Wedden op Eredivisie speelronde 33 beslissende duels krijgen hoge odds van bookmakers

Komende week is de spannendste week van dit seizoen van de Eredivisie! Natuurlijk is het kampioenschap al beslist, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Want de strijd om Europees voetbal wordt dit weekend beslist, terwijl ook de strijd om degradatie tot een climax komt. Wie gaat Europa in en welke club zal degraderen? Speel nu mee via Bookiez in deze allesbeslissende week!

Introductie

Sommige ploegen zijn bovenin de stand al wel zeker van Europees voetbal, maar in welk toernooi? Dat is de grote vraag. PSV en AZ strijden om plek twee, een positie die mogelijk kan resulteren in een plek in de groepsfase voor de Champions League volgend seizoen. De nummer twee stroomt namelijk in de tweede voorronde van het hoogste Europese niveau in. PSV heeft met nog twee wedstrijden te gaan, een voorsprong van één punt op belager AZ. De ploeg die uiteindelijk als derde eindigt, moet het doen met een plek in de derde voorronde van de Conference League.

Voor de nummer vier, momenteel Vitesse, is de beloning een plek in de vierde voorronde van de Europa League. Alleen Feyenoord kan Vitesse nog achterhalen, maar het verschil is vijf punten en dus lijken de Rotterdammers als vijfde te eindigen. Die plek betekent een plek in de play-offs, waarin het met de nummers zes, zeven en acht strijd om één ticket in de tweede voorronde van de Europa League.

Ook onderaan de ranglijst kan er nog van alles gebeuren. FC Emmen, ADO Den Haag, VVV-Venlo en Willem II strijden om rechtstreekse degradatie te vermijden. ADO en Willem II spelen donderdag tegen elkaar, terwijl in de laatste speelronde ook FC Emmen en VVV-Venlo tegenover elkaar staan. Alles ligt dus nog open!

Gokken op Eredivisie speelronde 33 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Eredivisie.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

PSV heeft de tweede plek helemaal in eigen hand. De Eindhovenaren lijken op weg naar de Champions League, maar het kan zomaar zijn dat AZ bij een misstap alsnog de tweede plek verovert. Desondanks is PSV favoriet bij de bookmakers voor de tweede plek, gezien de quoteringen tegen PEC en FC Utrecht.

De strijd om plek acht tussen Sparta en Heracles wordt enorm spannend, want ook de bookmakers zijn niet overtuigd van twee zeges van zowel Sparta als Heracles. Gezien de tegenstanders van Heracles (AZ en Feyenoord) zijn de kansen voor Sparta iets groter.

Onderin is het enorm spannend. Gezien de quoteringen lijken de bookmakers vertrouwen te hebben in FC Emmen en Willem II. Zij zullen dan, samen met RKC, nog wel onderling uit moeten gaan maken wie er nacompetitie moet gaan spelen. De bookmakers geven VVV-Venlo en ADO Den Haag een stuk minder kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen.

 

Dick Lukkien: “Donderdag zal je een ander FC Emmen zien”

FC Emmen-trainer Dick Lukkien, die afgelopen weekend verloor met zijn ploeg: “We zijn inmiddels ervaringsdeskundigen als het gaat om omgaan met teleurstellingen. Dit zullen we snel verwerken. Maar donderdag zal je een ander FC Emmen zien.”

Ruud Brood: “We maken het wel spannend zo”

Ruud Brood, trainer van ADO Den Haag: “Het geloof is er, anders zou je de laatste twee gewonnen wedstrijden ook niet met elkaar kunnen bewerkstelligen. We maken het wel spannend zo.”

 

Odds/Quoteringen

Alle ogen zijn logischerwijs gericht op de duels om Europees voetbal en de degradatiewedstrijden. Dat levert bij veel wedstrijden hele interessante quoteringen op bij de goksites.

Bij ADO Den Haag – Willem II bijvoorbeeld. Een zege van ADO levert x3,40 op, terwijl de Tilburgers het moeten doen met x1,96. En terwijl FC Emmen strijdt tegen degradatie, hebben de bookmakers toch vertrouwen in een overwinning op Heerenveen. Een zege voor Emmen levert namelijk x1,98 op, terwijl de pre-odds van de Friezen op x3,30 staan.

Kan FC Groningen stunten tegen AZ? Dan levert je inleg x5,45 op. De quotering voor een zege van AZ staat daarentegen op x1,55. Ook Sparta – FC Utrecht levert mooie quoteringen op: Bij Sparta staan de pre-odds op x3,00, terwijl een overwinning voor Utrecht x2,11 oplevert.

 

Data

Speelronde 33 en 34 worden allebei deze week afgewerkt. Donderdag 13 mei worden alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip afgewerkt, terwijl dat ook aanstaande zondag in de laatste speelronde het geval is. Alle duels op die dagen beginnen om 14:30 uur. Zorg dus dat je op tijd bent met het inzetten op de pre-odds! Online gokken op de Eredivisie doe je via Bookiez.net

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top