Alles over Gokken op Politiek

Vind je politiek en geopolitiek interessant en wil je wel eens kijken of je deze kennis kan monetizen? Het gokken op politiek is ideaal om geld te verdienen met je algemene kennis en inzichten. Zie je een grote politieke shift komen zoals in 2016 met Trump? Dan ben je op onze pagina aan het juiste adres beland.

We hebben namelijk alle beste bookmakers en goksites uitgezocht waar je kan wedden op politiek en politieke gebeurtenissen zoals verkiezingen, referenda en stemmingen.

Hieronder vind je alles wat je moet weten om geïnformeerd te beginnen met het afsluiten van weddenschappen op politiek.

Gokken op Politiek doe je het beste via aanbevolen bookmaker Bet365:

Bij Bet365.nl vind u het grootste aanbod aan politieke weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu een welkomstbonus van 100% oplopend tot €100 bij Bet365.nl).

Top 5 bookmakers gokken op politiek 2022

1

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Bet365
2

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Circus
3

Bonus: €20 freebet

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Betcity
4

Bonus: €50 freebet

93%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Jacks Casino
5

Bonus: €50 stortingsbonus

85%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden ZEbet

Bekijk alle Bookmakers >

Welke weddenschappen kan je afsluiten op politiek?

Als je nieuw bent als politiek-punter en je afvraagt welke weddenschappen je nu precies kan afsluiten op politiek kan je hier de meest voorkomende politieke weddenschappen vinden.

Wedden op verkiezingswinnaar

Hier zet je in op wie de verkiezingen gaat winnen, hoe deze weddenschap in elkaar steekt hangt af van het politieke systeem. In Europa kan je vaak inzetten op welke partij er wint. In Amerika kan je inzetten op wie bijvoorbeeld de presidentskandidaat wordt en of de democraten of republiekenen winnen.

Wedden op referenda

Wedden op referenda is vaak het gemakkelijkst van allemaal je zet in of een referenda ja of nee wordt.

Proposition bets

Proposition bets zijn weddenschappen die niet direct wat te maken hebben met de uitslag, zo kan je inzetten met hoeveel procent van de stemmen iemand gaat winnen, of Trump zijn dansje doet bij een bijeenkomst of dat Biden zich verspreekt.

Hoe starten met gokken op politiek?

Als je wilt starten met gokken op politiek maar echt geen benul hebt waar je moet beginnen en hoe het allemaal werkt, volg dan ons simpele stappen plan en je hebt binnen mum van tijd een weddenschap op politiek afgesloten.

In 8 stappen gokken op politiek:

Stap 1. Zoek een bookmaker/goksite uit op deze pagina

Stap 2. Meld je aan bij deze bookmaker/goksite

Stap 3. Maak een storting via een van de veilige stortingsmethodes

Stap 4. Zoek de politieke weddenschap op via de zoekbalk bij de bookmaker waar je op wilt wedden

Stap 5. Bekijk de weddenschappen en denk goed na op welke je wilt gaan inzetten (hierboven vind je voorbeelden van weddenschappen en wat ze inhouden).

Stap 6. Kies het bedrag dat je wilt inzetten.

Stap 7. Klik op bevestigen en je politiek weddenschap is live.

Stap 8. Wacht het resultaat af en incasseer je winst.

Voorbeelden uit verleden

In de recente geschiedenis zijn er tal van mogelijkheden geweest om enorm veel winst te maken met politieke weddenschappen, denk aan de overwinning van Trump in 2016 toen in het begin van de verkiezingen de odds wel meer dan x 500 voor Trump waren.

Stel je had €1000 ingezet op winst van Donald Trump dan had je maar liefst €500.000 gewonnen met deze weddenschap.

FVD: Ook de winst van FVD in de eerste kamer verkiezingen in 2020 waren een enorme verrassing en niet te vergeten in de begin jaren 2000’s de opkomst van Fortuyn die in één klap de grootste partij werd (Lijst Fortuyn).

Ook op Europees niveau zijn er afgelopen jaren een aantal verrassingen geweest, het uittreden van het Verenigd Koninkrijk met de Brexit was de grootste.

Gokken politiek Nederland (Tweede kamerverkiezingen)

Het wedden op de politiek in Nederland kan natuurlijk ook, met name op de tweede kamer verkiezingen kan je veelvuldig inzetten bij de bookmakers. Wie gaat er in maart 2021 de grootste partij worden van Nederland?

Kloppen de peilingen wel als we kijken naar de 3 aangegeven zetels voor het FVD? We voorspellingen dat ze minimaal 15/20 zetels gaan halen, een gratis wedtip waar je van kan profiteren.

Het wedden op de tweede kamer verkiezingen kan bij de aangegeven bookmakers & goksites op deze pagina.

Gokken Presidentsverkiezingen Amerika

Wereldwijd zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen het populairst om in te zetten, ieder 4 jaar is er weer een absolute chaos bij de bookmakers. Het prachtige van de Verenigde Staten is dat er af en toe enorme verrassingen zijn waar jij als politiek-punter van kan profiteren.

De meest recente verkiezingen Trump vs Biden in 2020 waren daar een mooi voorbeeld van – Biden was voor de verkiezingen de grote favoriet, toen de stemmen geteld werden werd Trump weer favoriet en in de nacht telling sloeg het totaal om en pakte Biden een grote voorsprong.

Gokken op Trump

Donald Trump is toch wel de man van het afgelopen decennium, wie had gedacht dat hij president van de Verenigde Staten zou worden? De bookmakers in ieder geval niet! Zo waren zijn odds bij de verkiezingen in 2016 maar liefst x 500 in de beginfase.

Nu Donald Trump heeft verloren tegen Biden zal hij bijna met zekerheid een comeback maken over 4 jaar, daarnaast is hij zijn telgen aan het klaarstomen voor een politieke carriere – wie weet wordt Ivanka Trump de eerste vrouwelijke president van Amerika.

Het wedden op Trump was de afgelopen jaren enorm populair en de goksites en bookmakers hopen dan ook zeker dat hij terug komt!

FAQ gokken op politiek

 

Ja, zoek bij de bookmakers onder het kopje ‘politics’ en zoek Nederland ertussen uit!

Jazeker, als je via onze bookmakers speelt dan kan je er met 100% zekerheid veilig en eerlijk weddenschappen op politiek afsluiten. Ze zijn allemaal in het bezit van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Dat kan via de bookmakers/goksites die je vind op onze pagina. We hebben de top 5 beste bookmakers en goksites voor je uitgezocht waar er een groot aanbod aan politieke weddenschappen is. Zo kan je wedden op de verkiezingen in Amerika, Engeland, Europese Unie en tal van andere landen, referenda en andere politieke gebeurtenissen.

loader
Top