Wedden Bellator 260 Douglas Lima Yaroslav Amosov Odds

Komend weekeinde wordt in de Bellator 260 MMA de wereldtitel in het weltergewicht bevochten. De wedstrijd gaat tussen Douglas Lima (33) en Yaroslav Amosov (27). Voorspel de winnaar van dit titanengevecht in de Mixed Martial Arts en win fraaie bookmaker bonussen bij Bookiez! Sla jij je slag bij dit gevecht om de wereldtitel riem?

Statistieken Lima versus Amosov

De Braziliaan Lima is drievoudig en huidig wereldkampioen in het weltergewicht. In totaal heeft Lima 40 MMA duels uitgevochten, 32 ervan won hij. Zestien keer ging daarbij zijn tegenstander knock-out. Lima is sinds 2006 actief in de vechtsport.

Amosov is afkomstig uit de Oekraïne. Hij is sinds 2012 actief als MMA vechter in de Weltergewichtsklasse. Sindsdien vocht hij 25 partijen uit en hij won ze allemaal! Dankzij zijn ongeslagen status is Amosov in korte tijd opgeklommen naar de tiende plaats op de wereldranglijst. Winst in het gevecht tegen Lima zou hem met stip doen stijgen in die Top 10!

Online gokken op Bellator 260 Lima Amosov doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Bellator 260.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favoriet

Bij de gokwebsites liggen de pre-wedstrijd quoteringen heel dicht bij elkaar. Het belooft dan ook een bijzonder spannend duel te worden waarbij vooraf geen echte favoriet is aan te wijzen in The Phenom (Lima) versus Dynamo (Amosov).

Amosov heeft als voordeel dat hij drievoudig Sambo kampioen is en kan van die technieken gebruikmaken om Lima te verrassen. Lima daarentegen is met 1,85 meter vijf centimeter langer dan Amosov en heeft dus een voordeel van een langere reach. Maar uiteindelijk zal het volgens de experts vooral om de vorm van de dag gaan, want beide vechters doen in principe weinig voor elkaar onder.

 

Lima: “Geen gemakkelijk jaar geweest”

Voor de Braziliaan Lima is dit Bellator 260 wereldtitelgevecht een terugkeer in de ring nadat de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat diverse geplande gevechten niet door gingen. Ook maakte hij een uitstapje naar het middengewicht, maar zonder succes. Om bij zijn terugkeer in het weltergewicht direct tegen Amosov te starten, die nog ongeslagen is, boezemt hem geen angst in: “Het is geen gemakkelijk jaar geweest, maar ik ben honderd procent klaar om Amosov de genadeklap te verkopen”, vertelt hij in de Braziliaanse sportpers.

Amosov: “Bewijzen dat ik de superster ben”

Amosov is al zes Bellator duels ongeslagen en heeft veel vertrouwen. Ook hij is niet bang voor zijn tegenstander en noemt Lima in zijn vooruitblik op het aanstaande wereldtitelgevecht zelfs een kleine hobbel op weg naar succes: “Ik zal tegen Lima opnieuw bewijzen dat ik onverslaanbaar ben en dat ik de superster van Bellator 260 ben”, klinkt het zelfverzekerd bij de Oekraïense vedette in de Mixed Martial Arts sport.

 

Odd Lima versus Amosov

De online goksites kiezen geen partij, omdat beide vechters op papier aan elkaar gewaagd zjin. Het feit dat beiden al even niet in de ring stonden, draagt bij aan de onzekerheid over de echte favoriet. Beide quoteringen schuren dan ook tegen een verdubbeling van je inleg aan! Kortom: een winnende weddenschap is altijd meer dan de moeite waard.

De pre-odds voor winst van Douglas ‘The Phenom’ Lima staat bij de top bookmakerskantoren op een maximum van x1,80. Een correcte voorspelling op een winstpartij voor Yaroslav ‘Dynamo’ Amosov staat in de pre-wedstrijd quoteringen momenteel op een maximale winstbonus van x1,95.

Afgaande op die odds is Lima dus licht favoriet, maar het verschil is zo klein dat er feitelijk niet gesproken kan worden van een favoriet. In dit soort gevallen kan live gokken een oplossing zijn. Als er tijdens de partij een duidelijk verschil zichtbaar is, stijgen de odds voor de underdog. Komt die vervolgens terug in de wedstrijd en wint hij? Dan scoor je superhoge bookmaker bonussen! Durf jij die gok aan?

 

Datum Lima versus Amosov

Het gevecht tussen Lima en Amosov begon donderdag al met de showdown. Zaterdagnacht (12 juni 2021) om 01:00 uur vindt het gevecht zelf plaats in de Mohegan Sun Arena te Uncasville (Verenigde Staten). Plaats je pre-weddenschappen nu voor de maximale odds of speel live mee via Bookiez!

Speel bewust en verantwoord door vooraf goed te lezen wat online wedden op sport betekent. Op Bookiez hebben we diverse kennisartikelen die je helpen bij het plaatsen van een weddenschap.

Ga naar onze bookmakers pagina en sla je slag >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top