Wedden op het WK Snooker 2021 – Wie stopt Judd Trump?

Aanstaande zaterdag start het Betfred Wereldkampioenschap snooker. In het Crucible Theatre in Sheffield (Verenigd Koninkrijk) nemen de beste snookerspelers ter wereld het tegen elkaar op in een poging de wereldtitel 2021 te veroveren. Weet jij wie de winnende bal gaat potten? Plaats dan je voorspelling(en) voor het WK Snooker 2021 bij Bookiez!

 

WK Snooker 2021

Het is 45e keer dat het WK Snooker wordt georganiseerd. Ronnie O’Sullivan is de titelverdediger. De snookerlegende won vorig jaar zijn zesde wereldtitel door Kyren Wilson in de finale met 18-8 te verslaan.

In totaal doen er 16 spelers mee in Sheffield. Zij gaan op zoek naar de maximale break van 147 en winst in de diverse partijen. Het prijzengeld van de Snooker Masters 2021 is hetzelfde als vorig jaar. De totale prijzenpot bedraagt € 838327 euro. Elke deelnemer krijgt sowieso al 17,344 op zijn rekening gestort. De kwartfinalisten nemen al bijna € 35.000 in ontvangst. Vanaf de halve finale is het prijzengeld bijna € 60.000 per speler. Beide finalisten zijn verzekerd van € 115.000,- euro. De winnaar van WK Snooker 2021 mag € 260.121 euro bijschrijven op zijn bankrekening!

Gokken op WK Snooker 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het gokken op snooker
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op WK Snooker.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Wie zijn er favoriet voor het pakken van die hoofdprijs? Natuurlijk is titelverdediger Ronnie O’Sullivan een kanshebbers bij de goksites, maar de meeste bookies gaan toch voor Judd Trump als winnaar. Daarnaast zijn er veel namen die genoemd worden.

 

Ronnie O’Sullivan: “Niet met pensioen na WK titel”

Er wordt in het circuit gefluisterd dat O’Sullivan bij de winst op het WK snooker 2021 de keu aan de wilgen hangt. Hij spreekt dus zelf echter tegen: “Ik ga niet met pensioen na een eventuele WK titel. Ik blijf voorlopig nog wel even aan de tafel staan”, stelt hij de fans gerust.

Of hij op dit WK echt aan het langste eind gaat trekken hangt vooral van de concurrentie af en dan met name Judd Trump. O‘Sullivan blijft er nuchter onder: “De snooker goden zullen beslissen wie er met de titel vandoor gaat.”

Trump: “Ik ga voor de wereldtitel, maar de sport is verouderd”

Ondertussen maakt Trump zich vooral druk om het imago van de sport. Volgens hem is het een suffe sport geworden die niet met zijn tijd is meegegaan en maar weinig jongeren aanspreekt. “We moeten dit WK veel meer promoten en spannender maken voor de jeugd. De meeste vrienden van mij vinden snooker kijken niks aan. Ik ga voor de wereldtitel, natuurlijk, maar in mijn omgeving zijn er maar weinig die dat ook maar iets interesseert. Dat baart mij zorgen, want ik hou van deze sport.“

 

Odds WK Snooker 2021

Voor een zege van Trump, die zich ondanks zijn zorgen wel uiterst goed heeft voorbereid, betalen de bookmakers een fraaie bonus uit. Hoewel Trump topfavoriet is, staat de gemiddelde pre-WK odd op x3,75.

Vanaf O’Sullivan stijgen de quoteringen flink. De titelverdediger is bij de bookies momenteel x5,00 het ingezette wedbedrag waard. Neil Robertson is de nummer drie bij de goksites: x6,50 keer het ingezette speelbedrag.

Pak jij een winstbonus door te spelen op Mark Selby? Dan is de gemiddelde uitkering op dit moment: x8,50. John Higgins, een echte snookerlegende, staat voor de 2021 editie in de boeken voor x10,00 je inleg. En speel je op eindwinst voor de finalist van 2020: Kyren Wilson? Dan betalen de bookies gemiddeld x21,00 het aantal euro’s dat je op hem inzet uit.

Check onze bookmaker bonus pagina voor alle actuele odds en deals! Ben je een nieuwe speler? Gebruik dan je gratis weddenschap of welkomstbonus voor een freebet op het WK Snooker 2021 in Sheffield. Wie is jouw favoriet?

 

Data WK Snooker 2021

Het WK Snooker begon eigenlijk vorige week al met de kwalificaties waarbij legendes Stephen Hendry en Jimmy White tegenover elkaar stonden. Hendry won en zal dus ook in het eindtoernooi aan de tafel staan. De eindronde start op 17 april gepland en duurt ruim twee weken. Op maandag 3 mei wordt de finale gespeeld!

Voorspel de uitslagen richting de finale en pot de winnende voorspelling in de pocket van de online bookmakers! Echt snookerpunters spelen mee met het WK Snooker 2021. Doe jij ook mee met online wedden op het WK Snooker 2021?

Ga naar onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top