Wedden op Nederlands Elftal: beste odds voor Oranje tegen Denemarken!

Aankomende week speelt het Nederlands elftal twee oefen interlands. Op zaterdag begint Oranje met een thuiswedstrijd tegen Denemarken. Bij de Denen keert Christian Eriksen terug en bij Oranje krijgen nieuwe spelers de kans zich te bewijzen. Voorspel de uitslag van Nederland – Denemarken via Bookiez en scoor de winnende voetbalgokdeal!

Statistieken Nederland – Denemarken

Nederland speelde in 2012 voor het laatst tegen Denemarken. Dat verliep niet naar wens. Oranje verloor met 0-1. In 2010 verliep het onderlinge duel een stuk beter. Het Nederlands elftal won tijdens de WK eindronde met 2-0 van Deense voetbalcollega’s.

In 2001 en 2008 speelde beide landen ook vriendschappelijk tegen elkaar. Beide keren eindigde het in een gelijkspel. Zowel in 2001 als in 2008 eindigde die in 1-1.

 

Favoriet bij Nederland – Denemarken

De wedkantoren zien Nederland duidelijk als favoriet. Geen enkele bookmaker durft het aan om Nederland een hogere pre-wedstrijd quotering te geven dan Denemarken. Het thuisvoordeel speelt daarin een grote rol.

Maar ook de recente uitslagen. Nederland verliest sinds het EK bijna nooit meer, terwijl Denemarken haar laatste interland met 2-0 verloor van Schotland. Vanwege die matige uitslag is Denemarken komende zaterdag de underdog volgens de online bookmakers.

 

Louis van Gaal: “Denemarken is een aansprekende tegenstander”

Bondscoach Louis van Gaal kijkt vooruit op de wedstrijd in Amsterdam: “Natuurlijk zijn Denemarken en Duitsland aansprekende landen. Zeker met het oog op het WK wil ik spelen tegen sterke tegenstanders, dus ik ben zeer tevreden met deze duels. Samen met de wedstrijden in de Nations League vind ik dat we een mooi programma hebben in 2022. Deze wedstrijd(en) is in aanloop naar het WK een belangrijk onderdeel van onze voorbereiding.”

Kasper Hjulmand (bondscoach Denemarken): “Wedstrijd tegen Nederland domineren”

“We spelen tegen Nederland, een sterke tegenstander. We willen als de tegenstander hoog druk zet, onder de druk uitspelen. Als dat lukt, domineren we de wedstrijd en hebben we de wedstrijd onder controle. Wij willen in deze twee oefenduels bepalen wat er op het veld gebeurt”, zegt de bondscoach van Denemarken in zijn voorbeschouwing.

 

Terugkeer Christian Eriksen

De Deense bondscoach zei daarin ook nog iets over de terugkeer van Christian Eriksen in zijn elitekorps. Het is de eerste keer dat Eriksen is opgeroepen voor het Deense elftal sinds zijn hartstilstand tijdens de EK-wedstrijd tegen Finland. Vorige maand maakte Eriksen al zijn rentree bij zijn nieuwe club Brentford. Hjulmand: “Het is erg fijn om Eriksen weer te kunnen selecteren voor de oefenduels tegen Holland en Servië.”

 

Pre-wedstrijd quoteringen

Bij de bookmakers worden de hoogste odds gehanteerd bij een zege van Denemarken. Winst van de bezoekers levert bij een correcte voorspelling maximaal x4,15 keer je inzet op.

De bookies verhogen het ingelegde wedbedrag met x3,45 keer richting punters die een winnende weddenschap plaatsen op een gelijkspel tussen Nederland en Denemarken.

Maar de hoogste winstkansen liggen bij een weddenschap op een overwinning van Ons Oranje. De pre-odds blijven daarom steken op een maximum van x1,82 keer het gekozen wedbedrag.

 

Voetbalwedden op Nederland – Denemarken

Het online wedden op het Nederlands elftal betekent scoren op het hoogste niveau. In het 1×2 wedsysteem kan je mooie deals maken. Maar zoek je naar nog hogere odds? Vermijd dan te hoge risico’s en speel bewust.

Bekijk ook de artikelen in het online kenniscentrum voor extra achtergrondinformatie. Check alle actuele bookmaker bonus deals op onze bonussen pagina.

 

Oefeninterland Nederland – Denemarken

De oefenwedstrijd Nederland – Denemarken wordt op zaterdag 26 maart gespeeld in de Johan Cruijff Arena Amsterdam. De aftrap wordt om 20:45 uur verricht. Vanaf dat moment gaan de goksites de pre-oddsdeals sluiten en vervangen voor live wedden quoteringen.

 

Voorspellen? Speel verantwoord en veilig!

Wil je veilig en verantwoord online voetbal wedden op de oefeninterland Nederland – Denemarken? Bereid je dan goed voor! Dat kan onder andere door onze reviews te lezen. Bekijk de voor- en nadelen bij de diverse legale Nederlandse bookmakers en vergroot zo je winstkansen bij dit oefenduel. Scoor jij de winnende deal bij Nederland – Denemarken?

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor bij Nederland – Denemarken >>

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top