Halve finales TOTO KNVB Beker: Ajax en PSV favoriet voor finaleplaatsen

Op woensdag 2 en donderdag 3 maart worden de halve finales in het TOTO KNVB bekertoernooi gespeeld. Woensdag komt PSV in actie tegen Go Ahead Eagles en donderdag is de kraker AZ – Ajax. Bij de online bookmakers zijn Ajax en PSV favoriet om finalist te worden. Wat voorspel jij? Zet in en win via Bookiez!

Statistieken KNVB beker 2021 – 2022

Het KNVB bekertoernooi begon al in augustus 2021 en nadert na haar climax. Met nog slechts vier ploegen in de race om bekerwinnaar te worden begint de spanning te snijden. De grootste verrassing is Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer schakelde in de vorige ronde N.E.C. Nijmegen uit en staat hierdoor bij de laatste vier in de TOTO KNVB beker seizoen 2021 – 2022.

Favoriet bij Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

De eerste halve finale wordt op woensdag 2 maart gespeeld. In de Adelaarshorst staan Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven tegenover elkaar. Bij de gokwebsites is PSV de logische topfavoriet, maar let op: Go Ahead Eagles won afgelopen weekend in de Eredivisie ook knap van koploper Ajax: 2-1. Het is dus nog zeker geen gewonnen spel voor de Eindhovense formatie.

 

Odds Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven

Een winnende voorspelling levert bij dit duel fraaie bookmakers bonussen op. Te beginnen bij een weddenschap op PSV. Als zij ten kosten van Go Ahead Eagles de finale halen, wordt er aan punters die hier hun geld op hebben gezet maximaal x1,31 keer hun inleg uitbetaald.

Valt de beslissing niet in de reguliere speeltijd en is er een verlenging nodig om een winnaar aan te wijzen? Bij een verlenging en/of strafschoppen krijgen punters die een gelijkspel invulden op hun wedformulier maximaal x5,75 keer hun inzet uitgekeerd.

Pakt Go Ahead Eagles na winst op Ajax nu ook een overwinning tegen PSV? Dan is Go Ahead bekerfinalist en ontvangen sportgokkers die het aandurfden hier op te wedden maximaal x8,85 keer het ingezette wedbedrag!

 

Favoriet bij AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam

De tweede halve finale wordt op donderdag 3 maart gespeeld. Het decor voor deze absolute bekerkraker AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam is het AFAS stadion te Alkmaar. AZ tankte flink wat vertrouwen door zondag de topper tegen Feyenoord te winnen: 2-1. Jesper Karlsson was twee keer trefzeker vanaf de stip. De tegentreffer van Feyenoord in de tweede helft was slechts voor de statistieken.

Ajax daarentegen liep tegen een forse domper op. In Deventer verloor de Amsterdamse formatie met 2-1 van Go Ahead Eagles, waardoor het PSV tot op twee punten zag naderen in de Eredivisie.

 

Odds AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam

Voor de goksites blijft Ajax favoriet. Een winnende weddenschap op Ajax als bekerfinalist zorgt bij de top bookmakers voor een uitkering van maximaal x1,65 keer je inzet.

Het gekozen wedbedrag op een gelijkspel zorgt bij dit duel voor een maximale bookmakersbonus van x4,10. Deze wordt uitgekeerd als er in de reguliere speeltijd geen winnaar kan worden aangewezen en het na 90 minuten plus blessuretijd nog steeds gelijk staat.

Winst voor thuisploeg AZ zorgt bij deze bekerkraker voor de hoogste pre-wedstrijd quoteringen. In het 1X2 wedsysteem staat een winnend AZ Alkmaar op een maximum odd van x4,95 keer het ingelegde geldbedrag.

 

Wedden op KNVB bekertoernooi

Het online wedden op de TOTO KNVB beker maakt het volgen van deze wedstrijden extra spannend. Bekerwedstrijden zijn altijd speciaal en zitten vaak vol met verrassingen. Voetbalpunters die het toernooi goed kunnen lezen, hebben dan ook grote kans om flinke bonussen te scoren. Ook bij Go Ahead Eagles – PSV of AZ – Ajax liggen er weer volop kansen om te winnen.

 

Verantwoord gokken

Zorg wel dat je je goed voorbereid, de risico’s afweegt en de inleg beperkt houdt tot kleine bedragen. High-rollers kunnen natuurlijk ook meespelen, maar zouden hun kansen kunnen spreiden door meerdere spelopties te kiezen. Speel altijd bewust en verantwoord! Check ons kenniscentrum voor reviews, achtergrondinformatie en tips om veilig mee te spelen.

 

Wanneer zijn de halve finales in de TOTO KNVB beker

De halve finale in de TOTO KNVB beker Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven wordt op woensdag 2 maart gespeeld in de Adelaarshorst gelegen in Deventer. De pre-odds zijn geldig tot aan de aftrap. Deze wordt om 21:00 uur verricht.

De andere halve finale in de TOTO KNVB beker tussen AZ Alkmaar en Ajax Amsterdam wordt op donderdag 3 maart gespeeld in het AFAS stadion. De pre-odds zijn geldig tot aan de aftrap. Deze wordt om 21:00 uur verricht. Tijdens de wedstrijd bieden vrijwel alle bookmakers live wedden betting odds aan. Deze blijven actief tot aan het laatste fluitsignaal, dus ook tijdens een eventuele verlenging of strafschoppenserie.

Ga naar onze bookmakers pagina en check de actuele odds voor de TOTO KNVB beker >>

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top