Alles over Gokken op Tennis

Bent u op zoek naar een plek waar u veilig en verantwoord kunt wedden op tennis? Dan zit u hier op post! Wij hebben de beste tennis bookmakers voor u geselecteerd!

België is meer en meer een tennisland aan het worden. Er wordt door Belgische fans veel gekeken en gegokt op tennis.

Een sport die mondiaal natuurlijk al eeuwenlang tot de populairste sporten behoort! Bij de mannen wordt het veld gedicteerd door topspelers zoals Federer, Djokovic en Nadal, maar ook onze eigen David Goffin spreekt een aardig woordje mee.

Lees hieronder meer over het succesvol gokken op tennis en waar u de beste bookmakers kan vinden voor Belgische spelers.

Gokken op Tennis doet u het beste via aanbevolen bookmaker Betfirst:

Bij Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan tennis weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betfirst.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Betfirst.be).

Welke weddenschappen kunt u afsluiten op tennis?

Bij het tennis zijn er een pak mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten, het gehele jaar door zijn er kleine en grote toernooien.

We leggen alvast de 5 meest ingezette weddenschappen op tennis in detail voor u uit:

Wedden op de match winnaar

Dit is een hele simpele: u voorspelt de winnaar. Maar dat dit geen sinecure is, blijkt wel uit de enorme diversiteit aan winnaars in de voorbije jaren. Door te wedden op de toppers speelt u op safe, maar is de winst kleiner dan wanneer u speelt op de underdog of dark horse.

Handicap wedden

Handicap wedden op tennis is een ideale optie als de match eigenlijk niet zo interessant is om op te spelen, omdat u vooraf eigenlijk al zeker bent van de winnaar. Er zijn twee vormen van handicap wedden: set handicap wedden en game handicap wedden. We gaan als eerste game handicap wedden behandelen.

Game handicap wedden

We leggen het duidelijk uit door middel van een voorbeeld. Goffin speelt tegen Djokovic en de eindstand is 23 games van Djokovic tegenover 15 games van Goffin. Als u nu van tevoren hebt gewed met een game handicap van +10 op Goffin, dan eindigt Goffin op 25 games en Djokovic op 23 en wint u dus deze weddenschap!

Set handicap wedden

Set handicap wedden heeft hetzelfde principe als game handicap wedden alleen gaat het om sets in plaats van games. Bij ATP-toernooien worden er minder (drie) sets gespeeld dan bij Grand Slams (vijf).

Gokken op wie het toernooi gaat winnen

Nu weer een simpele: u wedt bij dit speltype op diegene waarvan u denkt die het tennistoernooi waarop u gokt, gaat winnen.

Gokken op de juiste score

U wedt op een bepaalde score: u kunt dit per set of per match doen. U dient bijgevolg de juiste score te voorspellen waarin een bepaalde set of match eindigt.

Dit is een zeer moeilijke weddenschap en daarom zijn de odds in de regel een pak hoger dan bij andere wedtypen!

Tip! Onze online bookmakers hebben zeer straffe quoteringen voor deze weddenschappen, neem eens een risicootje en win geld voor die leuke vakantie of automobiel waar jullie samen al jaren van dromen.

Gokken op de winnaar van een set

Dit is een gelijkaardige spelvorm als match- en toernooiwinnaar. Alleen wedt u nu op wie een bepaalde set wint. Deze weddenschap kunt u alleen afsluiten bij het live wedden op tennis.

U kunt hiernaast ook wedden op wie het volgende punt wint, let hierbij op dat u er wel rap genoeg bij bent en dat de streaming video geen vertraging heeft!

Op welke tennistoernooien kunt u gokken?

Nu weet u welke weddenschappen u kunt afsluiten en nu wilt u misschien weten welke tennistoernooien er zijn en wanneer!

Bij het wedden op tennis heeft u veel verschillende keuzes in toernooien en competities, wij hebben ze op een rijtje gezet voor u.

Hier kunt u alle “tennistoernooien” vinden en leggen we uit waar alle toernooien worden gehouden, hoeveel punten ze geven voor de ATP World Ranking en de toernooi-opzet.

We hebben ook artikelen geschreven voor de serieuze tennis-punter die echt geld willen verdienen met het wedden op tennis.

Deze staan onder het kopje wedstrategie waar ook veel wedtips en waardevolle informatie staat voor overige sporten zoals voetbal etc.

  • Gokken op ATP World Tour 250 series Tennis
  • Gokken op ATP World Tour 500 Series Tennis
  • Gokken op ATP World Tour Masters 1000 Tennis
  • Gokken op ATP World Tour Finals
  • Gokken op Grand Slam Tennis
  • Gokken op Australian Open Tennis
  • Gokken op Roland Garros Tennis
  • Gokken op Wimbledon Tennis
  • Gokken op US Open Tennis

De beste tennis goksites

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare bookmaker waar u legaal sportweddenschappen kan afsluiten?

Bekijk nu ons overzicht van Belgische goksites – deze zijn allemaal in het bezit van een officiële licentie van de Gaming Commission.

Bekijk alle Goksites >

Winkelmand

loader