Wedden op Europa League topper Tottenham Hotspur – Royal Antwerp FC

et ticket voor de knock-outfase is reeds binnen van Royal Antwerp, maar nu is het volgende doel: plaatsing als groepshoofd. Evident zal dat niet worden, want om dat te bereiken moet de Engelse topclub Tottenham Hotspur afgehouden worden. De bookmakers verwachten dat The Spurs de primus gaan worden. Wat is uw voorspelling?

Statistieken

Royal Antwerp FC komt in deze groepsfase uit in poule J. Hierin is het na vijf speelronde fier leider. Met 12 op 15 heeft de ploeg van trainer Ivan Leko een straffe campagne gedraaid. Een zege in Londen zou de kers op de taart zijn.

Tottenham Hotspur, onder leiding van José Mourinho, aast echter ook op de hoofdvogel en ziet zichzelf al aan het feest als deze donderdag Royal Antwerp komt postvatten in het Tottenham Hotspur Stadium. Met tien uit vijftien is de koppositie een feit als The Spurs donderdag de maat nemen van RACF en met drie punten de groepsfase afronden.

Tottenham liet voorbij weekeinde zien dat de vorm er wel degelijk is. De Noord-Londense derby tegen Arsenal werd met 2-0 gewonnen en daarmee tankte de equipe van Rode Duivel-Toby Alderweireld de nodige vertrouwen van de match van donderdagavond tegen Antwerp.

Wedden op Tottenham Antwerp 2020 doet u via Betfirst:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

Via Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan Europa League weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betfirst.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favoriet

Door deze straffe uitslag tegen Arsenal is de favorietenrol van Tottenham zeker en vast terug hoger geworden. De online bookmakers zien The Spurs deze donderdag winnen van de Belgische formatie. Daarmee zou de Engelse Premier League formatie niet alleen als groepshoofd doorgaan naar de knock-outfase, het bezorgd spelers die op een Engelse zege inzetten een ferme winstbonus.

De hoogste bonussen zijn te vinden bij een stunt van Antwerp in Londen. Ontgoocheld Tottenham op eigen veld ter faveure van RAFC, dan moeten de gokwebsites diep in buidel tasten!

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Ivan Leko houdt graag de boot af en wil RAFC ook deze donderdag als underdog de match laten starten, maar Leko is natuurlijk ook niet van gisteren en zal er intern alles aan doen om de koppositie te behouden in het duel tegen de Spurs: “We spelen tegen de Champions League finalist van 2017 en een team dat onder leiding staat van één van beste coaches ooit. Ja, dan heb je een straf resultaat nodig om daartegen iets te rapen.”

José Mourinho kijkt echter al verder. Tottenham is immers, net als Antwerp, al geplaatst en die laatste groepswedstrijd is een beetje een formaliteit voor de Engelse ploeg: “We kijken uit naar de knock-outfase. Daar zullen we sterkere tegenstanders treffen en zullen mijn spelers ook het besef van de importantie gaan voelen”, zo stelt hij vast op de vooravond van het treffen met Antwerp.

 

Wat zeggen de bookmakers?

De pre-match quoteringen bij winst van Antwerp liggen op recordhoogte als u zich bedenkt dat onze Belgen als leider de slotmatch ingaan. Gemiddeld wordt er x6,60 keer de inzet uitbetaald voor een winnend Royal Antwerp FC.

Gaat er donderdag geen beslissing vallen in Londen en worden de punten keurig netjes gedeeld? Dan hoeven spelers die op het wedstrookje een draw invulden niets te delen. Zij ontvangen met een odd van x4,50 keer hun wedbedrag de volle pond!

Voor voetbalpunters die hun geld op Tottenham zetten, hebben de bookies gemiddeld een pak lagere odds in petto. Winst van de thuisploeg is desondanks toch nog bijna anderhalf keer uw inleg waard: gemiddeld x1,40 in de pre-fase.

 

Wedden op Europa League matches

Speel mee met Bookiez om de beste odds en deals te scoren in de UEFA Europa League. Een winnende weddenschap op Antwerp is zeer lucratief, maar ook andere voorspellingen zorgen voor ferme winstbonussen. De UEFA Europa League is de plek om te scoren in het internationale voetbal: er vinden namelijk een pak verrassingen plaats en verrassingen zorgen voor hoge odds!

 

Waar en wanneer?

De UEFA Europa League match Tottenham Hotspur – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 10 december en vangt aan om 21:00 uur. Plaats uw pre-fase weddenschap daarom tijdig en maak kans op straffe bonussen van de Nederlandse goksites!

 

Tips & Vragen?

Heeft u nog prangende vragen of zoek u naar tips om uw weddenschap nog beter te laten renderen? Bezoek dan ons kenniscentrum en maak gebruik van onze achtergrondartikelen om nog beter voorbereid aan uw voorspellingen te beginnen.

Ook kunt u terecht op ons forum. Hier kunt u met andere spelers bespreken welke vragen u heeft.

Ga naar de bookmaker Nederland pagina en drop uw voorspelling!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top