Gokken op de Champions League

Wil je gaan wedden op matches in de UEFA Champions League, bepaal dan voordat u uw favoriet kiest eerst via welke goksites je wenst te spelen: gaat u voor de hoogste odd in het algemeen?

Het online wedden op de Champions League kan zeer lucratief zijn, maar helaas kan niet iedereen winnen! Voorkom dat je in het sikkelstraatje beland, want daar gaan wij je voor behoeden.

Er zijn namelijk enkele ferme factoren waar u rekening mee dient te houden als je winstgevend wilt wedden op dit toernooi.

De hoogste pre-odds voor je favoriet? Of ga je voor een dubbele kans dan wel handicap? Bekijk nu onze beste Champions League bookmakers die beschikbaar zijn voor jou, waar je tegen de hoogste odds veilig weddenschappen kunt afsluiten

Gokken op de Champions League doe je het beste via aanbevolen bookmaker Bet365:

Bij Bet365.nl vind u het grootste aanbod aan Champions League weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu een welkomstbonus van €100 bij Bet365.nl).

Waar moet op te letten bij het gokken op Champions League matches?

Als je succesvol wilt wedden op de Champions League en op de lange termijn winst wilt maken, dan zijn er een aantal zaken waar je op dient te letten.

We hebben enkele wedtips voor je op een rij gezet, zodat je goed voorbereid begint aan dit Champions League avontuur! Sportweddenschappen afsluiten doet je via de voetbal goksites.

Zo kan je van je hobby wellicht zelfs je werk maken! Want genieten van straf voetbal, knappe staaltjes aan techniek en goals, ballen die uiteenspatten op de deklat of spectaculaire draws, zoals onlangs tussen Chelsea en Ajax? Voorspel je ze goed, dan wordt je de primus en kan je een pak geld verdienen aan de UEFA Champions League! Dit toernooi wordt niet voor niets het miljoenenbal genoemd.

Scoren op verplaatsing

Een belangrijke Europese voetbalregel is dat treffers op verplaatsing dubbel tellen, zodra er ergens een gelijke stand ontstaat. Voorbeeld! Als het Real Madrid van Thibaut Courtois en Eden Hazard thuis met 0-0 gelijk heeft gespeeld en op verplaatsing houdt het de tegenstander op 2-2, dan gaat Real Madrid op basis van het aantal doelpunt op verplaatsing door naar de volgende ronde.

Bij het wedden op de Champions League zal je hiermee rekening moeten houden, want ploegen passen vaak hun tactiek aan in de returnwedstrijd.

Thuiswedstrijd of uitwedstrijd sterk?

De meeste ploegen behalen hun punten vooral in eigen huis, neem als voorbeeld Club Brugge dat steevast op Jan Breydel beter presteert dan op verplaatsing. Zo maakte Brugge het Real Madrid in één van de voorbije jaren al knap lastig, maar werd het in Bernabeu getrakteerd op een ware pandoering!

Quoteringen

Hoe eerder je je weddenschap plaats, hoe hoger de odds vaak uitvallen. Dat heeft alles te maken met de wedstrijdinformatie. Die is in het begin vrij summier, maar naar mate de speeldatum dichterbij komt, druppelt er langzaam maar zeker nieuws binnen vanuit de trainers, maar ook op de fitheid van spelers en zelfs over een mogelijke opstelling. De bookmakers lezen deze nieuwtjes met je mee en met de klap worden de odds aangedikt of verlaagd!

Heb je vaak een vooruitziende blik? Dan is het wellicht verstandig om dat voorgevoel na te leven en zo vroeg mogelijk een weddenschap af te sluiten op de CL-match van je keuze!

Tip! Herbekijk altijd alle opties bij de diverse bookmakers alvorens je een weddenschap plaatst. Zo scoor je voor je voorspelling keer op keer de beste quoteringen. Soms lijken de verschillen gering, maar op lange termijn kan het zeker een flinke duit schelen!

Welke spelers staan er op het wedstrijdformulier?

Voordat je op een CL-wedstrijd gaat gokken is het zeker en vast verstandig om te kijken naar de lijst van geblesseerden en geschorste spelers! Zo is Eden Hazard de voorbije maanden regelmatig met kwetsuren in het sukkelstraatje beland.

Het is wel zo prettig om te weten of Hazard al dan niet meespeelt als je wilt wedden op matches van Real Madrid. Hetzelfde laken een pak bij Kevin De Bruyne, die zijn brood verdient bij Manchester City. Zonder onze landgenoot zijn The Cityzens toch een pak minder gevaarlijk.

Nog een voorbeeld: als Messi niet meedoet bij FC Barcelona, dan is het gelijk minder waarschijnlijk dat Barcelona wint, laat staan dat ze met een hoge score de maat nemen van hun tegenstrever!

Wie is de T1?

De coach of manager heeft een pak invloed op de speelstijl van een ploeg, neem als voorbeeld Josep Guardiola die overal mooi verzorgd en aanvallend voetbal probeert te spelen bij City.

Als je in het vergelijk giet met bijvoorbeeld een behoudende coach als Mourinho. Dan is de kans dat het team met Pep als T1 een pak doelpunten produceert toch zeker een pak groter, dan bij een team dat getraind wordt door Mourinho.

Scheidsrechters

In de Champions League fluiten scheidsrechters van diverse pluimage afkomstig uit veel verschillende landen en voetbalcompetities.

Bij Engelse refs is vaak meer tegengestaan dan bij een Nederlandse scheidsrechters als Bjorn Kuipers of bij een Spaanse scheidrechter, die al snel geel trekt als een speler zich neerplant na een fel betwist duel.

Als je de opstellingen observeert, neem dan ook even mee wie de scheidsrechter van dienst is en uit welk land deze komt.

Voorbeeld: als Atlético tegen Barcelona speelt en er is een Schotse of Engelse scheidsrechter die de wedstrijd fluit.

Komt dat veel beter uit voor Atlético, omdat de ploeg van onze landgenoot Carrasco, heel erg fysiek vechtvoetbal spelen en dus gebaat is bij een referee die veel onderlinge duels toelaat.

Champions League voorspellingen

Ben je op zoek naar Champions League voorspellingen en tips? Voor ieder Champions League duel hebben we een voorbeschouwing geschreven, daar staan de laatste statistieken, weetjes en voorspellingen en wedtips in om je online wedden skills te up-en!

Deze vind je onder het kopje ‘Nieuws’ of via de zoekbalk op zoek naar je favoriet team of het team waar je op wilt gaan inzetten. Als je succesvol Champions League duels wilt voorspellen is het altijd slim om de statistieken mee te nemen en een rationele onderbouwing te hebben voor je gevoel.

Champions League bookmakers

Als je wilt beginnen met gokken op Champions League voetbal dan heb je de beste bookmakers nodig.

Deze hebben wij speciaal voor je uitgezocht, en in een top 10 bookmaker lijst gezet, daarnaast ontvang je ook nog eens fijne bookmaker bonussen.

Bekijk alle Bookmakers >

Gokken op Champions League FAQ

Waar kan ik gokken op de Champions League?

Dat kan veilig en betrouwbaar via onze Champions League bookmakers & goksites – je vind de top 10 op Bookiez.net!

Kan ik wedden op Ajax in de Champions League?

Jazeker, als Ajax meedoet zijn er iedere wedstrijd tientallen of zelfs meer weddenschappen die je op Ajax kan afsluiten.

Waar krijg ik een freebet bij het wedden op de Champions League?

Via Betiton.com ontvang je een freebet van €10 als je je aanmeld als nieuwe speler.

loader
Top