FC Barcelona versus Atletico Madrid: op wie zet jij je geld?

Dit weekeinde kan weleens beslissend blijken in de Spaanse titelstrijd. FC Barcelona ontvangt in het eigen Camp Nou koploper Atletico Madrid. Winst of verlies maakt voor beide ploegen een groot verschil. En wellicht gaat Real Madrid wel de grote winnaar zijn? Voorspel en win bij Bookiez!

Statistieken

Voorafgaand aan deze La Liga kraker ziet de stand in de Spaanse competitie er als volgt uit. Atletico Madrid is koploper met 76 punten. Real Madrid en FC Barcelona volgen beide met 74 punten. En nummer vier Sevilla gaat dit weekeinde op bezoek bij Real Madrid. Er zijn dus in feite twee toppers in La Liga!

FC Barcelona zag zijn kampioenskansen in rook opgaan toen er werd verloren van Granada vorige week. Maar na de 2-3 zege op Valencia gloort er weer hopen in de Catalaanse harten. Atletico Madrid verspeelde immers ook drie punten bij Bilbao (2-1 verlies) en Real speelde gelijk tegen Real Betis (0-0).

Gokken op FC Barcelona Atletico Madrid 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Barca Atletico.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Beide ploegen behoren nog altijd tot de topfavoriet om de Spaanse titel te pakken. Gezien de H2H statistieken bij de gokwebsites is het logisch te veronderstellen dat Atletico grote kans maakt om met een resultaat terug te keren uit de Catalaanse hoofdstad. Barcelona won namelijk maar twee van de laatste vijf thuiswedstrijden tegen Atletico.

Maar dit seizoen staat La Blaugrana onder leiding van een Nederlander: Ronald Koeman. En dat maakt ook volgens de goksites een wereld van verschil. Eén nadeel: Koeman is dankzij een rode kaart tegen Granada geschorst en mag zaterdag dus niet op de bank plaatsnemen.

 

Ronald Koeman: “Duel niet allesbeslissend”

Barcelona trainer Ronald Koeman zegt voorafgaand aan de kraker in Camp Nou niet te verwachten dat de uitslag van de topper tegen Atletico beslissend gaat zijn: “We hebben de afgelopen weken gezien dat het niet gemakkelijk is om al je wedstrijden te winnen in deze fase van de competitie. Deze topper is belangrijk, maar zal niet allesbeslissend zijn”, zo vertelt hij in de Spaanse sportkrant Marca.

Diego Simeone: “Er zitten twee monsters achter ons aan”

Atletico Madrid leidsman Diego Simeone voorziet dat de clash Camp Nou wel voor een beslissing kan zorgen. Hij zegt in gesprek met de pers dat hij verwacht dat bij winst op de Barcelona die ploeg definitief afhaakt. “Maar op dit moment zitten er nog twee monsters achter ons aan. Beide ploegen willen zijn waar wij zijn. Het is normaal dat ze ons onder druk zetten, want wij zijn al heel lang koploper en hopen dat ook na ons bezoek aan Catalonië nog te zijn.”

 

Pre-odds FC Barcelona – Atletico Madrid

Bij de online goksites wordt de topper in La Liga flink gepromoot. De wedkantoren zetten hoge pre-wedstrijd quoteringen in om voetbalpunter te verleiden een weddenschap te plaatsen. Er kan dus goud geld verdiend worden met een correcte voorspelling!

Een winnende weddenschap op een zegevierend Barcelona staat bij de sportbookmakers op maximaal x1,75 keer de inzet. Het wedbedrag wordt gemiddeld maar liefst x4,25 keer zoveel waard als je gelijk krijgt met een gok op Atletico Madrid.

Een gelijkspel tussen de twee Spaanse topploegen, zorgt ook voor een top bookmaker bonus! Pak jij met je welkomstbonus hier de winnende weddenschap? Dan scoor je maar liefst x3,75 keer het ingezette geldbedrag!

 

Spelopties

Via de Under – Over spelmethode kan je extra cash scoren. Als je kiest voor de Under – Over 2,5 doelpunten tijdens FC Barcelona – Atletico Madrid pak je bijvoorbeeld al x1,75 keer je inzet als beide ploegen meer dan 2,5 keer scoren. Wordt er minder gescoord? Dan ontvangen punters die Under invulde op het wedstrookje x1,90 keer hun wedbedrag! De beste manier om te online gokken vind je via Bookiez.net

 

Datum Spaanse topper

De topper FC Barcelona – Atletico Madrid wordt gespeeld op zaterdag 8 mei in Camp Nou en begint al om 16:15 uur! Wees dus op tijd met het plaatsen van je weddenschap! De pre-odds vervallen namelijk op het moment dat de wedstrijd begint.

Je kan ook inloggen op je persoonlijk game-account om via Bookiez te live wedden op deze Spaanse voetbaltopper!

Meespelen? Ga naar onze bookmakers pagina en scoor >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top