Wedden op voetbal tips

Het online wedden op sportwedstrijden is het voetbalwedden nog altijd de meest populaire en toegepaste wedoptie. Bij voetbalweddenschappen kan je kiezen voor tal van opties, soms zelfs zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Bookiez zet een aantal algemene tips voor je op een rij, zodat je sneller tot de meest succesvolle weddenschap kan komen. De beste wedden op voetbal tips die we je namelijk kunnen geven is zelf winnende weddenschappen leren uitkiezen!

Voetbal voorspellingen

Voordat we beginnen eerst even een korte uitleg over voetbalwedden. Het wedden op voetbal is een al eeuwenoude manier om het volgen van een voetbalwedstrijd extra spannend te maken. Al vanaf de allereerste voetbalcompetitiewedstrijden wordt er langs de zijlijn gepraat over de uitslag. In veel gevallen worden er dan ook verwachtingen uitgesproken over de eindstand.

Het duurde niet lang voordat die gesprekken overgingen in een weddenschap. Soms in het klein, soms ging het om hele veestapels of bakken vol met geld.

Tegenwoordig is het wedden op voetbal een stuk beter gereguleerd. In het digitale tijdperk is het wedden op voetbal voor veel mensen een stuk toegankelijker geworden.

Het naar de sigarenboer gaan voor het ophalen van een TOTO-formuliertje behoort grotendeels tot het verleden. Via online bookmakers kantoren kan vanuit je eigen huis of waar je ook bent via je mobiele telefoon of laptop een voorspelling worden gedaan.

Gokken op Voetbal doe je het beste via aanbevolen bookmaker Bet90:

Bij Bet90.com vind je het grootste aanbod aan voetbal weddenschappen tips tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet90.com >

(Ontvang een welkomstbonus van 100% tot wel €100 bij Bet90.com).

Top 5 voetbal wedden tips goksites

(Ge-update april 2021)
Hieronder vind je de beste online gokken  tips voetbal goksites:

1

Bonus: €10 freebet

97%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
2

Bonus: €100 stortingsbonus

91%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
3

Bonus: €100 stortingsbonus

89%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
4

Bonus: €200 stortingsbonus

89%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
5

Bonus: €150 stortingsbonus

88%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >

Bekijk alle Goksites >

Op welke zaken moet je nog meer letten bij het voetbal wedden tips?

Alles speelt mee: van positie trainer, tot blessures, transferperikelen en vorm van spits of doelman. Voor voetbalpunters is het vooral zaak zich aan te passen. Het kiezen van een wedsysteem helpt daarbij.

Was het voorheen vooral het 1×2 wedsysteem dat werd gebruikt voor het plaatsen van voetbalweddenschappen, tegenwoordig zijn er veel meer (en betere) opties. Vooral wedtypes met meerdere winstkansen zijn interessant. Onze eerste voetbalwedden tip: speel op de correcte score combinatie.

De correcte score combinatie is interessant omdat ze hogere odds bevat dan het 1×2 wedsysteem, maar vooral omdat de winstkansen een stuk hoger liggen. Je speelt namelijk op meerdere uitslagen tegelijk. Dat vergroot je kansen op een bookmaker bonus!

Onze tweede wedtip is spelen met een handicap. Dit is al langere tijd populair, maar maakt sinds kort echt een vlucht. Voetbalpunters gebruiken het vooral bij wedstrijden waarvan vooraf zo goed als zeker is wie er gaat winnen.

Denk hierbij aan wedstrijden tussen FC Barcelona en de hekkensluiter in La Liga of Liverpool die tegen een reeds gedegradeerde Premier League club speelt. Door een handicap in te zetten, kan je alsnog hoge bonussen scoren met een verwachte overwinning van de (top)favoriet.

Maar je kan dit ook gebruiken als Ajax al kampioen is en tegen een ploeg speelt die nog strijdt voor Europees voetbal. De kans is dan best groot dat de kampioen de teugels laat vieren en de underdog de kans geeft. Een handicap zorgt dan voor nog hogere uitkeringen bij een weddenschap op de ogenschijnlijke underdog.

