Wedden op Serie A match tussen Inter Milaan en Crotone – Scoort Lukaku?

Deze zondag herneemt de Italiaanse Serie A alweer. Inter vangt dit nieuwe kalenderjaar aan met een thuismatch tegen het laaggeplaatste Crotone. Voorspel de uitkomst, winnaar of statistieken van deze competitiematch en scoor een straffe bonus bij een winnende voorspelling via Bookiez!

Statistieken

Inter vangt het nieuwe jaar aan als nummer twee van de tabellen. In de eerste veertien competitiematches werden 33 punten gepakt door de ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku. Het heeft daarmee slechts één punt minder dan koploper – en stadsgenoot – AC Milaan.

Crotone doet het een pak minder goed. De ploeg van coach Giovanni Stroppa heeft pas negen punten. Drie daarvan werden gepakt toen op de valreep van het oude jaar met 2-1 de maat genomen werd van Parma. Desalniettemin is Crotone pas negentiende, een positie die op het einde van dit seizoen rechtstreekse degradatie naar de Serie B inhoudt.

Wedden op Inter Milan Crotone 2020 doet u via Betway:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand
  • Hoogste odds bij het gokken op voetbal

Via Betway.be vind u het grootste aanbod aan Serie A weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betway.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favorieten

Dat Inter bij alle voorschouwingen als primus wordt aangemerkt is bijkans geen verrassing meer. Maar kijkend naar de laatste match die Inter in Guiseppe Meaza speelde tegen Crotone is de status van favoriet ineens minder evident.

Crotone wist op 3 februari 2018 namelijk een propere 1-1 score over de brug te tillen toen hij in dat seizoen bij Inter op bezoek ging. In 2017 pakte Crotone zelfs drie punten door Internazionale in eigen huis met 2-1 te verslaan. En daarmee wordt onderstreept dat zelfs een match tegen een laagvlieger geen garantie is op succes.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Allereerst de coach van Inter: Antonio Conte. De druk om het jaar met een driepunter te starten is groot en Conte voelt die druk ook. Hij neemt in een persverklaring dat gevoel een beetje weg door te stellen dat Inter op hetzelfde elan zal doorgaan als in het slot van 2020: “We moeten terug aan het werk in onze eerste match tegen Crotone. We gaan het jaar van start met de juiste intensiteit en de juiste instelling zoals we dat in 2020 ook meermaals hebben getoond.”

Lukaku: “Direct scoren tegen Crotone”

Eén van de spelers die die ambitie belichaamd is onze landgenoot Lukaku. De topschutter van Inter heeft ook weer goesting om te voetballen: “Ik ken mijn verantwoordelijkheid voor dit elftal en zal er alles aan doen om tegen Crotone direct met goals aan te knopen bij mijn prestaties in de tweede helft van het seizoen”, aldus de Belg op de digitale spreekbuis van de club.

 

Wat zeggen de bookmakers?

De online wedkantoren hebben hun knopen geteld en de conclusie wat verduidelijkt: de odds voor Inter vallen een pak lager uit dan voor een resultaat van Crotone in Milaan.

Gemiddeld wordt er een winstbonus van x1,20 keer uw inleg uitgekeerd als Inter wint. Bij een gelijkspel lopen de odds op naar x6,00 het wedbedrag op het wedstrookje. Kruist u een zege voor Crotone aan op het wedstrijdformulier? Dan stijgen de potentiële bonussen zelfs tot boven de tien. Bij de topbookmakers van Bookiez scoort u maximaal x11,25 uw inzet als Crotone wint van Inter!

Check onze Nederlandse goksites voor match specials of dubbele kans spelopties. Bij het doorgeven van een correcte score lopen de uitkeringen ferm op. Een 1-0 overwinning van Inter is bijvoorbeeld 8,05 keer uw wedbedrag waard. Een 2-0 eindstand staat voor x5,95 keer uw inzet in de boeken en een 0-0 gelijkspel zorgt voor een nieuwjaarklapper van x31,00!

 

Wedden op de Serie A

Wilt u wedden op de Serie A? Dan is het zaak een hoog mogelijke bonus te scoren bij een correcte voorspelling! Speel mee via Bookiez en pak die hoogste odds!

Via onze bookmaker bonussen pagina ziet u direct welke deals er actief zijn voor Inter – Crotone. Binnen enkele momenten weet u exact waar en wanneer u de beste deals kunt scoren bij de weddenschap van uw keuze!

 

Waar en wanneer?

De Serie A match tussen Inter Milaan en Crotone wordt gespeeld in Estadio Giuseppe Meazza (San Siro) en vangt aan op zondag 3 januari om 12:30 uur. Wees er tijdig bij en plaats uw weddenschap in de pre-fase voor gegarandeerde odds.

Log in bij Bookiez voor het live wedden op Inter – Crotone vanaf het aanvangstijdstip. Spelen via uw GSM is bij deze wedoptie ook mogelijk. Live betting sluit zodra de scheidsrechter het laatste fluitsignaal laat klinken.

 

Tips en vragen

Voor extra informatie over het online wedden op voetbalmatches, de Serie A of Inter Milaan checkt u het beste ons kenniscentrum. Voor vragen kunt u terecht bij onze FAQ-sectie of in het forum. Lees wekelijks onze voorbeschouwingen, nieuwsberichten en achtergrondartikelen om optimaal voorbereid uw sportweddenschappen te plaatsen.

Ga direct naar onze bookmakers en scoor bij Inter – Crotone!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top