Wedden op Pro League topmatch Club Brugge – KRC Genk – Wie wordt de primus?

Deze zondag is het tijd voor de clash tussen de twee beste Belgische ploegen in de vaderlandse competitie. Koploper Club Brugge ontvangt KRC Genk, de nummer twee van dit moment. Wie gaat er met de volle buit lopen en wie blijft ontgoocheld achter? Voorspel de uitslag van deze Belgische voerbaltopper via Bookiez!

Statistieken

Club Brugge is weeral heer en meester in deze competitie. Na 22 speelronde heeft de ploeg van trainer Philippe Clement maar liefst 48 punten. Dat zijn er al negen meer dan eerste achtervolger KRC Genk.

Hiermee is al veel gezegd. Club Brugge is hard op de weg naar prolongatie van de titel. Er lijken op deze moment maar weinig teams daar iets aan te kunnen veranderen. Toch is Genk strijdvaardig en dat is niet geheel ten onrechte. Genk wist in het voorbije seizoen namelijk een punt mee te nemen van Jan Breydel. De match van 1 september 2019 eindigde in 1-1 en geeft aan dat Brugge ook in eigen huis niet onfeilbaar is.

Gokken op Club Brugge KRC Genk 2021 doet u via Betway:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand
  • Hoogste odds bij het gokken op voetbal

Via Betway.be vind u het grootste aanbod aan Club Genk weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betway.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favoriet

Dat brengt ons bij de favorietenrol voor deze JPL-topmatch. De online wedkantoren waren er rap uit: dat is Club Brugge. De resultaten, de vorm en de stand op de ranglijst spreken voor zich. De onderlinge resultaten bieden wel wat houvast voor Genk, maar tellen minder zwaar zo vlak voor een nieuwe afspraak met de koploper.

Ook de experts en voetbalvolgers geven weinig voor de kansen van KRC Genk, dat als underdog wel een pak euro’s waard is in het 1×2 spelsysteem.

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Ook Clement waant zich safe en gaat met een zeker gevoel de match tegen KRC Genk in. Al lijkt er juist bij hem een stukje gereserveerdheid te zijn als het gaat om winst op Genk. Clement: “Laten we vooral niet te vroeg juichen, want Genk is gewoon een titelkandidaat. Als wij zondag verliezen slinkt de voorsprong behoorlijk en zeker met de PO1 matches nog voor de boeg moeten we zuinig zijn op elk voorgift.”

Philippe Clement: “Winnen is het enige dat telt”

De T1 van de trotse koploper houdt hiermee zijn kern scherp, maar zal ook wel gezien hebben dat zijn elftal in uitstekende vorm verkeert en dat de bezoekers de voorbije drie matches op de sukkel waren. “Wij kijken alleen naar onszelf”, verdedigt hij zich. “Het enige dat zondag telt, is winnen en drie punten rapen”, aldus Clement in zijn bespiegeling vooraf.

John Van den Brom: “We gaan er vol voor tegen Club Brugge”

Bij KRC Genk is de strijdbijl ook nog niet begraven. Coach John Van den Brom houdt vertrouwen in zijn spelers en mikt zelfs op winst zondag: “Daar gaan we vol voor zondag. Mijn jongens zijn sterk, dat hebben we eerder al getoond. Als we ons beste niveau halen tegen Club Brugge maken we zeker kans. Dit zijn de wedstrijden waar we het als spelers en staf voor doen: laten we het dan maar zien zondag”, sluit Van den Brom af.

 

Wat zeggen de bookmakers?

De goksites Nederland hanteren weer messcherpe pre-match quoteringen. De goesting wordt rap groter al wij de odds bekijken die gelden voor winst van KRC Genk op verplaatsing bij Blauw-Zwart. Gemiddeld is een zege van de nummer twee in de Pro League maar x5,00 keer uw inleg waard!

Via de topbookmakers van Bookiez scoort u met een beetje geluk zelfs x5,50 keer het ingelegde speelbedrag!

Als Brugge zich tot primus kroont wordt er x1,60 keer uw inleg uitbetaald. Dat is een pak lager dan bij winst van de bezoekers.

Bij een gelijkspel tussen Blauw-Zwart en de Genkies is het ook mogelijk om een flinke hoeveelheid euro’s op uw bankaccount bij te schrijven. Een winnende weddenschap is namelijk nu al gauw x3,70 keer het aantal ingezette euro’s waard!

 

Waar en wanneer?

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KRC Genk vangt aan op zondag 24 januari om 13:30 uur en zal worden afgewerkt op Jan Breydel te Brugge. De pre-odds vervallen zodra het eerste fluitsignaal klinkt.

Niet tijdig online? Ga dan voor de optie live betting! Hiermee kunt u winnende sportweddenschappen scoren tijdens een match! Gebruik de informatie die u ziet tijdens het duel en sla toe als de odds op hun hoogste punt staan!

 

Tips en vragen

Speelt u mee met Club Brugge – KRC Genk? Doe dat dan bewust, veilig én verantwoord. Neem geen onnodige risico’s en speel niet mee via obscure (buitenlandse) websites. Bij Bookiez kunt u veilig storten en uitbetalen.

Tips en vragen over online wedden vindt u terug in ons kenniscentrum. Hier kunt u ook alle achtergrondinformatie vinden over de wedprofielen die horen bij Club Brugge, KRC Genk en de Jupiler Pro League!

Gaat u nu direct naar ons bookmakers pagina en doe mee!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top