Wedden op PDC Super Series Darts 2021

In het Engelse Milton Keynes wordt deze week gestreden om de winnende pijl tijdens de Darts: PDC Super Series. Het betreft het tweede deel van de Series. Opvallende afwezige is Michael van Gerwen. De Nederlander won vorig jaar de finale, maar is niet ingeschreven voor deze vier speelronden. Wie profiteert van zijn afwezigheid en scoort de meeste punten? Voorspel en win via Bookiez!

 

PDC Super Series

De PDC Super Series bestaan uit twaalf Players Championship. Vanwege de huidige reisbeperkingen in de wereld is ervoor gekozen om het toernooi in drie blokken van vier speelronde te houden. De eerste series vonden in februari plaats in het Engelse Bolton. Nu strijkt de darts-top neer in Milton Keynes. In april zullen de laatste vier speelronde in Duitsland worden afgewerkt.

De eerste vier ronden waren spectaculair vanwege de terugkeer van Raymond van Barneveld in het internationale dartscircuit. Barney plaatste zich via de Q-School voor de PDC Tour en wist direct een speelronden te winnen in Bolton.

Naast Van Barneveld wonnen ook Joe Cullen, Jonny Clayton en de verrassend sterk spelende Callan Rydz een speelronde.

Gokken op PDC Super Series 2021 doe je via Betive:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het gokken op darts
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op PDC Super Series.

Bezoek Betive.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €250 bij Betive.com.)

 

Favorieten

Cullen en Clayton behoren als één van de winnaars uit het eerste blok ook nu weer tot de favorieten. Raymond van Barneveld is opnieuw als outsider aangemerkt, evenals Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert.

De topfavorieten komen uit het gastland en zijn wereldkampioen Gerwyn Price en Peter Wright (beiden afkomstig uit Groot-Brittannië). Ook Jose de Sousa en Dimitri van den Bergh staan hoog in de gokwebsites lijstjes. De winstkansen van Dave Chisnall worden door de bookiez ook hoog ingeschat.

 

Odds

Volgens de online goksites wordt Price met een pre-odds van x6,00 uw inleg als primus aangemerkt. De sportbookmakers hebben Wright voorzien van een quotering die maximaal oploopt naar x8,00 je ingevulde wedbedrag. Vanaf Clayton schieten de odds door de dubbele cijfers: x11,00.

Outsider Chisnall levert op dit moment gemiddeld x19,00. De Brit James Wade krijgt eenzelfde odd mee van de Nederlandse bookmakerskantoren waar je op darten kunt spelen.

Van Den Bergh volgt na Cullen en Anderson met een pre-wedstrijd quotering van x26,00. Daarmee heeft hij dezelfde winstkansen volgens de bookmakers als bijvoorbeeld Dirk Van Duijvenbode en Jose De Sousa.

Raymond van Barneveld staat met een odd van x67,00 keer het wedbedrag lekker vet in de pre-odds ranking!

Probeer ook eens om te spelen op de dark horse of schakel een handicap in om te scoren met de topfavoriet. Er zijn bij de online bookmakers waar darten wordt aangeboden als wedoptie vele manieren om de winnende voorspelling te scoren!

Bookiez heeft de beste odds en deals voor je verzameld, zodat jij maximaal kan scoren bij deze vier speelronden in het tweede deel van de PDC Super Series, The Players Championship 2021. Want ook zonder Michael van Gerwen kan je flink verdienen met het gokken op darten! Speel bijvoorbeeld op Wattimena, Noppert, Nentjes of Vos om een flinke bookmaker bonus te pakken bij een correcte voorspelling.

 

Wedden op Darts

Het online wedden op darts is het hele jaar door gespekt met hoge winstkansen en bonussen. Door te gokken op statistieken kan je hoog scoren en zelfs tijdens een wedstrijd al cashen. Dit kan door live te gokken of door in de pre-fase een statistiek als wie gooit de eerste 180 of 9-darter in te vullen op hun wedstrookje.

Scoor jij de winnende dart bij deze PDC Super Series? Speel dan mee op de vier speelronden die deze week in Milton Keynes worden gehouden.

 

Toernooidata

De darttoppers staan van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 maart op het podium in een poging hun partij te winnen en prijzengeld te scoren voor de Order of Merit. Scoor jij met een winnende weddenschap bij Bookiez?

Ga direct naar de bookmakers pagina en doe mee!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top