Openingsronde PDC Pro Tour 2021: Hungarian Darts Trophy (Bookiez)

Op 3 september start de PDC European Tour 2021, een reeks van dartstoernooien die worden georganiseerd door dartsbond PDC. De tour is onderdeel van de PDC Pro Tour, waar ook onder meer de Players Championships events onder vallen. Van 3 tot en met 5 september wordt het eerste toernooi van de PDC European Tour gehouden, te weten de Hungarian Darts Trophy. Een heuse primeur, want het is het eerste PDC toernooi dat in Hongarije wordt georganiseerd.

 

Hungarian Darts Trophy 2021

Het evenement was oorspronkelijk al in 2020 gepland, maar vanwege de coronacrisis kon dat toen geen doorgang vinden. Het toernooi werd daarop uitgesteld en mag zich nu het eerste toernooi noemen van de PDC European Tour 2021.

Het toernooi wordt gehouden in de Laszlo Papp Budapest Sports Arena in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Op het toernooi komen 48 darters in actie, die strijden om de titel en de daar bijbehorende geldprijs van 25.000 Pond (ruim 29.000 euro). In totaal is er zo’n 140.000 Pond (ruim 163.000 Euro) te verdelen. Overigens gelden deze bedragen voor alle European Tours van de PDC. Online gokken op darten is populairder dan ooit!

Online gokken op PDC European Tour Darts 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op PDC Pro Tour.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Favorieten

Aan het toernooi doen dus 48 darters mee, waaronder ook Nederlanders Michael van Gerwen (nummer 3 op de PDC Order of Merit), Dirk van Duijvenbode (nummer 21) en Danny Noppert (nummer 23). De andere 32 plaatsen zijn verdeeld op basis van diversekwalificatietoernooien. Daardoor zijn ook de Nederlanders Vincent van der Voort, Geert Nentjes en Richard Veenstra van de partij in Boedapest.

Van hen wordt door de gokwebsites alleen Michael van Gerwen tot de kanshebbers gerekend. Samen met Gerwyn Price, Peter Wright en José de Sousa is de Nederlander favoriet voor de eindzege. Outsiders voor de eindzege dit toernooi zijn Jonny Clayton, Nathan Aspinall, Joe Cullen en Dirk van Duijvenbode.

Michael van Gerwen: “Uiteraard wil ik hier winnen”

Michael van Gerwen is in 2021 nog zonder zege. Gaat hij in Hongarije eindelijk zijn eerste titel van dit jaar winnen? Van Gerwen: “Het is fijn dat we weer beginnen, ik heb er erg veel zin in. Ik kijk op dit moment alleen naar dit toernooi, en zal uiteraard mijn best doen om te winnen. Na dit weekend richt ik me pas op de World Cup of Darts, volgend weekend. Hopelijk is ook Dirk (van Duijvenbode) in vorm, want ik speel dan met hem samen. Maar komend weekend zijn we natuurlijk nog concurrenten.”

 

Quoteringen

Van de vier topfavorieten liggen de pre-odds bij Peter Wright en Gerwyn Price het laagst, waardoor zij volgens de bookmakers het meeste kans maken op de eindzege. Hun quoteringen staan op x5,50. De pre-odds van Van Gerwen liggen net iets hoger, met 6,00. José de Sousa moet het doen met een quotering van x8,00. Daarmee is dit viertal bij de online goksites favoriet, al zijn er genoeg outsiders voor de titel.

De grootste uitdagers zijn daarvoor Jonny Clayton, bij wie de pre-odds op x13,00 liggen. Ook het trio Joe Cullen, Dirk van Duijvenbode en Nathan Aspinall mag dromen van de eindzege; hun quoteringen liggen op x21,00. Met deze quoteringen van de bookmakers zijn de acht grootste kanshebbers wel genoemd.

Mocht je graag een andere Nederlander zien winnen dan Van Gerwen of Van Duijvenbode? Dan lijkt een gokje op Danny Noppert nog het meest verstandige. Zijn pre-odds staan op x67,00, terwijl die van Vincent van der Voort op x101,00 staan. Richard Veenstra moet het doen met een quotering van x151,00. Durf jij het aan? Speel dan mee via Bookiez en zet in op de darter van je keuze en profiteer van de beste bookmaker bonussen!

 

Hungarian Darts Trophy 2021

De Hungarian Darts Trophy, onderdeel van de PDC European Tour, vindt van vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september 2021 plaats in de Laszlo Papp Budapest Sports Arena in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De eerste wedstrijden op vrijdag beginnen om 13.00 uur. Wil je meespelen met de pre-odds? Zorg er dan voor dat deze voor die tijd binnen zijn. Het programma op zaterdag en zondag begint overigens eveneens om 13.00 uur – live wedden is ook mogelijk!

Ga naar de bookmakers pagina en gooi de winnende weddenschap op de PDC European Tour Hongarije >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top