Gokken op WK Darten 2022

Bij de online bookmakers kan al volop ingezet worden op de winnaar van het wereldkampioenschap Darten 2022. Michael van Gerwen zal de eer namens Nederland hoog moeten houden, maar ook Noppert, Van Duijvenbode en wellicht zelfs Van Barneveld kunnen een woordje meespreken. Voorspel de winnaar van WK Darten 2022 en scoor hoge bookmakers deals bij Bookiez!

Statistieken WK Darten

Het PDC World Darts Championship toernooi kent de grootste prijzenpot van alle dartstoernooien ter wereld. Dit jaar is de 27e editie (eerst WK Darts was in 1994) en spelen de darters om 2.500.000 pond prijzengeld waarvan 500.000 pond klaarligt voor de eindwinnaar.

Titelverdediger is Gerwyn Price. Hij versloeg begin januari de Schot Gary Anderson met 7-3. In 2020 won Peter Wright de wereldtitel darts door Michael van Gerwen met 7-3 te verslaan. Van Gerwen had de mondiale eindstrijd in 2019 nog gewonnen. De Brabander had destijds ook tien sets nodig om de winst te pakken. MVG versloeg Michael Smith met (alweer) 7-3.

Online gokken op WK Darten 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op het WK Darten 2022.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favorieten WK Darts 2022

Van Gerwen is wederom één van de grote favorieten bij de Nederlandse goksites. De darter uit Vlijmen is echter niet de topfavoriet. Die eer is weggelegd voor titelverdediger Price. Voormalig wereldkampioen Peter Wright staat ook weer hoog in de polls.

Outsiders voor de titel zijn Jonny Clayton, de Belg Dimitri van den Bergh, Michael Smith en Nathan Aspinall. Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort komen niet in de favorietenlijstjes voor. Ook de andere Nederlanders die acte de preseance zullen geven worden nauwelijks winstkansen toegedicht door de Darts Bookiez.

 

Michael van Gerwen: “Ik sta er weer en ben nog lang niet klaar”

“Ik ben de laatste maanden door een moeilijke periode gegaan, maar nu sta ik er weer. Drie keer wereldkampioen worden bij de PDC is niet niks, alleen Taylor is daarin geslaagd. Maar ik ben nog niet klaar, er zit nog veel meer in de tank. Ik ga nu voor mijn vierde wereldtitel en ik geloof er echt in dat ik die kan pakken op dit WK.”

Gerwyn Price: “Hoop op finale tegen Michael van Gerwen”

“Ik voel me goed”, begint Price. “Die eindzege op de Grand Slam of Darts heeft me bijzonder veel vertrouwen gegeven. Ik ben dit jaar enorm gegroeid als speler en denk dat veel spelers schrik hebben om tegen mij te spelen. Michael van Gerwen ook. Hij staat de laatste weken wel bijzonder goed te spelen en haalt heel hoge gemiddeldes. Hij mist echter regelmatig het geluk dat hij de afgelopen jaren wel had. Ik hoop hem in de finale te treffen, dat zou geweldig zijn.”

 

Pre-odds WK Darten 2022

Het gekozen wedbedrag op een titel voor Michael van Gerwen is in de pre-fase goed voor een fraaie bookmakers bonus. Nu Mighty Mike niet als absolute favoriet het toernooi ingaat, scoor je meer winst bij een wereldtitel van de Nederlander. Maximaal levert een winnende weddenschap op MVG je x5,50 keer je geldbedrag dat je op hem inzet op.

Als Price, net als begin dit jaar, de sterkste darter blijkt te zijn op dit WK? Dan is The Iceman goed voor een bookmakers bonus die oploopt tot maximaal x5,00 het bedrag op je gameaccount, in je e-wallet of op het online wedformulier dat je hebt ingediend.

De nummers drie en vier op de kanshebberslijstjes zijn Wright en Clayton. Een wereldtitel van één van beiden is maximaal x7,50 keer je inzet waard. De Belg Dimitri van den Bergh staat vijfde met een pre-outright odd van maximaal x15,00 keer het gekozen wedbedrag.

 

WK Darts 2022

Het WK Darts 2022 begint op woensdag 15 december en duurt tot en met 3 januari 2022 als de finale wordt afgewerkt. Via de top bookmakers van reviewwebsite Bookiez kan je dagelijks inzetten op de afzonderlijke partijen die in het nu legendarische Alexandra Palace in Londen.

De outrights odds veranderen gedurende het toernooi telkens. Het eerder je je favoriet voor de eindzege doorgeeft hoe hoger de pre-odds. Wil je live wedden? Check dan de actuele odds en deals op de Bookiez bookmakerspagina en gooi de winnende voorspelling in de groep!

Ga naar de bookmakers pagina om je pijlen te richten op het WK Darts 2022 >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top