Voorspel openingswedstrijd van het EK: Turkije – Italië via Bookiez

Vrijdag 11 juni is het dan eindelijk zover: de aftrap van het Europees Kampioenschap 2020. Na een jaar uitstel vanwege de coronacrisis gaat het EK dan toch eindelijk van start. Het EK, dat in elf Europese stadions wordt gehouden gaat vrijdag beginnen met de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië. Ben jij er ook al klaar voor? Speel dan mee via Bookiez en zet je voetbalkennis om in prijzengeld!

Introductie

Turkije en Italië hebben, als we kijken naar de afgelopen toernooien, een paar overeenkomsten. Op het laatste grote toernooi, het WK 2018, waren beide landen afwezig. In het geval van Turkije is dat niet heel vreemd, omdat het land zich pas twee keer wist te plaatsen voor het WK. Italië is echter vaste klant en dus ontbrak het land voor de eerste keer sinds 1958.

De andere overeenkomst is dat beide landen op het vorige EK, dat van 2016, juist wel aanwezig waren. Voor de Italianen was dat de negende deelname, voor Turkije de vierde maal. Turkije kwam toen niet verder dan de groepsfase, terwijl Italië in de kwartfinale werd uitgeschakeld.

Uiteraard hopen zij deze in editie van het EK verder te komen. Zij mogen dat doen in de openingswedstrijd van dit EK. Daarna nemen beide landen het in Groep A ook nog op tegen Wales en Zwitserland.

Online gokken op Turkije Italie EK voetbal 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Turkije Italie.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Italië is, ondanks het misgelopen WK van 2018, één van de favorieten om de titel. Echter worden de kansen van een aantal andere landen hoger ingeschat, waardoor Italië als outsider wordt gezien. In de groepsfase is het land in ieder geval favoriet voor de winst. Mede omdat de ploeg al 27 wedstrijden op rij ongeslagen is; onder meer werden alle tien de EK-kwalificatiewedstrijden gewonnen.

Turkije is daarentegen geen favoriet. Het land zal als eerste doel hebben om de groepsfase te overleven. Behalve Italië zal het land het in Groep A moeten opnemen tegen Wales en Zwitserland.

 

Roberto Mancini: “Goede start maken tegen Turkije”

Italië-bondscoach Roberto Mancini: “De sfeer die de afgelopen tijd is ontstaan in dit team is bijzonder,” aldus de coach. “Mede daardoor hebben we nu al 27 wedstrijden op rij niet verloren. Onze selectie herbergt een mix van nieuw talent en ervaren krachten. Ik heb hierdoor vertrouwen in de komende wedstrijden op het EK. Laten we hopen dat we een goede start maken tegen Turkije.”

Senol Gunes: “Hopen op een stunt tegen Italië”

Senol Gunes, bondscoach van Turkije, benadert komende wedstrijden redelijk nuchter. “Als je kijkt naar de FIFA-ranking zijn onze tegenstanders allemaal beter dan ons. Dus het is een interessante groep. Als we gelijkspelen of zelfs winnen van Italië, kan dat voor verwarring in de groep zorgen. Maar alle drie de wedstrijden zullen lastig worden. We gaan niet hopen op een derde plek waarmee je eventueel nog naar de kwartfinales kan gaan, maar zullen voor de bovenste posities gaan strijden. Wellicht dat we voor een stunt tegen Italië kunnen zorgen.”

 

Odds/Quoteringen

Gezien de favorietenrol van Italië ligt het voor de hand dat de quotering voor een Italiaanse zege lager ligt dan een overwinning voor de Turken. Een zege voor Italië levert namelijk x1,53 je inzet op. Dat is flink lager dan bij Turkije, want bij hen staat de quotering voor een zege op maar liefst x7,80. Een gelijkspel in deze openingswedstrijd kan natuurlijk ook: dit levert x3,75 je inzet op.

Wil je inzetten op een ander speltype? Ook dat kan via Bookiez. Denk je zeker te weten dat Ciro Immobile scoort voor Italië? Dan levert je dat x1,91 keer je inzet op. Voor Turkije zijn deze odds het laagst bij Burak Yilmaz, bij wie deze quotering op x4,40 staat. De goksites hebben er in ieder geval al goed zin in!

 

Datum

De openingswedstrijd van het EK tussen Turkije en Italië wordt vrijdag 11 juni gespeeld in het Stadio Olympico in Rome. De aftrap van dit duel is om 21.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds of gebruik maken van de beste bookmaker bonus? Zorg dan dat je dit hebt gedaan voor dit tijdstip.

Ga direct naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top