Voetbal wedden tip van Bookiez.net

Als de ploegen veel scoren is het slim om in te zetten op een BTTS weddenschappen, of de over/under weddenschap op het aantal doelpunten dat gaat vallen.

Thuis en uit voordeel

Bij elk duel is er sprake van een thuisvoordeel, tenzij er op neutraal terrein wordt gespeeld. Bij een thuiswedstrijd heeft de ploeg die de tegenstander ontvangt altijd een (psychologisch) voordeel. Ze kennen de omgeving, de mensen die er rondlopen en ze hoeven bovendien niet te reizen.

Het thuisvoordeel is het grootst als de tribune vol zitten en de fans hartstochtelijk juichen. Stadions waar het kan spoken zijn onder meer: Ataturk Istanbul, Chelsea stadium, Bernabue en onze eigen Rotterdamse Kuip.

Er is gek genoeg ook een uitvoordeel. Sommige ploegen kunnen slecht omgaan met de druk van tribunes en presteren beter vanuit een underdog positie. Als je een weddenschap plaatst is het handig om dat soort details eerst te weten te komen. Bookiez helpt je daarbij door de voorbeschouwingen op onze site.

Hoe belangrijk is vorm in voetbal?

Als één de eerste dingen die je gaat doen bij het gokken op voetbal is kijken naar de huidige vorm van een elftal. Hoe hebben ze het gedaan in de voorgaande duels?

De meeste gokwebsites geven een overzicht van de laatste vijf gespeelde wedstrijden. Neem deze informatie mee in je beslissing op welke ploeg je gaat inzetten of voor welke uitslag, wedtype of statistieken je kiest.

Welke competities zijn slim om op in te zetten?

Wil je inzetten op een onbekende competitie in Zuid-Amerika of Oost-Europa? Dan is het handig om je vooraf goed in te lezen en onze wedtips ter harte te nemen. Maar wij hebben het in dit artikel vooral over de grote competities en grote ploegen.

Dan heb je voetbalweddenschap tips nodig als je op zoek bent naar hoge winsten!

De kans dat je aan de goede kant van de medaille zit bij weddenschappen op Juventus, Paris Saint Germain, Bayern München of Ajax is vrij groot. Maar hoe leuk is het als je dat ook nog wat oplevert!

Statistieken en H2H vorm

Het kiezen van alternatieve weddenschapstypen helpt je daarbij. Onze tips hierboven belichten enkele opties, maar er zijn er uiteraard nog veel meer.

Bekijk via onze bookmakerspagina welke speltypen er beschikbaar zijn, lees onze voorbeschouwingen voor meer inzicht in de statistieken, huidige vorm en Head 2 Head cijfers.

De onderlinge resultaten zeggen vaak veel over de krachtverhoudingen, daarom zijn de H2H statistieken erg belangrijk!

Wedstrijd programma en invloed van de media

Tot slot: doe een check op de mediaberichten over een club, wedstrijd, speler of trainer. Zijn ze positief of negatief in het nieuws?

En hoe zit het met het wedstrijdprogramma? Hebben ze veel wedstrijden achter elkaar gespeeld of juist een (te) lange rustperiode achter de rug? Komt er na het duel waarop je gokt nog een belangrijke wedstrijd of hebben ze net ervoor een zware topper gespeeld?

Heb je dit allemaal gedaan? Dan ben je goed voorbereid en kan je met voetbalwedden tips die we je hier gegeven hebben op jacht gaan naar de top bookmaker bonussen! Scoor ze met je welkomstbonus of Free Bet die je bij aanmelding ontvangen hebt. Of haal de bookmaker bonus binnen dankzij je eigen voetbalkennis!

Wedden op voetbal tips bookmakers

De beste bookmakers om je voetbalweddenschap tips te gelden te maken zijn de bookmakers waar je de hoogste pre-wedstrijd of live gokken quoteringen scoort. Bookiez heeft de top bookmaker bonussen voor je bekeken.

De beste tip hebben we voor het laatst bewaard: speel altijd bewust en verantwoord! Neem geen financiële risico met het online wedden op voetbal, maar houd het leuk en spannend door grip te houden op je inzet.

Ga naar onze bookmakers pagina voor de actuele deals >>

Bekijk alle Bookmakers >

loader
Top