Jupiler Pro League weddenschappen op KAA Gent – Royal Antwerp

In de twintigste speelronde van de Belgische Pro League bekampen KAA Gent en Royal Antwerp FC elkaar. Twee grote namen in de Belgische competitie die tot noch toe wat tegenvallende prestatie voorleggen in de Pro League. Voorspel welke club er als primus uit de bus valt en pak een straffe winstbonus door te spelen via de bookmakers van Bookiez!

Statistieken

KAA Gent vangt deze competitiematch aan vanop een twaalfde stek. De korte opleving na de aanstelling van Hein Vanhaezebrouck werd voor de jaarwende bruut verstoord door een nederlaag op verplaatsing bij KV Kortrijk: 1-0 en een gelijkspel bij Beerschot: 1-1.

Toch staat Gent nog steeds tussen de mensen en is zelfs plaatsing voor PO1 – via een eindranking in de Top 4 – nog mogelijk.

Voor Royal Antwerp lijkt de succesvolle Europese campagne haar tol te eisen in de vaderlandse competitie. De straffe resultaten in de UEFA Europa League worden afgewisseld met nederlagen in de Belgische Pro League. Voorbije weekeinde struikelde RAFC fors over KV Mechelen: 3-0.

Het koste T1 Ivan Leko de kop, hij moest het veld ruimen. De ploeg zat even zonder trainer en ving de voorbereiding op de herneming aan met Rudi ­Cossey, Samir Beloufa en physical coach Peter Catteeuw. Oudgediende Frank Vercauteren werd op de vijfde dag van het nieuwe jaar gepresenteerd als nieuwe T1 en moet het tij gaan keren voor RAFC.

Gokken op RAFC KAA Gent 2021 doet u via Betway:

Maak nu gebruik van deze voordelen:

  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand
  • Hoogste odds bij het gokken op voetbal

Via Betway.be vind u het grootste aanbod aan Antwerp KAA weddenschappen tegen de hoogste odds.

Bezoek Betway.be >

(Aanmelden is vlot & gratis).

 

Favoriet

Normaal gezien zou je Antwerp als favoriet naar voren schuiven. Gezien de stand op de ranglijst waarbij RAFC op een zesde positie vertoeft en Gent precies zes plaatsen lager bivakkeert. Maar de huidige vorm van beide equipes is zo matig, dat de online goksites geen echte favoriet hebben.

Wél is duidelijk dat ze bij Antwerp in een soort van minicrisis zitten. Reden voor de Belgische wedkantoren om ook Gent kansen toe te dichten. Voor de voetbalpunters die via Bookiez willen meespelen, betekent dit dat de odds voor alle weddenschappen hoger uitvallen dan bij een duidelijk krachtsverschil tussen beide opponenten.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Vanhaezebrouck is alvast zelfverzekerd richting de eerste thuismatch van KAA Gent in 2021. Hij mikt zelfs op PO1. “Ik vind het niet onmogelijk. Acht punten inhalen op Charleroi kan nog lukken”, geeft Vanhaezebrouck aan in Het Nieuwsblad.

Vercauteren ziet kansen voor zijn ploeg op verplaatsing in Gent. De nieuwbakken coach heeft echter weinig voorbereidingstijd en borduurt vooral voort op de klasse die de selectie herbergt, al is dat volgens Vercauteren niet meteen genoeg om Gent te kloppen. “Ik ga altijd voort op de goeie dingen die er zijn. Het zou niet correct zijn naar Leko om te zeggen dat alles moet veranderen.”

Frank Vercauteren over Gent: “Verandering tonen in Ghelamco Arena”

“Er stond hier iets, maar natuurlijk doe je veranderingen. Of dat nu defensief of offensief is… Je moet op alle vlakken verbeteren om weer echt mee te gaan doen. Die verandering is reeds ingezet en komt er hopelijk op verplaatsing in de Ghelamco Arena al uit.”

 

Wat zeggen de bookmakers over KAA Gent – Royal Antwerp FC?

Bij de online goksites staan de pre-odds op scherp. Een verdubbeling van uw inleg wordt gerealiseerd bij een winnende weddenschap op KAA Gent: x2,00.

De winstbonus voor een zege van RAFC valt een pak straffer uit. Gemiddeld keren de Belgische wedkantoren in het 1×2 wedsysteem x3,50 keer uw wedbedrag uit als u een winnende voorspelling plaatst op Royal Antwerp.

Een gelijkspel is bij de voetbalgoksites ongeveer evenveel waard. Er zullen zeker en vast punters zijn die een draw invullen op het wedstrookje. Delen de clubs deze zondag de punten, dan zorgt dat voor een bonus van x3,40 de inzet!

 

Wedden op Belgische Pro League

De Belgische Pro League is een uitstekende competitie om bonussen te pakken. De odds zijn vaak straf en het aantal verrassende uitslagen ligt een pak hoger dan in bijvoorbeeld de Bundesliga, de Premier League, Eredivisie of Ligue 1.

Wedden op de Belgische Pro League zorgt dus voor hoge winstkansen! Wel dient u natuurlijk voor de beste bookmaker te kiezen en op het juiste moment uw voorspelling door te geven om maximaal te kunnen scoren. Bezoek hiervoor de bookmakerspagina van Bookiez en vind meteen de beste online deal voor KAA Gent – Royal Antwerp FC!

 

Waar en wanneer?

De Jupiler Pro League match KAA Gent – Royal Antwerp FC staat geprogrammeerd voor zondag 17 januari 2021 en vangt aan om exact 13:30 uur.

De Ghelamco Arena vormt het decor voor deze subtopper in de Belgische voetbalcompetitie. Op een steenworp afstand van de Gentse universiteit zullen beide clubs in een lege arena strijden voor de drie punten. Komt u als meestervoorspeller als winnaar uit de bus zondag?

 

Tips en vragen

Bezoek ook eens ons kenniscentrum om goed voorbereid uw voorspelling te plaatsen bij Bookiez! Hier leest u achtergrondinformatie over online sportweddenschappen, de Jupiler Pro League en zelfs extra informatie over KAA Gent en Royal Antwerp FC. Check de FAQ en ons forum voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Scoor de winnende weddenschap en ga naar onze bookmaker pagina! 

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top