Wedden op Rozenstruik Sakai UFC Fight Night

Op de UFC Fight Night van zondag 6 juni staat er een ware prestigestrijd op het programma. De Surinaamse vechter Jairzinho Rozenstruik neemt het dan op tegen Augusto Sakai uit Brazilië. De twee vechten in de zwaargewicht klasse. Wie stapt er straks als winnaar uit de ring? Plaats je voorspelling nu bij Bookiez en sla de bookmakers knock-out met jouw UFC/MMA kennis!

Rozenstruik versus Sakai

Jairzinho Rozenstruik heeft tot nu toe dertien MMA gevechten achter zijn naam staan. Elf daarvan sloot hij winnend af. Tien keer was dat dankzij een knock-out. Van de twee partijen die hij verloor eindigde er eentje in een knock-out door zijn tegenstander. Rozenstruik weet dus zelf ook hoe het voelt om KO te gaan.

Augusto Sakai is sinds 2011 actief in de Mixed Martial Arts vechtsport. Hij vocht in de afgelopen tien jaar achttien gevechten uit, won er vijftien en deed dat elf keer via een knock-out. Sakai verloor tot nu toe twee keer en speelde één keer gelijk.

Online gokken op Jairzinho Rozenstruik Augusto Sakai 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de UFC Fight Night Rozenstruik Sakai.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favoriet

Bij de gokwebsites is er niet echt een top favoriet. Beide vechters zijn volgens de bookies aan elkaar gewaagd. De pre-odds liggen dan ook dichtbij elkaar, wat betekent dat je bij elke winnende weddenschap een fraaie bookmaker bonus kan scoren.

De favorietenrol voor Rozenstruik zou logisch zijn op basis van zijn statistieken, maar aangezien hij met een revival bezig is, zijn de bookmakers terughoudend. Het zwaargewicht gevecht is vooraf dan ook een partij waarbij het alle kanten op kan gaan, zo kunnen we concluderen uit de odds verdeling bij de goksites waar je op UFC kan inzetten.

 

Jairzinho Rozenstruik: “Belangrijkste gevecht uit mijn carrière”

Bigi Boy, zoals Rozenstruik liefkozend wordt genoemd, is bezig zichzelf opnieuw op de kaart te zetten. Het gevecht tegen Sakai is voor hem dan ook super belangrijk: “Mijn focus is nu 100 procent op het aankomende gevecht tegen Sakai, dat ik voor nu zie als de belangrijkste in mijn carrière.”

Rozenstruik beseft dat hij zichzelf weer omhoog moet werken naar de top. “Alleen een overwinning telt. Maakt niet uit hoe. Ik ben dat ook aan mijn fans verplicht” aldus Rozenstruik in zijn voorbeschouwing op zondag 6 juni.

Augusto Sakai: “Reken maar op een spectaculair einde”

Voor Sakai is het gevecht ook een hoogtepunt in zijn loopbaan. De Braziliaan belooft dan ook om all-in te gaan zondag: “Elk gevecht is een groot gevecht, maar deze is extra bijzonder omdat het tegen Rozenstruik is: een vechter die ik respecteer. Ik ben blij dat ik het main gevecht mag uitvechten en zal mijn dankbaarheid tonen door een spectaculair einde te veroorzaken in de ring. Reken daar op, Jairzinho!”

 

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor het UFC gevecht tussen Rozenstruik en Sakai staan vlijmscherp. Winst van Rozenstruik is bijna twee keer je wedbedrag waard: x1,95, terwijl je bij een correcte voorspelling op Sakai als winnaar nog altijd x1,80 keer het ingelegde speelbedrag scoort!

De pre-odds mogen dan ook prima zijn, maar als je kiest voor live gokken op deze partij dan kan je nog hogere winsten scoren! Je moet daarvoor wel zaterdag op zondagnacht wakker blijven. De wedstrijd begint immers om 01:00 uur in de nacht.

 

Wedden op UFC/MMA

Het gokken op UFC/MMA vereist wel enige kennis van de sport. Ben jij een expert en hou je van een gokje wagen? Zet dan in via Bookiez en sla je slag bij de online bookmakers door de winnaar van Rozenstruik versus Sakai goed te voorspellen!

Check de top bookmakers bonussen op onze site voor beste odds en deals. Heb je nog een welkomst- of stortingsbonus? Dan kan je zelfs een free bet plaatsen!

 

Datum Rozenstruik versus Sakai

Het gevecht zal plaatsvinden op zondag 6 juni 2021 UFC Apex faciliteit in Enterprise, in de Amerikaanse staat Nevada. De locatie waar de ring is opgebouwd is onderdeel van de Las Vegas Metropolitan Area. De partij begint om 01:00 uur Nederlandse tijd.

Wees er dus op tijd bij om je slag te slaan bij de bookmakerskantoren die UFC weddenschappen aanbieden.

Ga direct naar onze bookmakers pagina en scoor de beste deal >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top