Wedden La Liga: Wint Ronald Koeman met FC Barcelona van Celta de Vigo?

Komende zondag staat voor FC Barcelona het duel met Celta de Vigo op het programma. De Spaanse competitie is bijna ten einde en omdat de Catalaanse ploeg nog een kleine kans hebben op de titel, moet er in ieder geval gewonnen worden van Celta, de huidige nummer acht van La Liga. Speel nu mee via Bookiez en laat zien dat jij een voetbalkenner bent!

Introductie

FC Barcelona leek aan het begin van dit seizoen al niet meer mee te gaan doen om de Spaanse landstitel, maar de ploeg van trainer Ronald Koeman kroop gaandeweg het seizoen uit zijn schulp. De Catalanen kropen langzaam steeds dichterbij concurrent Atletico Madrid, de huidige koploper in Spanje. Samen met hun andere concurrent, Real Madrid, leken zij af te stevenen op een ultieme strijd om het kampioenschap in Spanje in de laatste wedstrijden van het seizoen.

FC Barcelona deed in dat opzicht deze week zichzelf een hele slechte dienst. Tegen het laag geklasseerde Levante werd er namelijk met 3-3 gelijkgespeeld en dat gelijkspel kon Barcelona zich in de titelrace niet permitteren. Als zowel Atletico als Real Madrid namelijk hun komende wedstrijd wel weten te winnen, betekent het dat zij op respectievelijk 80 en 78 punten komen te staan, terwijl ‘Barca’ het moet doen met 76 punten. Met daarna nog twee wedstrijden te gaan, lijkt dat toch echt een brug te ver voor de Catalanen.

Dat is dus een zeer bittere pil voor de ploeg van Ronald Koeman en Frenkie de Jong. Zij moeten nu dus vooral hopen op een misstap van beide Madrileense ploegen. Atletico Madrid speelt nog tegen vervolgens Real Sociedad, Osasuna en Real Valladolid. Stadsgenoot Real Madrid staat nog tegenover Granada, Athletic Bilbao en Villarreal.

FC Barcelona moet komend weekend dus eerst af zien te rekenen met Celta de Vigo. In de laatste speelronde van La Liga staat daarna nog een wedstrijd tegen Eibar op het programma.

Gokken op FC Barcelona Celta La Vigo 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de La Liga.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

De grote favoriet bij de bookmakers is in deze wedstrijd natuurlijk FC Barcelona. En uiteraard is dat niet zo vreemd, omdat de Catalanen natuurlijk één van de topploegen in Spanje zijn. Bovendien heeft de club nog een kleine kans op de titel en daarvoor zal de ploeg af moeten zien te rekenen met Celta de Vigo. Voor de ploeg van Ronald Koeman zal dat de laatste kans zijn op het kampioenschap. Bij winst van Atletico in deze voorlaatste speelronde zijn de titelkansen voor Barcelona verkeken.

Celta de Vigo speelt daarentegen eigenlijk nergens meer voor. De ploeg staat achtste in La Liga en kan op papier nog als zevende eindigen, een plek die recht geeft op een plek in de voorrondes van de Conference League volgend seizoen. Het verschil met de huidige nummer zeven, Villarreal, bedraagt echter vijf punten en dat lijkt iets te veel van het goede om nog goed te maken, met slechts drie wedstrijden voor de club te gaan. De ploeg zal echter ongetwijfeld de kleine kans die er nog is, willen benutten.

 

Odds/Quoteringen

Omdat FC Barcelona nog een kleine kans maakt op de Spaanse landstitel, liggen de pre-odds voor een zege voor de Catalanen behoorlijk hoog. Voor een zege van de ploeg van Ronald Koeman wordt er x1,19 uitbetaald. De goksites zijn dus behoorlijk zeker van een zege voor FC Barcelona.

De quotering voor een overwinning van Celta de Vigo staat op maar liefst x10,75. De ploeg lijkt dus op papier weinig kans te hebben, maar zij zullen het Barcelona uiteraard zo lastig mogelijk proberen te maken, ook omdat zij zelf nog een kleine kans hebben op Europees voetbal voor komend seizoen. Ook een gelijkspel behoort natuurlijk tot de mogelijkheden: Die pre-odds staan op x6,80.

 

Datum

FC Barcelona tegen Celta de Vigo in La Liga wordt zondag 16 mei gespeeld in Barcelona. Het duel begint om 18.30 uur. Wil je via Bookiez inzetten op de pre-odds van deze wedstrijd? Zorg er dan voor dat je voor dit aanvangstijdstip hebt ingezet op deze wedstrijd! Vind de beste bookmaker bonussen om risicoloos te beginnen met online gokken via Bookiez.net

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top