Alles over Gokken op Golf

Als ge wilt gokken op golf zijn er een aantal zaken die u bijkans nodig zult hebben om succesvol te zijn. Al deze zaken – en meer – hebben wij voor u als golf fan op een rij gezet!

Er is duidelijk een nieuw tijdperk aangevangen als het wedden op golf betreft.

Oude favorieten zoals Tiger Woods zijn van het strijdtoneel verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor nieuwe sterkhouder als Rory Mcllroy en Jordan Spieth.

Lees hieronder meer over het succesvol gokken op golf en vind de beste Belgische bookmakers.

Gokken op Golf doet u het beste via aanbevolen bookmaker Betfirst:

Bij Betfirst.be vind u het grootste aanbod aan golf weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betfirst.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Betfirst.be).

Welke weddenschappen kunt u afsluiten op golf?

Van de grote PGA tour naar de wat kleinere evenementen: het gokken op golfen is het ganse jaar mogelijk. Nu is het natuurlijk slim om even te informeren welke weddenschappen er mogelijk zijn, vooral als u nog maar pas bent aangevangen met het wedden op golf.

Wij van Bookiez.net hebben voor de beginnende golf-punter de 3 populairste golf weddenschappen verzameld in een kort overzicht:

Eenmalige weddenschap (wedden op de winnaar)

Dit is een weddenschap waarbij u op de toernooiwinnaar speelt. De meeste spelers zullen gokken op de favorieten. De kans dat u dan wint is groot, maar de winsten zullen allerzins klein zijn.

Als u echt kennis van zaken heeft en bovenal zin heeft om een straffe gok te maken! Speel dan op een gevaarlijke outsider! Dit is in de regel een pak lucratiever. In bepaalde gevallen hebben golfmatches dan zelfs odds van 30.00 of 40.00 keer uw inleg. Let wel: dergelijke weddenschappen brengen nochtans wel grotere risico’s met zich mee!

Heads up weddenschap

Een Heads up weddenschap is een gok op twee of drie geselecteerde golfers. Hierbij voorspelt u welke golfer gaat betere ten opzicht van een andere deelnemer. In deze geval maakt het dus geen klap uit wie er wint: u voorspelt enkel wie er boven de ander gaat uitkomen.

Meeste Major toernooi overwinningen

Dit is een weddenschap waarin u voorspelt welke golfer aan het einde van het seizoen de meeste major toernooi overwinningen gaat rapen. Tip! Als u deze weddenschap direct van in de beginne van het golfseizoen afsluit zult u een hogere uitkering ontvangen vermits u natuurlijk een correcte voorspelling heeft gedaan! Zit u fout en merkt u dit al tijdens het seizoen, dan is er nog voldoende tijd om te herbronnen.

Wat zijn de populairste golf toernooien om op te gokken?

Als fervent gokker op golf, moet u zo veel als mogelijk de huidige golfers leren kennen, de minpunten en sterke punten. Op de kleinere toernooien doen de grote favoriete golfers vaak niet mee.

De structuur van de golftoernooien ziet er zo uit – de van sterkste tour naar de minst sterk.

1e: PGA Tour

2e: European Tour

3e: LPGA Tour

4e: PGA Tour Champions

5e tot en met 7e (alfabetische volgorde): Asian Tour; Japan Golf Tour; LPGA of Japan Tour

Golf bookmakers België

Wilt u beginnen met gokken op golf?

In ons bookmaker overzicht vind u de beste legale bookmakers beschikbaar voor Belgische spelers.

Bekijk alle Bookmakers >

Winkelmand

loader