Alles over Gokken op Honkbal

Als je besluit te gaan wedden op honkbal zijn er een aantal zaken die je zeker en vast nodig hebt. Daarom hebben wij dit artikel geschreven zodat je de beste bookmaker kan vinden om te gokken op honkbal en meer.

De sport honkbal is in Europa en met name Nederland steeds populairder en bekender aan het worden. Wie kent nu niet de New York Yankees of de Boston Red Sox en de wereldberoemde honkbal petjes.

Wat niet veel mensen weten, is dat veel professionele gokkers honkbal als één van de makkelijkste sporten vinden om winstgevend op te wedden.

Wil je meer weten over het succesvol wedden op honkbal en voorspelt u gaarne hoe uw favoriete team de komende matches gaat presteren?

Hieronder vind je alle relevante informatie over de beste bookmaker en goksites om weddenschappen af te sluiten op honkbal, strategie & tips.

Gokken op Honkbal doe je het beste via aanbevolen bookmaker Bet365:

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan honkbal weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang tevens enorm veel voordelen en promoties bij Bet365.nl).

Top 5 gokken op honkbal goksites 2022

(Ge-update mei 2022)
Hieronder vind je de beste online honkbal goksites:

1

Bonus: €100 stortingsbonus

Bonusvoorwaarden: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Bet365
2

Bonus: €250 freebets

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Circus
3

Bonus: €20 freebet

100%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Betcity
4

Bonus: €50 freebet

93%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden Jacks Casino
5

Bonus: €50 stortingsbonus

85%
TOTAL SCORE
Bezoek nu > Bezoek nu >
Wat kost gokken jou? | Stop op tijd 18+
Algemene voorwaarden ZEbet

Bekijk alle Goksites >

Welke weddenschappen kan je afsluiten op honkbal?

Wij hebben alvast de top 3 populairste weddenschappen op honkbal voor je op een rijtje gezet. Een van de meest voorkomende redenen dat gokkers niet op honkbal wedden, is omdat ze niet weten waar en hoe.

We leggen het je gaarne uit zodat als je straks kunt starten met het wedden op honkbal en op deze moment al volledig weet wat dit type weddenschappen behelst.

Gokken op de winnaar v/d match

Dit is een hele gemakkelijke: je sluit je weddenschap op het team waarvan je denkt dat die gaat winnen. Tip! Heeft je het gevoel dat de underdog weleens kan gaan winnen? Twijfel dan niet en volg je gevoel, het zou zonde zijn zo’n mooie kans te laten liggen, let wel: neem niet te grote risico’s al je aanvangt met voorspellingen doorspelen.

Over/under weddenschap (Meer or Minder)

Dit is zoals iedere andere boven of onder weddenschap, je wedt alleen niet op het aantal punten, maar op het aantal runs. Je sluit een weddenschap af of het aantal boven een bepaald aantal runs ligt of eronder. Zo is het niet direct gedaan als je favoriete team op verlies staan. Deze vorm van wedden heet ook wel de over/under weddenschap.

Wie gaat de competitie winnen

In deze geval wedt je op wie aan het einde van de rit bovenaan staat met de meeste punten. Dit is een van de meest voorkomende afgesloten weddenschappen in Amerika. Wie gaat de Major League Baseball winnen?

Tip! Hoe eerder je deze weddenschap afsluit hoe hoger de odds/quoteringen, houd hiermee rekening! (Het wedden op honkbal kan zeer rendabel zijn.)

Gokken op de MLB

Op deze competitie worden meer weddenschappen afgesloten dan op welke ook, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het is het hoogste professionele niveau in Noord-Amerika. Er spelen 30 teams in mee, 29 uit de Verenigde Staten en een enkel team uit Canada.

Het belangrijkste toernooi is de World Series, dat is de finale tussen de kampioen van de American League en de National League, en spant 7 matches, de eerste met 4 overwinningen wint.

De New York Yankees hebben dit toernooi het vaakst gewonnen (maar liefst 27 keer en 13 verloren finales.) Wedden op de World Series en Major League Baseball doet je via onze Nederlandse bookmakers, die een breed aanbod van weddenschappen hebben op honkbalgebied.

Iets wat je waarschijnlijk niet graag hoort, maar wel belangrijk is: het is verstandig om in het begin van een seizoen rustig aan te doen met het wedden op honkbal.

Hier en daar een weddenschap plaatsen in het begin van het seizoen kan, maar je doet er verstandig aan uw inzetten te spreiden over het ganse kalenderjaar!

In het algemeen gesproken: ook al heeft je verstand van honkbal, herbekijk goed de statistieken en geblesseerden en let ook op het weer en de tegenstanders! Dan zit je terug in een goede positie om winstgevend te kunnen worden met het wedden op honkbal.

Hoe gokken op honkbal?

Wil je beginnen met het gokken op honkbal maar heb je eigenlijk geen idee waar je moet starten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In acht korte stappen leggen we je uit hoe je vanaf onze website tot het afsluiten van een weddenschap op honkbal komt.

We leggen je uit in een aantal concrete stappen hoe het wedden op honkbal werkt:

Stap 1. Zoek een bookmaker/goksite uit op deze pagina

Stap 2. Meld je aan bij deze bookmaker/goksite

Stap 3. Maak een storting via een van de veilige stortingsmethodes

Stap 4. Zoek de honkbal partij op via de zoekbalk bij de bookmaker waar je op wilt wedden

Stap 5. Bekijk de weddenschappen en denk goed na op welke je wilt gaan inzetten (hierboven vind je voorbeelden van weddenschappen en wat ze inhouden).

Stap 6. Kies het bedrag dat je wilt inzetten.

Stap 7. Klik op bevestigen en je honkbal weddenschap is live.

Stap 8. Wacht het resultaat af en incasseer je winst.

Gokken op honkbal bookmakers

Wil je beginnen met sportweddenschappen af te sluiten op honkbal?

Via ons vind je de beste online bookmakers voor Europese spelers waar je tegen de hoogste odds volop kan gokken op honkbal.

Bekijk alle Bookmakers >

Honkbal gokken FAQ

 

De beste welkomstbonus is natuurlijk subjectief en hangt van je speelstijl af. In het overzicht van de bookmaker bonussen vind je alle beschikbaar welkomstbonussen.

Dat kan via de beste honkbal goksites die je vind op Bookiez.net! We hebben een top 5 lijst honkbal goksites samengesteld voor je.

Niet overal is het veilig en betrouwbaar, daarom hebben wij als Bookiez.net de betrouwbare en veilige bookmakers uitzocht voor je. Dit hebben we gedaan met een grondige screening waar we kijken naar: reputatie, licenties, personen die het bedrijf runnen etc.

Alle bookmakers & goksites die je vind op Bookiez.net zijn 100% veilig en in het bezit van een vergunning van de KSA!

loader
Top