Wedden op Pro League match Sint Truiden – Club Brugge – Wie vangt 2021 aan met een zege?

Deze zondag speelt Club Brugge haar eerste competitiematch van 2021. Wees erbij door via Bookiez een weddenschap te plaatsen. Voorspel wie de primus wordt of gok op wedstrijdstatistieken, match specials en/of tussenstanden. Heeft u ook goesting in de herneming van de Jupiler Pro League? Zet dan nu in op STVV – Club Brugge en win!

Statistieken

Club Brugge sloot kalenderjaar 2020 af als koploper van de Belgische voetbalcompetitie. Blauw-Zwart geraakte in de eerste 19 matches aan 39 punten. Het heeft daarmee een voorgift van vier punten op nummer twee: KRC Genk.

Voor Sint Truiden liggen de kaarten anders op tafel. STVV begon het seizoen sterk, zakte daarna (ver) weg maar herstelde zich knap richting het einde van het voorbije kalenderjaar. Met twintig punten uit negentien speelronden vindt Sint Truiden zichzelf terug op een veertiende stek.

De thuisploeg steekt echter wel in goede vorm. De laatste drie matches voor de winterstop werden omgezet in winst. Club Brugge kan die cijfers niet voorleggen. De fiere koploper ging op 20 december op Jan Breydel onderuit met 0-1 tegen KAA Gent. Daags na de kerst ontgoochelde Club niet. Er werd toen simpel de maat genomen van (het geplaagde) KAS Eupen: 3-0.

Gokken op Sint Truiden Club Brugge 2021 doet u via Betway:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand
  • Hoogste odds bij het gokken op voetbal

Via Betway.be vind u het grootste aanbod aan Jupiler Pro League weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betway.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favorieten

Sint Truiden heeft als thuisploeg een streepje voor, maar Club Brugge heeft een beter seizoen tot noch toe. Het versterkte zijn selectie nog maar eens in de korte winterbreak en staat niet voor niets afgetekend bovenaan.

Bovendien speelt Club Brugge op verplaatsing bijkans beter dan op Jan Breydel en dus lijken de kaarten vooraf wel geschud: Club Brugge is in de pre-fase de favoriet. Zeker als u zich bedenkt dat STVV in 2015 voor het laatst een thuismatch wist te winnen van Blauw-Zwart. Wel werd het in 2018 nog 2-2. In het voorbije seizoen eindigde STVV – Club Brugge in 1-2. De winnende treffer viel toen pas in de slotfase. In de 85e minuut tekende verdediger Federico Ricca voor de 1-2.

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij Club Brugge is er duidelijk goesting in de herneming. Coach Philippe Clement kan niet wachten om tegen Sint Truiden aan te mogen treden: “De spelers hebben min of meer een weekje rust kunnen pakken. Dat was nodig, maar we hebben ze een goed programma meegegeven want er wachten direct ferme matches.

Philippe Clement: “Het kan spoken op Stayen”

“STVV op verplaatsing is niet te onderschatten, het kan spoken op Stayen. We hebben bovenal geen normale voorbereiding gehad, maar u hoort mij niet klagen. Sommige coaches klagen over het (drukke) programma, maar wij hebben in de voorbije maanden telkens drie matches per week af moeten werken.”

Peter Maes: “Club Brugge goed tegengas geven”

Peter Maes werd in december aangesteld als nieuwe T1 van Sint Truiden en kan direct na de jaarwende aan de bak met Club Brugge als tegenstrever op Stayen. Maes heeft echter de winterbreak gebruikt om zijn selectie ferm te versterken en kwam met enkele extra sterkhouders. STVV is volgens hem dan ook gereed voor de tweede seizoenshelft: “Voor de break pakte we 9 op 9”, aldus de Limburgse coach. “We zullen het zeker en vast in 2021 nog beter doen. We zijn alvast klaar om Club Brugge goed tegengas te geven.”

Wat zeggen de bookmakers?

Weddenschappen in de pre-fase leveren een gegarandeerd winstbonus op bij een winnende voorspelling. Speelt u bij deze match op Club Brugge? Dan staat er bij de online goksites gemiddeld een bonus van x1,50 keer uw inzet klaar.

Wordt het volgens u net als in 2018 een draw en delen de clubs de punten met elkaar? Zet dan in op een gelijkspel en ontvang meer dan vier keer uw inzet als de ploegen daadwerkelijk de punten delen. De top-odd bij Bookiez staat momenteel zelfs op x4,20.

De strafste quoteringen in de pre-fase is die voor een zege van STVV. Als de thuisploeg zondag 10 januari aan het feest is, wordt u de primus met een odd van maar liefst x5,35 keer het ingelegde wedbedrag.

Wedden op Belgisch voetbal

De Pro League vangt deze weekeinde terug aan en dat betekent voor voetbalpunters uit ons land weer smullen geblazen. Straffe matches en ferme pre-odds beheersen elke speelronde. Wilt u subiet ook bij de winnaars horen? Geraak dan niet in het sukkelstraatje en plaats nu al uw voorspelling!

Winnende sportweddenschappen bij Bookiez.net worden snel en veilig uitbetaald. Zorg dat u bij de winnaar geraakt en speel mee via onze bookmakerspagina!

Waar en wanneer?

De Jupiler Pro League match Sint Truiden VV – Club Brugge vangt aan op zondag 10 januari om 20:45 uur in de avond. De match wordt op Stayen gespeeld en dat is vrijwel altijd het decor voor fraaie (top)affiches.

Plaats uw pre-weddenschap voor aanvang van de match of log in bij het eerste fluitsignaal om live te wedden op deze JPL-match! Dit kan via uw desktop, tablet of GSM.

Tips en vragen

Voor tips voor het wedden op competitievoetbal in de hoogste Belgische klasse kunt u terecht in ons kenniscentrum. Geraakt u niet voorbij de spelopties die de bookmakers aanbieden? Herbekijk dan de wedopties op onze pagina. Bij de top bookmakers tonen wij u de beste deals, zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken.

Voor prangende vragen of extra informatie checkt u beter de FAQ. Chatten met andere voetbalpunters die spelen op matches van STVV en/of Club Brugge kan via ons forum.

Ga direct naar de bookmakers voor de winnende weddenschap op STVV – Club Brugge!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top