken in de MMA. Met 27 overwinningen op 35 optreden is zijn track record meer dan in orde.

Waar Blachowicz in 2007 zijn carrière lanceerde, is zijn Nigeriaanse tegenstander Israël Adesanya ‘The Last Stylebender’ pas sinds 2009 actief. Adesanya heeft echter wel veel meer ringervaring. Het is actief in het boksen, kickboksen en dus ook in de MMA. Bijna alle gevechten worden door hem gewonnen en bij MMA is hij na twintig optredens zelfs nog ongeslagen!

Gokken op UFC 259 doe je via Zodiacbet:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het gokken op UFC
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Zodiacbet.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Adesanya Blachowicz.

Bezoek Zodiacbet.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €100 bij Zodiacbet.com.)

 

Favoriet

Adesanya is dankzij zijn uitstekende statistieken dan ook favoriet bij dit MMA gevecht in Las Vegas. Bij de gokwebsites wordt dan ook flink gespeeld op de Nigeriaanse Stylebender.

Maar ook weddenschappen op Blachowicz zijn de moeite waard. Als underdog bij het aanstaande titelgevecht in de lichtste zwaargewicht klasse kan je namelijk flink scoren op een overwinning van de Poolse vechtmachine.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

Jan Blachowicz kan gezien worden als de uitdager van Adesanya, aangezien de Nigeriaanse-Nieuw Zeelander nog ongeslagen is. Maar Blachowicz kan dat niks schelen: “Ik begin een wedstrijd altijd als underdog en win toch altijd. Misschien als ik dit gevecht win, dat ik niet langer de underdog meer ben. Maar ik vind het prima hoor: underdog zijn en winnen. Prima toch?”

Jan Blachowicz: “Ik zal de eerste zijn die hem verslaat”

De Pool is ervan overtuigd dat de Apex Arena in Las Vegas voor hem een magisch decor gaat worden: “Ik zal de eerste zijn die hem verslaat. Hij is een echte kampioen en een goede vechter. Maar ik geloof er heilig in dat ik hem tegen de grond ga krijgen en de titel zal veroveren.”

Israël Adesanya: “Ik hou me niet met Blachowicz bezig”

Adesanya is niet onder de indruk van de Poolse uitspraken en bereidt zich in alle rust voor op het komende titelgevecht: “Ik hou me niet met Blachowicz bezig. Natuurlijk weet ik alles van hem: zijn goede grip en hij heeft veel power. Daar bereid ik mij op voor en zal die wapens van hem proberen uit te schakelen. Het zou weleens leuk zijn als ik wat tegenstand krijg en een keertje echt buiten adem raak, want dat is tot nu toe nog nooit gebeurd.”

Zelfde shit, ander gevecht”

Een aparte voorbereiding op Blachowicz? Daar doet Adesanya ook niet aan: “Ik doe gewoon hetzelfde als altijd en let op mijn woorden: daarmee ga ik weer geschiedenis schrijven! Zelfde shit, ander gevecht.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online goksite kan je ook geschiedenis schrijven door een winnende weddenschap te plaatsen. Doe je dit op Blachowicz, dan is de potentiële winstbonus x3,00 het ingezette wedbedrag.

Bij een correcte voorspelling dat Adesanya zijn 21ste partij op rij gaat winnen in de MMA ontvangen online sportgokkers x1,40 keer het ingezette speelbedrag retour.

Bij de bookies kan je dus € 100,- euro verdienen als je € 250,- euro inzet op ‘The Last Stylebender’Adesanya en kan je maar liefst € 195,- euro winnen als je € 100,- euro inzet op de Pool Blachowicz.

 

Wedden op MMA

Bij het Wedden op MMA gevechten moet je je niet knock-out laten slaan door de pre-odds bij de online bookmakers. Ga uit van je eigen gevoel en kennis van de UFC vechtsporten.

Scoor bij Bookiez de beste bookmaker bonussen & deals door gebruik te maken van de vergelijkingstool die de top bookmakers voor het Wedden op MMA voor je selecteren.

 

Waar en wanneer wordt UFC 259 gehouden?

Het titelgevecht in de UFC 259 tussen Blachowicz en Adesanya wordt uitgevochten in de Apex Arena gelegen in de Amerikaanse stad Las Vegas. Om 04:00 uur (lokale tijd) begint het titelgevecht tussen de twee kemphanen. Live gokken kan alleen tijdens het gevecht. Zodra er een technische KO is, stoppen de weddenschappen. Wees er dus op tijd bij en scoor je UFC deal!

 

Tips en vragen

Net als Blachowicz en Adesanya moet jij nooit onvoorbereid de ring in stappen. Speel bewust en verantwoord door in ons kenniscentrum goed te bekijken wat je opties en risico’s zijn bij het online wedden op MMA gevechten.

Ga naar onze bookmakers pagina om mee te spelen!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top