Alles over Gokken op Honkbal

Als u besluit te gaan wedden op honkbal zijn er een aantal zaken die u zeker en vast nodig hebt. Daarom hebben wij dit artikel geschreven zodat u de beste bookmaker kan vinden om te gokken op honkbal en meer.

De sport honkbal is in Europa en met name Belgie steeds populairder en bekender aan het worden. Wie kent nu niet de New York Yankees of de Boston Red Sox.

Wat niet veel mensen weten, is dat veel professionele gokkers honkbal als één van de makkelijkste sporten vinden om winstgevend op te wedden.

Wilt u meer weten over het succesvol wedden op honkbal en voorspelt u gaarne hoe uw favoriete team de komende matches gaat presteren?

Gokken op Honkbal doet u het beste via aanbevolen bookmaker Betfirst:

Bij Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan honkbal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betfirst.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Betfirst.be).

Welke weddenschappen kan u afsluiten op honkbal?

Wij hebben alvast de top 3 populairste weddenschappen op honkbal voor u op een rijtje gezet. Een van de meest voorkomende redenen dat gokkers niet op honkbal wedden, is omdat ze niet weten waar en hoe.

We leggen het u gaarne uit zodat als u straks kunt starten met het wedden op honkbal en op deze moment al volledig weet wat dit type weddenschappen behelst.

Gokken op de winnaar v/d match

Dit is een hele gemakkelijke: u sluit uw weddenschap op het team waarvan u denkt dat die gaat winnen. Tip! Heeft u het gevoel dat de underdog weleens kan gaan winnen? Twijfel dan niet en volg uw gevoel, het zou zonde zijn zo’n mooie kans te laten liggen, let wel: neem niet te grote risico’s al u aanvangt met voorspellingen doorspelen.

Over/under weddenschap (Meer or Minder)

Dit is zoals iedere andere boven of onder weddenschap, u wedt alleen niet op het aantal punten, maar op het aantal runs. U sluit een weddenschap af of het aantal boven een bepaald aantal runs ligt of eronder. Zo is het niet direct gedaan als uw favoriete team op verlies staan. Deze vorm van wedden heet ook wel de over/under weddenschap.

Wie gaat de competitie winnen

In deze geval wedt u op wie aan het einde van de rit bovenaan staat met de meeste punten. Dit is een van de meest voorkomende afgesloten weddenschappen in Amerika. Wie gaat de Major League Baseball winnen?

Tip! Hoe eerder u deze weddenschap afsluit hoe hoger de odds/quoteringen, houd hiermee rekening! (Het wedden op honkbal kan zeer rendabel zijn.)

Gokken op de MLB

Op deze competitie worden meer weddenschappen afgesloten dan op welke ook, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het is het hoogste professionele niveau in Noord-Amerika. Er spelen 30 teams in mee, 29 uit de Verenigde Staten en een enkel team uit Canada.

Het belangrijkste toernooi is de World Series, dat is de finale tussen de kampioen van de American League en de National League, en spant 7 matches, de eerste met 4 overwinningen wint.

De New York Yankees hebben dit toernooi het vaakst gewonnen (maar liefst 27 keer en 13 verloren finales.) Wedden op de World Series en Major League Baseball doet u via onze Belgische bookmakerskantoren, die een breed aanbod van weddenschappen hebben op honkbalgebied.

Iets wat u waarschijnlijk niet graag hoort, maar wel belangrijk is: het is verstandig om in het begin van een seizoen rustig aan te doen met het wedden op honkbal.

Hier en daar een weddenschap plaatsen in het begin van het seizoen kan, maar u doet er verstandig aan uw inzetten te spreiden over het ganse kalenderjaar!

In het algemeen gesproken: ook al heeft u verstand van honkbal, herbekijk goed de statistieken en geblesseerden en let ook op het weer en de tegenstanders! Dan zit u terug in een goede positie om winstgevend te kunnen worden met het wedden op honkbal.

Honkbal goksites België

Wilt u beginnen met sportweddenschappen af te sluiten op honkbal?

Via ons vind u de beste legale goksites voor Belgische spelers waar u tegen de hoogste odds volop kan gokken op honkbal.

Bekijk alle Goksites >

Winkelmand

loader