Nederland elftal favoriet bij bookmakers in WK Kwalificatie wedstrijden

Het Nederlands elftal start deze week met de WK kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar. Het elftal van bondscoach Frank de Boer is bij de online bookmakers torenhoog favoriet. Oranje speelt deze week tegen Turkije (uit) en Letland (thuis). Volgende week wordt het blok afgesloten met een uitwedstrijd tegen Gibraltar. Voorspel de uitslagen en winnaar via Bookiez!

WK Kwalificatie Qatar 2022

In de groepsfase van de WK 2022 kwalificatie worden 55 teams verdeeld over 10 groepen van elk 5 of 6 landen Nederland zit in Groep G. Het neemt het op tegen Turkije, Noorwegen, Letland, Montenegro en Gibraltar. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor het eindtoernooi.

Er zijn nog wel wat escapemogelijkheden mocht Oranje geen groepswinnaar worden. Via de play-offs kunnen 3 landen zich kwalificeren voor het WK voetbal. De play-offs worden in maart 2022 gespeeld. Alle nummers 2 uit de groepsfase spelen dan tegen de twee beste landen, volgens de Nations League overall ranking, die niet eerste of tweede in de groepsfase van de WK kwalificatie zijn geworden.

Zo krijg je een totaal van twaalf landen. Deze wordt opgesplitst in vier poultjes. De winnaars hiervan mogen alsnog een ticket voor het EK in Qatar bestellen.

Gokken op Turkije Oranje doe je via Betive:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €250 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het gokken op voetbal
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betive.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Turkije Oranje.

Bezoek Betive.com >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus van €250 bij Betive.com.)

 

Historie

Maar de makkelijkste manier blijft natuurlijk het winnen van Poule G. Dan kunnen de koffers direct gepakt worden. De belangrijkste concurrent voor die eerste plaats is misschien wel Turkije. De Turken waren in het verleden vaker een struikelblok voor het Nederlands elftal.

In 2015 ging Oranje keihard onderuit in de EK kwalificatiewedstrijd in Istanbul. Turkije, gesteund door tienduizenden fans, walste over Nederland heen: 3-0 winst voor de thuisploeg.

Ook wedstrijden tegen Noorwegen zijn vaak spannend. Nederland wint meestal wel, maar de uitslagen zijn nipt. In 2010 won Nederland in Rotterdam met 2-0, in 2008 werd het in Oslo 0-1 en dat was dezelfde uitslag als in 2002 toen er in Oslo vriendschappelijk werd gevoetbald.

De historie tegen Letland, Gibraltar en Montenegro is een stuk korter en eenzijdig: Nederland wint eigenlijk altijd (simpel) van deze landen.

 

Favorieten

De favorieten in deze poule G zijn dan ook Nederland, Turkije en Noorwegen. Nederland spant volgens de goksites de kroon en zou eigenlijk met de vingers in de neus als groepswinnaar uit de bus moeten rollen.

Frank de Boer: “We moeten winnen, maar dat doe je niet zomaar”

Bondscoach Frank de Boer denkt daar echter anders over: “Turkije en Noorwegen zijn landen waar je van moet winnen, maar waar je niet zomaar even van wint. Turkije is traditioneel een lastige tegenstander en heeft een ploeg uit opkomst met veel jonge jongens. Noorwegen is altijd taai. Ze hebben Haaland en Ødegaard, twee topvoetballers met een aantal goede spelers om hen heen. Geen makkelijke tegenstander.”

 

Odds

Bij de openingswedstrijd valt er alvast genoeg te verdienen aan een winnende weddenschap. Voorspel de uitslag of winnaar en scoor bij Bookiez! De bookmakers bonussen bij een zege van Oranje staan op x1,72 keer het wedbedrag.

Plaats je als een nieuwe speler een weddenschap? Dan kan je vaak zonder risico een free bet plaatsen! Deze kan je ook inzetten voor een voorspelling op winst van Turkije. Blijkt dit een schot in de roos? Dan pak je zomaar even x4,45 keer het ingebrachte wedbedrag!

Overigens kan je ook flink scoren bij een gelijkspel. Gemiddeld wordt er in het 1×2 wedsysteem x3,50 keer je inzet uitgekeerd.

Een mooi speltype om je winstbonus te vergroten is spelen op de uitslag en wie het eerste doelpunt scoort. Speel je op: Turkije Wint en Turkije Scoort Eerste Doelpunt? Dan pak je x4,75 als deze voorspelling klopt.

Zet je in op Nederland wint, maar Turkije scoort eerste doelpunt? Dan is de potentiële winstuitkering x10,75!

 

WK kwalificatieschema

Het Nederlands elftal speelt komende anderhalve week drie wedstrijden. Op woensdag 24 maart spelen ze tegen Turkije, op zaterdag 27 maart komt Letland naar de Johan Cruijff Arena en op 31 maart trekt het team van De Boer naar Gibraltar. Na de zomer – als het EK gespeeld is – vervolgt het WK kwalificatietoernooi met onder meer een uitwedstrijd in Noorwegen.

Zet in voordat er wordt afgetrapt om de pre-odds te scoren of log in tijdens de wedstrijden om via online wedden je slag te slaan met Oranje gokken!

Ga direct naar ons bookmakers pagina en doe mee!

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top