Alles over Gokken op Veldrijden

Wilt u gaan gokken op veldrijden? Dan bent u bij Bookiez aan het juiste adres voor het spelen op de uitslag van de cyclocross!

Na de successen van Wout Van Aert in het veld en op de weg, is het wedden op veldrijden een pak populairder geworden in België! Steeds meer landgenoten gebruiken hun kennis van de sport om geld te verdienen aan veldritten.

Alvorens aan te vangen met het wedden op Veldrijden dient u zich goed te verdiepen in de sport, de kanshebbers en de wedkantoren die veldrit weddenschappen aanbieden.

Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen: Bookiez heeft reeds de beste bookmakers geselecteerd voor het gokken op veldrijden!

Gokken op Cyclocross doet u het beste via aanbevolen bookmaker Bwin

Bij Bwin.be vind u het grootste aanbod aan veldrijden weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bwin.be >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Bwin.be).

Top 5 gokken op veldrijden bookmakers 2021

1

Hoge odds

4.5 / 5
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden BWIN | In navolging van de Belgische wetgeving is het spelers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om weddenschappen af te sluiten op BWIN.
2

Betrouwbare bookmaker

3.9 / 5
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Betway | In navolging van de Belgische wetgeving is het spelers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om weddenschappen af te sluiten op Betway.
3

Belgische bookmaker

3.7 / 5
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Bingoal | In navolging van de Belgische wetgeving is het spelers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om weddenschappen af te sluiten op Bingoal.
4

Op Belgie gefocused aanbod

3.1 / 5
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Circus | In navolging van de Belgische wetgeving is het spelers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om weddenschappen af te sluiten op Circus.
5

Grote naam

3.7 / 5
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Unibet | In navolging van de Belgische wetgeving is het spelers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om weddenschappen af te sluiten op Unibet.

Welke weddenschappen kunt u afsluiten op veldrijden?

Hoe steekt veldrijden in elkaar?

Veldrijden wordt op vele niveaus gedaan. Van de jeugd tot en met de profs. Bij die laatste categorie zijn er aantal belangrijke klassementen: allereerst natuurlijk de wereldbeker.

Maar er zijn meer regelmatigheidsklassementen. Zo wordt er gekoerst om de Superprestige en de Trofee veldrijden (voorheen de DVV Trofee).

Daarnaast vinden er jaarlijks nationale, Europese en wereldkampioenschappen plaats. Deze worden telkens op andere locaties verreden.

Vele grote veldrijders bracht ons land al voort: Danny de Bie, Paul Herijgers, Mario de Clerq, Bart Wellens, Sven Nijs, Niels Albert, Klaas Vantornout en natuurlijk Wout van Aert. In de voorbije jaren toonde ook Laurens Sweeck en Toon Aerts dat zij zich onder de topper mogen scharen. Beiden behalende in de voorbije jaren de nationale titel in het veldrijden.

Een talent om in de gaten te houden is zonder enige twijfel de nog piepjonge Eli Iserbyt. Samen met Daan Soete en Thibau Nys vormt hij de hoop voor de toekomst in veldrijden.

Wereldwijd heeft het veldrijden ook al flink wat toppers voortgebracht. Meest recent natuurlijk Van Aert, maar ook Mathieu van der Poel. In eerdere stadia deden ook Zdenek Stybar, Lars Boom en bijvoorbeeld Adrie van der Poel al van zich spreken in de cross én op de weg.

Hoe wedden op veldrijden?

 

We leggen u uit in een aantal concrete stappen hoe het wedden op cyclocross werkt:

Stap 1. Zoek een bookmaker/goksite uit op deze pagina

Stap 2. Meld u aan bij deze bookmaker/goksite

Stap 3. Maak een storting via een van de veilige stortingsmethodes

Stap 4. Zoek de cyclocross op via de zoekbalk bij de bookmaker waar je op wilt wedden

Stap 5. Bekijk de weddenschappen en denk goed na op welke u wilt gaan inzetten (hierboven vind u voorbeelden van weddenschappen en wat ze inhouden).

Stap 6. Kies het bedrag dat u wilt inzetten.

Stap 7. Klik op bevestigen en uw veldrijden weddenschap is live.

Stap 8. Wacht het resultaat af en incasseer u winst.

De beste Belgische veldrijden Goksites

 

Weddenschappen afsluiten op veldrijden doet u via de beste goksites.

Bekijk alle Goksites >

Online gokken Cyclocross FAQ

Winkelmand

loader
Top