Gokken PSV Galatasaray Odds Goksites 2021

Woensdag 21 juli opent het Champions League seizoen voor PSV. Doordat de ploeg in het afgelopen seizoen in de Eredivisie als tweede wist te eindigen, mag het aantreden in de derde voorronde. Tegenstander is Galatasaray. Vorig seizoen overleefde AZ deze voorronde niet, maar plaatste zich wel voor de Europa League. Voorspel hoe PSV het gaat doen en win bij Bookiez!

PSV – Galatasaray

Beide clubs stonden in het verleden al zeven keer eerder samen op het veld. De eerste keer was in 1987. Toen betrof het de zestiende finale van de Champions League. PSV won thuis met 3-0 en dankzij een 2-0 nederlaag in Istanbul ging de ploeg uit Eindhoven door naar de achtste finale.

In 2001 zaten beide teams bij elkaar in de poule. Galatasaray verloor in Eindhoven met 3-1, maar wist in eigen huis met 2-0 te winnen. Hierdoor gingen de Turken door naar de knock-outfase en moest PSV genoegen nemen met plek drie, waardoor ze in de Europa League terechtkwamen.

In 2006 speelde PSV en Galatasaray opnieuw in de groepsfase tegen elkaar. Dit keer brachten de Brabanders het er beter vanaf. Door 1-2 en 2-0 te winnen van de Turken werd een tweede plaats afgedwongen in de poule. PSV ging door, terwijl Galatasaray als laatste eindigde in Groep C en dus klaar was in Europa.

In 2018 werd er nog een oefenpotje gespeeld tussen PSV en Galatasaray. Deze verder nietszeggende wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door PSV, dat daardoor de totaal statistiek tegen Galatasaray bracht op vijf keer winst en twee keer verlies. Opvallend: het onderlinge duel eindigde nog nooit in een gelijkspel!

Online gokken op PSV Galatasaray doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Galatasaray PSV.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Roger Schmidt: “Alle vertrouwen in goede afloop woensdag”

“We zullen er zeker staan. De wedstrijd tegen PAOK heeft veel vertrouwen gegeven. De jongens lieten goede dingen zien, genoten van de fans in het stadion en lieten verbondenheid zien. We moeten dezelfde spirit en intensiteit brengen woensdag en dan heb ik er vertrouwen in. Al moeten de kansen wel beter afgemaakt worden om Galatasaray te verslaan.”

Fatih Terim (coach Galatasaray): “Wordt zware wedstrijd voor ons”

“PSV is een goede ploeg. Ze vechten altijd voor trofeeën. Vorig jaar hebben ze dat niet gered, maar ze hebben er wel de kwaliteiten voor. Het wordt een zware wedstrijd voor ons.”

 

Pre-wedstrijd quoteringen

Bij de online bookmakers zien we hoge odds als Galatasaray in Eindhoven weet te winnen woensdag. Een zege voor de Turken staat in de pre-wedstrijd fase op maximaal x4,50! Een gelijkspel levert ook een hoge bookmakers bonus op: x3,25!

Gebruik jij je welkomstbonus voor een gratis weddenschap op PSV? Dan scoor je maximaal x1,70 keer je inleg als PSV woensdagavond Galatasaray verslaat.

 

Speltypen

Wil je liever hogere odds scoren? Speel dan mee volgens het speltype correcte score combinatie. Speel je bij de top bookies op 1-0, 2-0 of 3-0 winst voor PSV? Dan is de uitkering maximaal x3,00! Bij 2-1, 3-1 of 4-1 winst voor PSV verdien je een maximale bookmakers bonus van x4,25 het ingezette wedbedrag!

Bij een voorspelling dat het 0-1, 0-2 of 0-3 voor Galatasaray wordt, staan de pre-odds op maar liefst x7,25 keer je inleg. Denk je dat de Turken met nog hogere cijfers gaan winnen? Een 0-4, 0-5 of 0-6 overwinning van Galatasaray is in de pre-fase goed voor een quotering van maar liefst: x250,00 keer je inzet bij de betere goksites! Bedenk wel dat de winsten hoger liggen, maar de winstkansen beduidend lager zijn dan bij het 1×2 wedsysteem. Speel bewust en verantwoord!

 

Datum PSV Eindhoven – Galatasaray Istanbul SK

De derde Champions League voorronde heenwedstrijd PSV Eindhoven – Galatasaray Istanbul wordt op woensdag 21 juli om 21:00 uur gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Wie wint er en zet een grote stap richting de volgende ronde? Voorspel en win bij Bookiez!

Ga naar onze bookmakers pagina en doe mee met deze wedstrijd van PSV >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top