Wedden op winnaar Rugby Six Nations 2021: Wales of toch Frankrijk?

Het leek allemaal in kannen en kruiken totdat Frankrijk afgelopen weekeinde in de slotseconde met 32-30 ging winnen van het tot dan toe onklopbare Wales. Wales zou de titel pakken door middel van een Grand Slam, winst op alle landen. Maar Frankrijk besliste anders: Brice Dulin scoorde een try voor Les Bleus waardoor aanstaande vrijdag de beslissing valt.

 

Six Nations 2021

De allereerst Six Nations wedstrijden werden in 1883 gespeeld, maar sindsdien is er veel veranderd aan de opzet van dit zeslandentoernooi. Sinds 2000 is de opzet min of meer gelijk gebleven en zijn ook de deelnemende landen telkens hetzelfde: Engeland, Wales, Schotland, Ierland, Frankrijk en Italië.

Het rugbytoernooi wordt gezien als het grootste rugby event van het Noordelijk halfrond en trekt jaarlijks miljoenen kijkers. De wedstrijd Wales – Frankrijk leek beslissend te zijn voor de winnaar van 2021, maar een late score besliste anders.

Gokken op Six Nations 2021 Rugby doe je via Betive:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het gokken op rugby
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Six Nations Cup Rugby.

Bezoek Betive.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €250 bij Betive.com.)

 

Favoriet

Doordat Frankrijk van Wales won kunnen beide landen nog de Kroon winnen. Wales is ondanks de nederlaag nog altijd leider. Frankrijk heeft een kleine kans op winst: ze moeten winnen van Schotland en het bonuspunt scoren om de titel nog te grijpen. Dat bonuspunt kan alleen worden behaald bij vier try’s of meer. Veel rugby fans uit Wales zullen dan ook eenmalig voor hun Schotse collega’s juichen vrijdag.

Bij de online goksites is Wales nog altijd favoriet. Frankrijk kruipt echter wel dichterbij als het gaat om kans op de eindzege. Schotland heeft niets meer te winnen als het gaat om de eindstand in de Six Nations 2021. Uiteraard zal het team wel voor de eer willen strijden, maar de wil om te winnen ligt bij Frankrijk ongetwijfeld een stuk hoger.

 

Franse bondscoach Saint-André: “We schrijven geschiedenis”

De Franse bondscoach Philippe Saint-André is vooral blij dat zijn land nog kans maakt: “Hier schrijven we geschiedenis mee. Dit was rugby in zijn puurste vorm, kenmerkend voor het Six Nations toernooi van dit jaar. Hopelijk wordt die geschiedenis nog een beetje mooier als we tegen Schotland spelen vrijdag!”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Voor de slotwedstrijd in de Six Nations rugby 2021 van aanstaande vrijdag zijn de pre-odds duidelijk in het voordeel van de Fransen: x1,16 als de thuisploeg zegeviert en x7,80 als de Schotten van Les Bleus winnen.

Voor de eindzege is Wales nog altijd de topfavoriet bij de online bookmakers. Met een pre-wedstrijd quotering van x1,83 worden de winstkansen van Schotland zeer hoog ingeschat. Voor rugbypunters die op Frankrijk willen spelen, hebben de goksites gemiddeld x2,50 keer het ingezette wedbedrag klaarstaan als bookmaker bonus.

 

Wedden op Rugby

Rugby is een snel groeiende sport, waarop ook steeds meer gegokt wordt. De grote bookmakerskantoren hebben voor nieuwe spelers free bets klaarstaan waardoor je zonder risico op verlies kunt spelen op rugbywedstrijden.

Denk jij te weten hoe de Six Nations league van 2021 eindigt? Speel dan mee via Bookiez en scoor de beslissende try met een winnende weddenschap!

 

Waar en wanneer?

De laatste wedstrijd in dit zeslandentoernooi wordt gespeeld op vrijdag 26 maart in het Stade de France in Parijs. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Tot die tijd kunnen er weddenschappen worden geplaatst in de pre-fase. Zodra de wedstrijd is begonnen start het live gokken.

 

Tips en vragen

Voor tips en vragen over het online wedden op rugbywedstrijden kan je terecht in ons kenniscentrum. Lees hier alles over speltypes, top bookmakers en de te volgen strategie als je voor maximale bookmaker bonussen of maximale winstkansen wilt gaan. Speel bewust en verantwoord!

Ga naar onze bookmakers pagina om mee te spelen

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top