Alles over Gokken op UFC

Voor Belgische fans van UFC is het goed om te weten dat het wedden op UFC aan bepaalde zaken verbonden is. Lees deze verderop in het artikel en scroll naar onderen voor de beste UFC bookmakers in België!

Als Belgen hebben we een grote historie wat vechtsporten betreft en in de UFC hebben we ook 2 grote sterren met Tarec Saffiedine en Gegard Mousasi. Wie zijn jouw favorieten voor het komende UFC gevecht?

Wij van Bookiez.net hebben alle bookmakers getest op hun wedaanbod bij UFC gevechten. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet en tevens beoordeeld op de welkomstbonus voor nieuwe spelers, hoogte van de odds en overige promoties.

Wilt u wedden op UFC gevechten van Conor McGregor, Stipe Miocic, Khabib en alle UFC sterren?

Gokken op UFC doet u het beste via aanbevolen bookmaker Betfirst:

Bij Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan UFC weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betfirst.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Betfirst.be).

Welke weddenschappen kan je afsluiten op UFC gevechten?

Als u weddenschappen op de UFC wilt afsluiten heeft u tal van opties, de meest voorkomende is de mogelijkheid waarbij u wed wie het gevecht winnend gaat afsluiten. In de meeste gevallen is dat de onverschrokken Khabib!

Wedden op gevechtswinnaar

 

Totaal aantal ronden dat het gevecht duurt

 

Hoe er gewonnen wordt (KO, Submission, Beslissing)

 

Hoe zit de UFC in elkaar?

Ultimate Fighting Championship (UFC) is de allergrootste Mixed Martial Arts-organisatie ter wereld. De UFC hanteert in totaal 10 gewichtsklassen, 8 voor de mannen en 2 voor de vrouwen. De gevechten vinden plaats in de “Octagon” dat is een achthoekige kooi met een diameter van 11,6 meter.

De metalen kooi is bedekt met vinyl en heeft een mat eronder die voor ieder gevecht wordt vervangen, het hek is 1.83 cm hoog. Een ronde in een UFC-wedstrijd duurt altijd vijf minuten.

De titelgevechten hebben vijf ronden, evenals de Main-event van ieder UFC-evenement. Alle andere gevechten duren 3 rondes.

Tussen iedere ronde is er een minuut pauze waarin verwondingen verzorgd kunnen worden en de coaches de vechters kunnen toespreken en eventueel de strategie wijzigen.

UFC bookmakers Belgie

 

Bekijk alle Bookmakers >

Winkelmand

loader