Milanese derby in Serie A: AC Milaan – Inter Milan

Het is een strijd tussen de nummers één en twee in de Italiaanse voetbalcompetitie, maar het is vooral een strijd tussen twee clubs uit dezelfde stad die spelen in hetzelfde stadion. We hebben het natuurlijk over de derby AC Milan – Inter Milaan. Speel mee via Bookiez en scoor de beste online gok-deal!

Statistieken

De Milanese stadsderby is normaal gesproken omgeven door een kolkende mensenmassa die de tribunes van San Siro bevolken. Dit jaar is dat allemaal anders: het stadion blijft leeg. Maar de inzet blijft hetzelfde: winnen van de aartsrivaal en drie punten pakken op je grootste concurrent voor de Scudetto.

AC Milaan heeft voorafgaand aan de topper één punt voorsprong op Inter, dat 49 punten behaalde uit 22 duels. Het is voor beide ploegen dus een cruciale wedstrijd. Belangrijk detail: Er doen in de Serie A dit seizoen 20 ploegen mee, waardoor er nu geen 34 maar 38 wedstrijden gespeeld worden. Er is dus ook na deze derby nog voldoende om voor te spelen!

Wedden op AC Milan Inter Milan doe je via Betive:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het voetbal gokken
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op AC Inter.

Bezoek Betive.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €250 bij Betive.com.)

 

Favorieten

Beide ploegen behoren tot de absolute topfavorieten om kampioen van Italië te worden. AC Milaan staat er momenteel wellicht het beste voor, maar de beste online goksites zetten hun geld op de bezoekende ploeg: Internazionale Milan.

Waarom? Die ploeg vertoont een betere vormpeil dan de thuisploeg. AC Milan verloor de vorige competitiewedstrijd met 2-0 van Spezia, bepaald geen hoogvlieger in de Serie A. Inter daarentegen presteerde in de toppers tegen Juventus en Lazio Roma zeer goed. Tegen Juve werd het weliswaar 0-0, maar dat was voor de beker. Het competitieduel tegen Lazio werd met goed, verzorgd spel met 2-0 gewonnen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers?

In de aanloop naar deze stadsderby speelde beide clubs nog Europees waardoor de voorbereiding op de Serie A topper kort is. Maar toch leeft het duel in de stad en bij beide ploegen al langer. Er staat dan ook echt iets op het spel! AC Milan coach Stefano Pioli: “We zullen direct sterk moeten beginnen tegen Inter. We hebben in de Copa Italia nog tegen ze gespeeld. De derby in de competitie is totaal anders, omdat er geen verlenging mogelijk is.

Stefano Pioli (coach AC Milan): “Inter is een gevaarlijke tegenstander”

“Het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons tegen een gevaarlijke tegenstander. Wij zijn vastberaden om een goede wedstrijd op de mat te leggen en te winnen van Inter!”

Antonio Conté (coach Inter): “Tegen AC Milan scherper voor de goal zijn”

Inter coach Antonio Conté kijkt in zijn vooruitblik nog even terug naar de vorige derby, toen Inter de thuisploeg was: “In dat duel kwamen we 0-2 achter en wisten nog terug te komen tot 1-2. Vervolgens kregen we kansen voor de gelijkmaker, maar die werden gemist. We zullen in de komende derby onze kansen wél moeten benutten en een (snelle) achterstand zien te voorkomen. Scherper voor de goal van AC Milan en defensief hechter voetballen: dan zie ik onze kansen zeer positief in.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de online bookmakers is Inter Milan, zoals reeds gezegd, de favoriet voor de driepunter. Voetbalpunters die op Inter spelen wordt een uitkering van x1,98 keer hun inzet in het voortuitzicht gesteld.

Denk jij te kunnen scoren door te spelen op AC Milan? Als dit de juiste voorspelling blijkt te zijn, dan wordt er door de bookies gemiddeld x3,40 keer je wedbedrag uitbetaald.

Bij een gelijkspel pak je zelfs een nog hogere winstbonus. Deze loopt op tot maximaal x3,55 keer het ingelegde wedbedrag.

 

Wedden op Serie A voetbal

Het online Wedden op Serie A voetbal is sinds de komst van mannen als Ronaldo, Ibrahimovic en Mathijs de Ligt snel in populariteit gestegen. Voetbalpunters blijven terugkeren om op deze voetbalcompetitie te wedden, omdat er hoge bonussen te scoren zijn!

Ook bij deze Milanese stadsderby zijn de odds weer zeer aantrekkelijk. Een winnende weddenschap levert je bijna altijd een verdubbeling van je inzet op! Je vind ook de beste bookmaker bonussen op Bookiez.net

 

Waar en wanneer wordt AC Inter gespeeld?

De Milanese stadsderby wordt gespeeld op zondag 21 februari in San Siro te Milaan. De wedstrijdbal rolt voor het eerst klokslag 15:00 uur. Iets meer dan negentig speelminuten later is bekend welke club de beste zaken heeft gedaan en weten ook alle voetbalpunters of ze een uitkering kunnen verwachten. Ben jij zondag bij de winnaar van AC Milaan – Inter Milan?

 

Tips

Begin nooit onvoorbereid aan online wedden! Speel verantwoord en bewust door eerst in ons kenniscentrum te lezen welke opties er zijn. Heb jij een strategie gevonden die bij je past? Speel dan mee met deze Serie A kraker: AC Milaan – Inter Milan!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor je online wed-deal!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top