Wedden op Olympische Spelen: wie zien we deze week nog in actie komen?

Langzaam maar zeker gaan we naar de laatste finales tijdens de Olympische Spelen 2021 in Tokyo. Welke Nederlanders komen er komende dagen nog in actie? En op welke sporten kunnen online punters nog een gokje wagen in een poging zelf ook goud te winnen? Check het onderstaande overzicht en speel mee via Bookiez!

Online gokken op Olympische Spelen Hockey, Baanwielrennen, Zwemmen, Atletiek, Boksen doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Olympische spelen.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Programma woensdag en donderdag

Woensdag spelen de hockeydames in de vroege ochtend tegen Groot-Brittannië in een poging de olympisch hockey finale te behalen. Daarvoor al komen Sharon van Rouwendaal (10 kilometer open water zwemmen) en Anne van Dam (dames golf) in actie.

Om 02:35 uur starten de zevenkampers aan hun toernooi. De dames Emma Oosterwegel, Nadine Broersen en Anouk Vetter doen een gooi naar eremetaal. De 400 meter horde finale met Femke Bol wordt om 04:30 uur gelopen. Vervolgens blijft het even rustig qua landgenoten. Pas om 08:00 uur is er weer Hollandse actie met Celine van Duijn die bij het schoonspringen op het onderdeel toren uitkomt.

Bij het baanwielrennen start het individuele toernooi. De mannen sprint en vrouwen keirin bevatten zeker medaillekansen voor TeamNL.

 

Odds

Bij de online bookmakers is vooral het gokken op de hockeydames populair. Een winnende inzet op Nederland levert je bij de top bookmakers x1,25 keer het wedbedrag op. Winnen de Britten en gaan zij naar de finale? Dan winnen hockeypunters die daarop gokten maximaal x7,00 keer hun inzet.

Een gelijkspel staat net iets lager ingeschaald in de pre-fase. De goksites keren bij een verlenging en/of strafballen x6,50 keer het ingezette wedbedrag uit.

 

Programma vrijdag en zaterdag

Op vrijdag bokst Nouchka Fontijn haar halve finale. Verder is het afwachten wat de hockeydames doen. Halen ze de finale dan spelen ze om 12:00 uur voor de olympische titel. Bij verlies woensdag wordt er vrijdag om 13:30 uur om het brons gehockeyd.

Op zaterdag gaat TeamNL nog op voor een medaille in de teamfinale springen voor landen, er wordt ook nog volop gefietst op de wielerbaan in Tokyo en in het atletiektoernooi worden marathon, 10.000 meter dames (met Sifan Hassan) en finales in de hoogspringen, speerwerpen alsmede de 4×400 meter estafette afgewerkt. Hier liggen ook nog enkele medaillekansen voor Oranje.

Geen Nederlanders in voetbal, volleybal en waterpolo finales, maar daar worden zaterdag ook de medailles verdeeld. Er kan bij de bookmakers flink ingezet worden op deze teamsporten.

 

Odds

De online bookmakers is het gokken op de boksen heel populair. Nouchka Fontijn is al zeker van een medaille omdat er twee bronzen medailles klaarliggen voor de verliezende halve finalisten. Gok jij op goud voor Fontijn? Dan levert dat maximaal x4,50 keer het ingezette wedbedrag op.

Fontijn staat daarmee derde bij de bookies. Topfavoriet bij het middengewicht vrouwen is Lauren Price. Haar pre-odds bij de wedkantoren staat op x2,10 keer bij een olympische bokstitel in Tokyo.

 

Scoor goud bij Bookiez!

Sportpunters kunnen dagelijks terecht op onze top bookmaker bonussen pagina. Bekijk via de bookies wat de actuele odds zijn bij de diverse olympische onderdelen. Gebruik je welkomst- of stortingsbonus voor een gratis weddenschap op onze atleten van TeamNL die de komende dagen voor goud en finaleplaatsen zullen strijden.

Speel bewust, veilig en verantwoord door je bookmaker te kiezen via Bookiez. Wij promoten alleen online bookmakers met een licentie en volledig veilige betaalsystemen. Ga voor de gouden tip en speel mee op hockey, atletiek, baanwielrenen of één van de andere onderdelen door in te zetten via de top bookmakerskantoren van Bookiez!

Ga naar onze bookmakers pagina en ga ook voor goud bij de online bookmakers >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top