Wedden op Olympische Spelen: vrouwenvoetbal Nederland – Zambia

Komende woensdag beginnen de vrouwenvoetballers van Nederland al aan hun olympische avontuur. In de jacht op een medaille speelt Oranje de eerste poulewedstrijd tegen Zambia. Gaan de Leeuwinnen direct van start met een klinkende overwinning? Voorspel en win bij Bookiez!

Statistieken

De olympische droom werd waarheid toen in 2019 de halve finale van het WK werd bereikt. Een unicum, dat toen al zorgde voor groot feest in het Oranje kamp. De kans op eremetaal is direct vrij groot, want Nederland behoort tot de toplanden bij de vrouwen.

Er doen in totaal twaalf landen mee aan het toernooi. Er wordt gespeeld in drie groepen van vier landen. De eerste twee uit elke poule gaat door naar de knock-outfase. De beste twee landen die als derde zijn geëindigd mogen ook mee naar de volgende ronde.

Online gokken op Dames Oranje Zambia 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Olympische spelen 2021.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Favorieten

Topfavoriet is de Verenigde Staten. De Amerikaanse dames zijn titelverdediger in Tokyo en worden geacht die titel te kunnen verlengen. Nederland wordt gezien als grootste uitdager voor de VS. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman maakte het de ploeg tijdens het WK in 2019 ook al lastig, maar kwam toen wel tekort om aanspraak te maken op winst.

Outsiders voor olympisch eremetaal zijn Groot-Brittannië, Zweden en Canada. Er wordt echter geen rekening gehouden met een olympische titel voor één van deze landen. Die strijd gaat – normaal gesproken – tussen USA en Nederland.

 

Bondscoach Oranje Sarina Wiegman: “We moeten direct aan de bak”

“We gaan voor het hoogst haalbare, maar mensen denken dat een olympisch toernooi als deze gemakkelijk is. Maar China is een gevaarlijke ploeg, met veel discipline. Brazilië heeft kwaliteit en Zambia is onberekenbaar. We moeten dan ook meteen flink aan de bak in de openingswedstrijd van woensdag.”

Bondscoach Zambia Bruce Mwape: “Nederland is direct een zware tegenstander”

“Nederland is direct een zware tegenstander. De concurrentie zal zwaar zijn, maar we hebben vertrouwen. Onze belangrijkste spelers zijn Barbra Banda teamcaptain, Rachael Kundananji, Mary Wilombe en Rachael Nachula. Dit zijn enkele van onze professionele spelers, met uitzondering van Mary Wilombe. Ik ben erg trots omdat ik de eerste Zambiaanse coach ben die het nationale damesteam kwalificeer voor de Olympische Spelen die nu in Tokio worden gehouden.”

 

Pre-wedstrijd odds

Je kan bij de online goksites inzetten op de eindwinst in dit olympisch toernooi. Je kan dan flink scoren als Nederland goud wint, maar je kan er ook voor kiezen om op afzonderlijke wedstrijden te spelen.

Zet je in op Nederland bij dit duel tegen Zambia, dan levert je dat bij de top bookmakers x1,05 keer je inzet op. De bookmakers bonus stijgt fors als je ervoor kiest om in te zetten op een gelijkspel. Draait het woensdag 21 juli uit op een puntendeling, dan verdien je met die weddenschap maximaal x21,00 keer je wedbedrag!

De hoogste pre-wedstrijd quotering is die bij een zege van Zambia. Als Nederland verliest, winnen voetbalpunters die op Zambia gokten maximaal x67,00 keer hun inzet!

 

Speltypen

Kies je liever voor een ander speltype dan het reguliere 1×2 wedsysteem? Kijk dan eens bij de correcte scorecombinatie van bijvoorbeeld Betiton.com Hier kan je flinke bookmaker bonussen pakken bij een correcte voorspelling!

Let op: de kans dat je verliest is bij dit speltype ook hoger dan bij het 1×2 wedsysteem. Speel veilig en verantwoord door onnodige risico’s te vermijden. Hou het wedden op voetbal leuk en spannend! Check extra informatie over het online wedden op vrouwen voetbal in ons kenniscentrum. Een goede voorbereiding is ook hier halve werk! Wellicht past het speltype dubbele kans beter bij jou? Dan zijn de bonussen lager, maar de winstkansen hoog!

 

Datum Nederland – Zambia

De groepswedstrijd Nederland – Zambia uit Poule F van het olympische vrouwenvoetbal toernooi wordt gespeeld op woensdag 21 juli en begint om 13:00 uur (Nederlandse tijd). Zet in voordat de aftrap wordt verricht en scoor met onze Oranje Leeuwinnen!

Denk jij te weten hoe deze wedstrijd eindigt? Ga dan naar de top bookmakers van Bookiez en scoor de beste odds en deals. Check de actuele quoteringen in de pre-fase of kom online tijdens de wedstrijd voor het live gokken via de mobiel of desktop. Ben jij straks een winnaar bij de Olympische Spelen 2021 in Tokyo?

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >


0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top