Royal Antwerp sluit kalenderjaar af met thuismatch tegen Charleroi

Het is tot nu toe het seizoen van Royal Antwerp FC. De ploeg maakte indruk in de Europa League en plaatste zich gemakkelijk voor de knock-outfase. De equipe staat in de Jupiler Pro League echter pas zevende. In speelronde 19 treft het Sporting Charleroi dat met een derde stek juist boven verwachting presteert. Plaats uw weddenschap via Bookiez.net!

Statistieken

Alles lijkt bij Royal Antwerp in functie van de Europese campagne te zijn, maar niets is minder waar. RAFC heeft de Belgisch Pro League hoog in het vaandel staan. Er werd echter al zesmaal verloren in het lopende seizoen. Met 28 punten uit 18 matches moet The Great Old een plekje in de marge accepteren.

Charleroi verrast juist vriend en vijand. In de beginfase van de competitie nam het zelfs een aantal maal brutaal de leiding. Inmiddels moet het Club Brugge en het op stoom geraakte KRC Genk voor zich dulden. Maar met 33 punten uit 18 matches mag men nog altijd fier zijn op de prestaties tot noch toe.

Wedden op Royal Antwerp Sporting Charleroi 2020 doet u via Betway:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand
  • Hoogste odds bij het gokken op voetbal

Via Betway.be vind u het grootste aanbod aan Jupiler Pro League weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betway.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favorieten

Royal Antwerp wordt eigenlijk nooit tot de echte titelkandidaten gerekend, maar RAFC heeft getoond zeker en vast tot de Belgische topploegen te behoren. De formatie is ook voor de match tegen Charleroi favoriet, al staat het vier plaatsen lager geklasseerd.

Sporting Charleroi staat fraai derde, maar het gat met de Top-2 is klein. Genk heeft amper één punt meer dan The Great Old en ook Club Brugge ligt op schootsafstand met slechts drie punten bonus. Charleroi is kortom aan een ijzersterk seizoen bezig en mag voorafgaand aan deze match dan ook beslist niet als underdog aangemerkt worden, dat zou een straffe onderschatting betekenen.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Bij Royal Antwerp FC is men na de successen in Europa nu volledig gefocust op een goede jaarafsluiting in de wedden Jupiler Pro League. Coach Ivan Leko spreekt van enorme goesting bij hem en de spelersgroep: “Dit is een mooie wedstrijd Charleroi thuis. We hebben het tegen deze ploeg altijd moeilijk. Wij moeten een topwedstrijd spelen om van hen te winnen”, vertelt hij op de persconferentie van RAFC.

Bij Charleroi spreekt men van een jojo seizoen waarin goede fases en minder perioden elkaar snel afwisselen. Coach Karim Belhocine ziet echter voorafgaand aan deze topper voldoende lichtpuntjes om te vertrouwen op een goed resultaat op verplaatsing bij Royal Antwerp: “We zetten nu een reeks van drie overwinningen neer. Ik hoop dat we nu weer vertrokken zijn. Wij hebben nooit aan onszelf getwijfeld, ook al waren er wedstrijden waarin we minder goed waren. Maar het is dankzij de solidariteit in de ploeg en de wil om er samen voor te gaan, dat we die situatie weer hebben kunnen omkeren. En nu moeten we op dat elan doorgaan en ook de drie punten meenemen uit Antwerpen.”

 

Wat zeggen de bookmakers?

Bij de Belgische wedkantoren is het eenrichtingsverkeer: alle ballen op Antwerp. Heel ver durven ze daar overigens niet in te gaan, omdat zij beseffen dat het niet evident gaat zijn om Charleroi opzij te zetten.

Een winnende sportweddenschap op RAFC zorgt bij de goksites voor een ruime verdubbeling van uw inleg: x2,06. Wint Charleroi deze lastige verplaatsing? Dan bedraagt de gemiddelde uitkering van de bookies x3,40 keer het wedbedrag.

De hoogste winstbonus staat te wachten als er deze zondag een gelijkspel uit de bus rolt. Bij een draw wordt er in het 1×2 speltype x3,50 keer het geldbedrag op het wedformulier uitbetaald.

 

Online wedden op de Pro League

Voetbal is bij ons het plezantst om te volgen. Herkenbaar, vertrouwd en dichtbij. De Jupiler Pro League is bijgevolg ook razend populair bij online voetbalpunters die wekelijks hun geluk beproeven bij de online gokwebsites.

U kunt dit geluk ook een beetje sturen door mee te spelen via Bookiez.net. Wij tonen u subiet de strafste deals en beste bookmakerskantoren voor uw persoonlijke voorspellingen. Kiest u voor Royal Antwerp of juist voor Charleroi? Wij weten exact welke bookies de beste deals aanbieden!

Log in of registreer u vandaag nog en profiteer direct van deze bookmaker bonussen en extra informatie. Zo worden uw winstkansen een pak groter!

 

Waar en wanneer?

Royal Antwerp FC en Sporting Charleroi bekampen elkaar zondag 27 december en vangen daarmee aan om 13:30 uur. Het is van geen tel om te wachten, want wij hebben nu al ferme pre-odds voor deze match! Heeft u goesting om tijdens de match te spelen? Dan is wachten natuurlijk wel nodig. U kunt dan inloggen tijdens de match en zelf bepalen wanneer u uw weddenschap plaatst!

 

Tips en vragen

Meer weten over live betting? Of heeft u nog vragen over het online meespelen op deze Pro League match tussen Antwerp en Charleroi? Herbekijk de veelgestelde vragen (FAQ) en chat met andere voetbalpunters op ons forum over uw vraagstukken.

De ultieme wedtip? Die bestaat helaas niet, maar u kunt wel goed voorbereid starten door het lezen van onze kennisartikelen en voorbeschouwingen op de nieuwspagina!

Ga direct naar onze bookmakers pagina en drop uw voorspelling voor Royal Antwerp – Charleroi!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top