Wedden op FC Twente – Vitesse bij vervolg Eredivisie

Dit weekend wordt de Nederlandse Eredivisie hervat na een periode van enkele interlands. Het betekent het eindstuk van dit seizoen, waarin de clubs nog zeven of acht wedstrijden tegoed hebben. Op het programma staat onder meer FC Twente – Vitesse. Die wedstrijd wordt zaterdag om 20.00 uur gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede. Speel jij ook mee op deze spannende wedstrijd via Bookiez?

Introductie

De wedstrijd tussen FC Twente en Vitesse is voor beide ploegen een erg belangrijke. Het ambitieuze Vitesse, momenteel vierde op de ranglijst, heeft namelijk de tweede plaats in de Eredivisie nog niet uit het hoofd gezet. En terecht, want de achterstand op PSV en AZ bedraagt slechts drie punten. De tweede plek geeft recht op de voorrondes van de Champions League en dus zal Vitesse er alles aan doen om zolang mogelijk mee te strijden om die felbegeerde tweede plaats.

Ook FC Twente is nog in de race om Europees voetbal, al zal het dan wel een aantal goede resultaten neer moeten zetten. De club uit Enschede staat achtste, maar moet minimaal zevende worden om zich te plaatsen voor de play-offs, waarin het kans maakt op een plek in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League. De weg naar Europa is voor de Twentenaren dus lang, maar niet onmogelijk.

Gokken op FC Twente Vitesse 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Twente Vitesse.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Vitesse is deze wedstrijd de favoriet, gezien de vorm dit seizoen van de Arnhemmers. Toch zal de ploeg van trainer Thomas Letsch niet zomaar winnen van FC Twente. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen eindigde namelijk in een 2-0 overwinning voor de Twentenaren.

De overwinning op Vitesse was voor FC Twente overigens ook de laatste zege voor de ploeg van coach Ron Jans. In de vijf wedstrijden daarna werd er maar liefst viermaal gelijkgespeeld, terwijl er eenmaal werd verloren. Bovendien betekende het voor de Twentse ploeg pas de tweede overwinning na de winterstop.

Vitesse heeft na een zwakke periode in februari in maart juist weer de weg naar boven zien te vinden. De ploeg plaatste zich ten koste van VVV-Venlo voor de bekerfinale en pakte in de laatste vier competitiewedstrijden tien punten, waardoor de Arnhemmers in het spoor blijven van PSV en AZ.

 

Ron Jans: “vertrouwen in laatste wedstrijden van het seizoen”

Twente-trainer Ron Jans heeft vertrouwen in de laatste zeven wedstrijden van het seizoen. “De laatste tijd hebben mijn spelers laten zien wat ik wil: “plezier, tempo, goed voetbal en teamspirit. Ik ben heel tevreden voor nu. En het geeft vertrouwen in het restant van de competitie.”

Letsch: “Werken makkelijker naar de wedstrijden toe”

Vitesse-trainer Thomas Letsch over komende wedstrijd: “We werken momenteel iets makkelijker naar de wedstrijden toe dan een maand geleden. Als je wint, helpt dat natuurlijk bij het zelfvertrouwen. Maar makkelijk zal het niet worden tegen Twente, zij hebben een paar goede aanvallers. Maar we moeten, gezien de belangen, natuurlijk wel drie punten pakken,” aldus de Vitesse-coach.

 

Pre-Odds en live quoteringen

Ook de goksites hebben meer vertrouwen in een overwinning voor Vitesse dan in een zege voor FC Twente. Heel groot zijn de verschillen in de pre-wedstrijd quoteringen echter niet.

Bij een zege voor Vitesse staan de pre-odds op x2,47, waarmee deze lager liggen dan bij een zege voor de thuisploeg. De bookmakers geloven dus meer in een Arnhemse zege. Toch staat de quotering voor een Twentse zege op x2,65, wat dus slechts een klein verschil is.

Een gelijkspel is tenslotte nog het minst voor de hand liggend als het aan de online bookmakers ligt, maar ook die quotering staat relatief laag. Bij een gelijkspel krijg je x3,38 keer je inzet uitbetaald.

 

FC Twente – Vitesse Arnhem

FC Twente – Vitesse wordt zaterdag 3 april gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede. De aftrap van deze wedstrijd is om 20.00 uur. Durf jij het ook aan om in te zetten op deze wedstrijd? Speel mee bij Bookiez en maak gebruik van jouw voetbalkennis en onze aantrekkelijke weddenschappen! Daarnaast vind je via ons ook de beste bookmaker bonus!

Ga direct naar onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top