Pre-wedstrijd odds voor uitwedstrijd Ajax Amsterdam bij RKC Waalwijk

De Nederlandse Eredivisie is alweer toe aan de dertiende speelronde. Hierin speelt koploper Ajax een uitwedstrijd bij het laag geklasseerde RKC Waalwijk. Zit er een monsterscore aan te komen in dit eerste duel na de interlandbreak of weet RKC Waalwijk te stunten in het eigen stadion? Voorspel RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam bij Bookiez en scoor hoge bookmakers bonussen!

Historie RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

Je hoeft geen kenner te wezen om te snappen dat RKC Waalwijk meestal het onderspit moet delven als Ajax op bezoek komt. In de laatste vijf confrontaties die plaatsvonden in Waalwijk werd er vijf keer gewonnen. Opvallend genoeg werd de laatste keren dat er puntverlies werd geleden door Ajax tegen RKC dat gedaan in Amsterdam en dus niet in Waalwijk.

Vorig seizoen eindigde RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam in een magere 0-1 overwinning van de regerend landskampioen. Ook in de seizoenen ervoor bleef het bij relatief kleine overwinningen. De laatste grote klapper dateert van 23 maart 2010. Het werd toen 1-5.

Online gokken op RKC Ajax 2021 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op RKC Ajax.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favoriet bij RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

Toch is Ajax de uitgesproken topfavoriet als er zondagmiddag wordt afgetrapt in Waalwijk. Alle goksites rekenen op een driepunter voor de Amsterdammers. Mocht RKC een punt of meer pakken? Dan schieten de odds de lucht in! Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de winstkansen bij dergelijke weddenschap niet heel hoog liggen.

 

RKC trainer Joseph Oosting: “Lastige wedstrijd tegen Ajax”

Ook RKC trainer Joseph Oosting beaamt die stelling: “Dit wordt een hele zware wedstrijd voor ons, maar wij gaan ervoor en leggen ons niet bij voorbaat neer bij een nederlaag”, zegt de trainer van RKC Waalwijk. “Bij RKC benadrukken we de zaken die ze wel onder de knie hebben. In onze situatie, is elke punt dat telt, maar het wordt wel een lastige wedstrijd tegen Ajax. Dat is zeker.”

Erik ten Hag: “Als wij ons niveau halen, heeft RKC geen kans”

Ajax is koploper van de Eredivisie en verzekerde zich twee weken geleden al van overwinteren in de UEFA Champions League. Het lijkt Ajax voor de wind te gaan, maar dan mag een wedstrijd tegen RKC Waalwijk niet onderschat worden vindt trainer Erik ten Hag. “Als wij ons niveau halen, heeft RKC geen kans”, is Ten Hag kort maar krachtig in zijn vooruitblik.

 

Odds RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De pre-wedstrijd quoteringen bij RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam zijn in alle gevallen behoorlijk aantrekkelijk. Zelfs als Ajax wint, kan je nog een leuk zakcentje scoren. De maximale pre-odds komen bij de top bookmakers die Bookiez voor jou heeft geselecteerd op x1,16. Dat lijkt misschien weinig, maar de winstkansen zijn gigantisch hoog!

Speel je op een gelijkspel? Dan worden de bookmakers bonussen pas echt interessant. Mocht je gelijk krijgen en eindigt het zondag in Waalwijk in een puntendeling, dan hoef jij niets te delen want de bookies betalen je dan maximaal x8,20 keer je wedbedrag uit!

Hoewel dat al een hele mooie deal is, kan het nog mooier. Als RKC Waalwijk wint en jij hebt hier op ingezet, dan ben jij echt spekkoper! Je scoort bij de betere, legale bookmakers Nederland dan maximaal x15,75 keer je inzet. Deze quotering wordt door TOTO sport aangeboden. Bet365 betaalt maximaal x15,00 keer je inzet uit en dat is natuurlijk ook nog altijd meer dan de moeite waard.

 

Datum en tijd RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam

De competitiewedstrijd RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam uit speelronde dertien van de Nederlandse Eredivisie staat geprogrammeerd voor zondag 21 november en begint om exact 16:45 uur. Op dat moment vervallen de pre-fase deals en start het live wedden op RKC – Ajax. Scoor jij straks de winnende deal?

Zorg dat je je goed voorbereid en check de kennisartikelen op Bookiez alvorens je gaat inzetten. Schat de risico’s in, bepaal je winstkansen en inzet door je goed te informeren over het veilig online wedden op voetbalwedstrijden in de Nederlandse Eredivisie.

Check alle odds en deal voor RKC Waalwijk – Ajax Amsterdam op onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top