Gokken op de Champions League

Wilt u gaan wedden op matches in de UEFA Champions League Bepaal dan voordat u uw favoriet kiest eerst via welk wedkantoor u wenst te spelen: gaat u voor de hoogste odd in het algemeen?

Het online wedden op de Champions League kan zeer lucratief zijn, maar helaas kan niet iedereen winnen! Voorkom dat u in het sikkelstraatje beland, want daar gaan wij u voor behoeden.

Er zijn namelijk enkele ferme factoren waar u rekening mee dient te houden als u winstgevend wilt wedden op dit toernooi.

De hoogste pre-odds voor uw favoriet? Of gaat u voor een dubbele kans dan wel handicap? Bekijk nu onze beste Champions League bookmakers die beschikbaar zijn voor u, waar u tegen de hoogste odds veilig weddenschappen kunt afsluiten

Gokken op de Champions League doet u het beste via aanbevolen bookmaker Betfirst:

Bij Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan Champions League weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betfirst.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Betfirst.be).

Waar moet op te letten bij het gokken op Champions League matches?

Als u succesvol wilt wedden op de Champions League en op de lange termijn winst wilt maken, dan zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten.

We hebben enkele wedtips voor u op een rij gezet, zodat u goed voorbereid begint aan dit Champions League avontuur! Sportweddenschappen afsluiten doet u via de Belgische goksites voetbal.

Zo kunt u van uw hobby wellicht zelfs uw werk maken! Want genieten van straf voetbal, knappe staaltjes aan techniek en goals, ballen die uiteenspatten op de deklat of spectaculaire draws, zoals onlangs tussen Chelsea en Ajax? Voorspelt u ze goed, dan wordt u de primus en kunt u een pak geld verdienen aan de UEFA Champions League! Dit toernooi wordt niet voor niets het miljoenenbal genoemd.

Scoren op verplaatsing

Een belangrijke Europese voetbalregel is dat treffers op verplaatsing dubbel tellen, zodra er ergens een gelijke stand ontstaat. Voorbeeld! Als het Real Madrid van Thibaut Courtois en Eden Hazard thuis met 0-0 gelijk heeft gespeeld en op verplaatsing houdt het de tegenstander op 2-2, dan gaat Real Madrid op basis van het aantal doelpunt op verplaatsing door naar de volgende ronde.

Bij het wedden op de Champions League zult u hiermee rekening moeten houden, want ploegen passen vaak hun tactiek aan in de returnwedstrijd.

Thuiswedstrijd of uitwedstrijd sterk?

De meeste ploegen behalen hun punten vooral in eigen huis, neem als voorbeeld Club Brugge dat steevast op Jan Breydel beter presteert dan op verplaatsing. Zo maakte Brugge het Real Madrid in één van de voorbije jaren al knap lastig, maar werd het in Bernabeu getrakteerd op een ware pandoering!

Quoteringen

Hoe eerder u uw weddenschap plaats, hoe hoger de odds vaak uitvallen. Dat heeft alles te maken met de wedstrijdinformatie. Die is in het begin vrij summier, maar naar mate de speeldatum dichterbij komt, druppelt er langzaam maar zeker nieuws binnen vanuit de trainers, maar ook op de fitheid van spelers en zelfs over een mogelijke opstelling. De bookmakers lezen deze nieuwtjes met u mee en met de klap worden de odds aangedikt of verlaagd!

Heeft u vaak een vooruitziende blik? Dan is het wellicht verstandig om dat voorgevoel na te leven en zo vroeg mogelijk een weddenschap af te sluiten op de CL-match van uw keuze!

Tip! Herbekijk altijd alle opties bij de diverse bookmakers alvorens u een weddenschap plaatst. Zo scoort u voor uw voorspelling keer op keer de beste quoteringen. Soms lijken de verschillen gering, maar op lange termijn kan het zeker een flinke duit schelen!

Welke spelers staan er op het wedstrijdformulier?

Voordat u op een CL-wedstrijd gaat gokken is het zeker en vast verstandig om te kijken naar de lijst van geblesseerden en geschorste spelers! Zo is Eden Hazard de voorbije maanden regelmatig met kwetsuren in het sukkelstraatje beland.

Het is wel zo prettig om te weten of Hazard al dan niet meespeelt als u wilt wedden op matches van Real Madrid. Hetzelfde laken een pak bij Kevin De Bruyne, die zijn brood verdient bij Manchester City. Zonder onze landgenoot zijn The Cityzens toch een pak minder gevaarlijk.

Nog een voorbeeld: als Messi niet meedoet bij FC Barcelona, dan is het gelijk minder waarschijnlijk dat Barcelona wint, laat staan dat ze met een hoge score de maat nemen van hun tegenstrever!

Wie is de T1?

De coach of manager heeft een pak invloed op de speelstijl van een ploeg, neem als voorbeeld Josep Guardiola die overal mooi verzorgd en aanvallend voetbal probeert te spelen bij City.

Als u in het vergelijk giet met bijvoorbeeld een behoudende coach als Mourinho. Dan is de kans dat het team met Pep als T1 een pak doelpunten produceert toch zeker een pak groter, dan bij een team dat getraind wordt door Mourinho.

Scheidsrechters

In de Champions League fluiten scheidsrechters van diverse pluimage afkomstig uit veel verschillende landen en voetbalcompetities.

Bij Engelse refs is vaak meer tegengestaan dan bij een Nederlandse scheidsrechters als Bjorn Kuipers of bij een Spaanse scheidrechter, die al snel geel trekt als een speler zich neerplant na een fel betwist duel.

Als u de opstellingen observeert, neem dan ook even mee wie de scheidsrechter van dienst is en uit welk land deze komt.

Voorbeeld: als Atlético tegen Barcelona speelt en er is een Schotse of Engelse scheidsrechter die de wedstrijd fluit.

Komt dat veel beter uit voor Atlético, omdat de ploeg van onze landgenoot Carrasco, heel erg fysiek vechtvoetbal spelen en dus gebaat is bij een referee die veel onderlinge duels toelaat.

Belgische ploegen in de Champions League

Champions League bookmakers Belgie

 

 

Bekijk alle Bookmakers >

Winkelmand

loader