Wedden op kwartfinales Engelse League Cup 2021 – 2022

Op dinsdag 21 en woensdag 22 december worden de kwartfinales in de Engelse League Cup gespeeld. Deze beker, ook wel EFL of Carabao Cup genoemd, is na de FA Cup de belangrijkste beker in het Engelse betaalde voetbal. Onder meer Arsenal, Chelsea, Liverpool en Tottenham komen in actie. Voorspel de uitslagen en scoor in de Engelse League Cup!

Online gokken op EFL Cup kwartfinales 2021 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de EFL Cup kwartfinales.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Arsenal – Sunderland

De eerste wedstrijd in deze kwartfinales is Arsenal – Sunderland. The Gunners spelen dinsdag 21 december een thuiswedstrijd in het eigen Emirates Stadium. Vrijwel alle bookies verwachten dat Arsenal zich gaat plaatsen voor de halve eindstrijd van de League Cup 2021 – 2022. Maar onderschatten Sunderland als cupfighter niet.

Pre-wedstrijd quoteringen

Bij de online bookmakers is een winnende weddenschap op Arsenal de meest geplaatste voorspelling. Deze zorgt in de pre-fase voor een maximale bookmakers bonus van x1,18 keer je inzet.

Het geldbedrag dat je invult op je wedformulier bij een draw wordt maximaal x7,00 zoveel waard en het duel eindigt op dinsdagavond 21 december inderdaad onbeslist.

Als Sunderland die League Cup duel wint van Arsenal. Dan staat de voetbalwereld op zijn kop, maar lachen de voetbalpunters die hierop ingezet hebben het laatst. Zij kunnen een uitbetaling van maximaal x17,00 het gekozen wedbedrag tegemoet zien!

 

Liverpool – Leicester City

Liverpool – Leicester is een bekerduel tussen twee absolute Engelse topclubs. Toch laten de statistieken zien dat het op papier niet zo spannend is als het misschien lijkt. Liverpool heeft niet alleen de betere vorm. Leicester City wist al sinds 2000 niet meer te winnen als het op bezoek ging bij Liverpool FC.

Pre-wedstrijd quoteringen Liverpool – Leicester City

De pre-odds tonen dat een overwinning van Liverpool momenteel maximaal x1,64 het gekozen speelbedrag waard is. Een gelijkspel zorgt bij de goksites voor maximaal x4,20 keer je inzet als uitbetaling.

De winstbonussen worden weer hoger als je kiest voor Leicester City als winnaar van dit League Cup duel. De kerstbonus zal bij een correcte voorspelling maximaal kunnen oplopen naar x5,50.keer je wedbedrag.

 

Brentford – Chelsea

Het is ook niet lastig om te snappen dat bij Brentford – Chelsea de bezoekers uit Londen favoriet zijn. Chelsea maakt een prima seizoen door, terwijl Brentford afgelopen seizoen pas promotie naar de Premier League wist af te dwingen. Chelsea coach Thomas Tuchel verwacht dan ook niets anders dan een klinkende zege van zijn elftal.

Pre-wedstrijd quoteringen Brentford – Chelsea

Een weddenschap plaatsen op de League Cup kwartfinale tussen Brentford en Chelsea levert je bij winst van de bezoekers uit Londen een maximale uitkering van x1,70 keer je inleg op.

Het speelbedrag dat je zet op winst voor underdog Brentford wordt een stuk meer waard als de thuisploeg erin slaagt The Blues uit het toernooi te wippen. De pre-fase odds liggen in dat geval op een maximaal niveau van x5,25 de factor van je ingelegde geldbedragen.

Denk je dat deze kwartfinale geen winnaar gaat krijgen in de reguliere speeltijd? Zet dan in op een gelijkspel en scoor maximaal x3,70 keer je inzet als deze voorspelling uitkomt.

 

Tottenham Hotspur – West Ham United

En als laatste, maar zeker niet de minste de kwartfinale Tottenham Hotspur – West Ham United. Twee ploegen die dit seizoen aan hoog aanzien genieten. Tottenham hervatte afgelopen weekend na een aantal afgelasting en speelde 2-2 gelijk te Liverpool. West Ham leed een 2-0 nederlaag tegen Arsenal en lijkt in een mindere fase te zitten.

Pre-odds Tottenham Hotspur – West Ham United

Bij de bookmakers is Tottenham licht favoriet. West Ham wist immers eerder dit seizoen al goede resultaten te behalen tegen de topclubs. Ook nemen de bookies mee dat The Spurs een tijdje uit competitie zijn geweest. Omdat ook West Ham niet echt in topvorm is, zijn de pre-odds gericht op winst van de thuisploeg. Je scoort daarmee in de pre-fase maximaal x2,37 keer je inleg.

Een weddenschap plaatsen op West Ham kan bij een correcte voorspelling maximaal x3,10 keer het ingelegde speelbedrag opleveren. Een gelijkspel is goed voor een maximale bookmakers bonus van x3,30 en is daarmee de hoogste pre-odd!

 

Wedden op kwartfinales Engelse League Cup

De kwartfinales in de Engelse League Cup worden op dinsdag 21 en woensdag 22 december gespeeld. Arsenal – Sunderland bijten op dinsdag 21 december de spits af. De overige duels zijn op woensdag. Alle wedstrijden, als ze doorgaan, beginnen om 20:45 uur. Zodra de wedstrijd begonnen is, vervallen de pre-odds en start het live gokken op deze League Cup wedstrijden.

Ga naar de bookmakers pagina van Bookiez en speel mee met Engelse League Cup >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top