Bookmakers: Liverpool haalt Champions League voetbal

Komend weekend staat in de Engelse Premier League de laatste speelronde op het programma. In deze laatste speelronde van dit seizoen worden alle tien wedstrijden op dezelfde dag en tijdstip gespeeld, te weten zondag 23 mei om 17.00 uur. In deze ronde zullen de laatste beslissingen vallen als het gaat om Europees voetbal. Zet nu via Bookiez om de beste odds en deals te scoren tijdens deze laatste Engelse voetbalwedstrijden van het seizoen 2020 – 2021!

Premier League voetbal

In de Premier League zijn er een aantal beslissingen al gevallen. Manchester City is kampioen, terwijl stadsgenoot Manchester United al zeker is van de tweede plek. Beide ploegen zijn daarmee al verzekerd van een plek in de Champions League komend seizoen.

Ook onderin de ranglijst zijn de beslissingen al gevallen. Sheffield United, West Bromwich Albion en Fulham zijn gedegradeerd en zullen komend seizoen een niveau lager uitkomen. Alleen de strijd om de Europese tickets ligt nog open. En die strijd is nog behoorlijk spannend!

Voor de nummers drie en vier van de Premier League ligt er namelijk ook nog een ticket te wachten voor de Champions League. Daarvoor zijn nog drie ploegen in de race: Chelsea, Liverpool en Leicester City. Chelsea staat derde met 67 punten, terwijl Liverpool en Leicester een punt minder hebben.

Chelsea speelt haar laatste wedstrijd tegen Aston Villa terwijl Liverpool nog tegen Crystal Palace speelt. Leicester City krijgt het nog het lastigst met een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Want ook de Spurs hebben namelijk nog veel te winnen en te verliezen.

Online gokken op Premier League 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Premier League voetbal.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Europa League

De nummers vijf en zes van de Premier League zullen komend seizoen uit mogen komen in de Europa League. Daar zit tenminste één van de bovengenoemde drie clubs bij. De strijd voor plek zes gaat daarnaast tussen West Ham United en Tottenham Hotspur. West Ham verdedigt een voorsprong van drie punten, maar heeft een minder doelsaldo. De ploeg kan de zesde plek dus verliezen bij een verliespartij tegen Southampton, en als tegelijkertijd de Spurs wel winnen. Speelt Wes Ham minimaal gelijk, dan is het verzekerd van de zesde plek en daarmee een Europa League-plek voor komend seizoen.

Tottenham zal tenminste plek zeven in handen willen houden, want die plek geeft tenslotte recht op een plek in de play-offs van de Conference League. Everton en Arsenal kunnen de Spurs echter nog achterhalen. Everton heeft namelijk evenveel punten als de Spurs (59), terwijl Arsenal een punt minder heeft. Everton speelt nog tegen kampioen Manchester City, terwijl Arsenal thuis speelt tegen Brighton. Kortom: een ontzettend spannende ontknoping in de Premier League!

 

Favorieten

Als het gaat om de winst in de wedstrijden van zondag, zijn Liverpool en Chelsea favoriet bij de goksites. Zij lijken op basis van de quoteringen de meeste kans te maken op de plekken die recht geven op de Champions League volgend seizoen. Dat zou betekenen dat Leicester City het moet doen met een vijfde plek.

Voor de zevende plek zien de bookmakers Tottenham niet winnen bij Leicester City, maar zij zien concurrent Arsenal wel winnen bij Brighton. Dat zou betekenen dat Arsenal plek zeven in handen zou krijgen, die recht geeft op de play-offs in de Conference league komend seizoen.

 

Liverpool coach Jurgen Klopp: “Er is nog niks beslist”

Liverpool-coach Jurgen Klopp waakt nog voor teveel optimisme: “Er is nog niks beslist, dus we moeten ons goed voorbereiden op zondag. Palace is sterk, dus we moeten waken voor onderschatting. We moeten nog één keer alles geven dit weekend.”

 

Pre-odds en Quoteringen

De quoteringen voor Liverpool en Chelsea staan laag, waardoor hun winstkansen erg hoog zijn bij de bookmakers. Chelsea moet het doen met een quotering van x1,46, terwijl deze bij Liverpool zelfs op x1,15 staat. Leicester City moet het met een quotering van x1,97 doen tegen de Spurs. Een zege voor hen levert x3,25 op.

Van de achtervolgers van de Spurs lijkt Arsenal de beste papieren te hebben. Een zege voor de Londenaren levert x1,59 op. Everton, dan ook nog een kleine kans heeft op plek zeven, moet het doen met een quotering van x6,25 tegen Manchester City. City is echter al uitgespeeld en dus spelen zij nergens meer voor. Wellicht is die quotering dus erg interessant om op in te zetten. En uiteraard kan dat ook met één van de andere speltypen die er mogelijk zijn. Speel nu mee via Bookiez en maak gebruik van deze quoteringen!

 

Datum laatste speelrode Premier League

Alle wedstrijden in deze laatste speelronde van de Premier League worden zondag 23 mei gespeeld. Het aanvangstijdstip is hetzelfde voor alle wedstrijden, namelijk 17.00 uur. Inzetten op de pre-odds kan dus tot dit tijdstip! Online wedden live kan de gehele wedstrijd tot het laatste fluitsignaal.

Ga naar onze bookmakers pagina en doe mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top