Gokken op de Eredivisie topper PSV – Feyenoord

Komende zondag staat er opnieuw een topper in de Eredivisie op het programma. Na AZ – PSV vorige week, is het deze week tijd voor PSV – Feyenoord. Beide ploegen kwamen deze week in actie in Europees verband. Wie komt er dit weekend sterker en fitter terug uit Europa? En hoe zit het met de vorm? Speel nu mee via Bookiez en laat zien dat jij een voetbalkenner bent!

 

Online gokken op PSV Feyenoord 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op PSV Feyenoord.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Introductie

Met de Europese verplichtingen voor zowel PSV als Feyenoord wordt komende zondag voor beide ploegen een drukke week afgesloten. Bovendien is het voor PSV de tweede topper in een week tijd, want vorige weekend stond PSV tegenover AZ in Alkmaar.

PSV wist de topper tegen AZ winnend af te sluiten, waarna er afgelopen donderdag in de Europa League gelijk werd gespeeld. In de eerste groepswedstrijd kwamen de Eindhovenaren niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Real Sociedad, de nummer vier uit Spanje.

Feyenoord kende daarentegen een niet al te beste week. Vorig weekend leed de ploeg van trainer Arne Slot in haar derde competitiewedstrijd de eerste nederlaag. FC Utrecht bleek met 3-1 te sterk. In de Conference League had Feyenoord zich weer wat op kunnen richten, maar daarin kwam het niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Maccabi Haifa.

Feyenoord kan deze week dus nog redden door te winnen van PSV, terwijl PSV haar sterke openingsweken kan bekronen met een zege op Feyenoord. Daarmee kan het de Rotterdammers al vroeg in het seizoen op achterstand zetten in de Eredivisie.

 

Favorieten

De online goksites zien PSV als grote favoriet voor deze ontmoeting. PSV is het seizoen sterk gestart en heeft tot dusver als enige ploeg nog geen puntverlies geleden. Feyenoord is iets wisselvalliger gestart, maar heeft toch al wel in Europa een paar goede wedstrijden achter de rug.

Daarnaast spreken de statistieken in het voordeel voor Feyenoord: De laatste drie ontmoetingen in Eindhoven eindigden allemaal in een 1-1 gelijkspel, maar in Rotterdam wist Feyenoord wel steeds te winnen. De laatste keer dat PSV in Eindhoven van Feyenoord won, is alweer vier jaar geleden. Toch zien de bookmakers de Eindhovenaren voor deze ontmoeting als favoriet.

 

Schmidt: “Het wordt een uitdagende wedstrijd”

PSV-coach Roger Schmidt over komende ontmoeting: “We spelen opnieuw in korte tijd veel wedstrijden, maar we hebben al aangetoond dat we daar dit seizoen mee overweg kunnen. Feyenoord is natuurlijk wel een volgende lastige uitdaging, maar ik heb vertrouwen in mijn team dat we deze wedstrijd zullen winnen.”

Slot: “We willen dominant spelen”

Feyenoord-trainer Arne Slot: “Ik wil met mijn ploeg dominant spelen, maar de vraag is natuurlijk of dat ook lukt tegen PSV. Maar dat is wel het uitgangspunt. In balbezit zijn we soms nog slordig, dat moet er echt uit. Als dat tegen PSV lukt, geef ik ons een goede kans om te winnen van PSV.”

 

Odds/Quoteringen

De favorietenrol van PSV komt ook tot uiting in de quoteringen van de bookmakers. De pre-odds van PSV staan namelijk op x1,67 keer, wat een stuk lager is dan de quotering voor een zege van Feyenoord. Die staat namelijk op x4,45. Daarmee hebben de bookmakers ook meer vertrouwen in een gelijkspel dan een zege voor de Rotterdammers; de pre-odds voor een gelijke score staan namelijk op x3,90 keer je inleg.

Wil je meespelen met een ander speltype, dan kan dat natuurlijk ook via Bookiez! Zet nu de ‘pirce boost’ in bij de ‘correct score combinatie’, waardoor de quoteringen extra hoog zijn! Denk je dat PSV met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan verhoogt de price boost de quotering van x3,50 naar x4,00 keer je inzet!

 

Datum

De topper in de Eredivisie tussen PSV en Feyenoord wordt zondag 19 september om 14.30 uur gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. Wil je inzetten en gebruikmaken van de pre-odds van deze wedstrijd? Zorg er dan voor dat je dit voor 14.30 uur die dag doet. Vind de beste bookmaker bonussen via Bookiez.net!

Ga naar onze bookmakers pagina en speel mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top