Ontknoping in Groep F: Gaan Frankrijk, Duitsland en Portugal door?

Het wordt een zenuwslopende avond als woensdag de laatste groepswedstrijden in Poule F worden afgewerkt. Minimaal één land zal EURO2020 moeten verlaten, wellicht zelfs twee. En daar zou dus zomaar de regerend Europees kampioen (Portugal) of de huidige wereldkampioen (Frankrijk) bij kunnen zitten. Voorspel en win fraaie bookmaker bonussen met EURO2020 bij Bookiez!

Poule des doods

Het is best lastig om precies uit te rekenen wat de opties zijn om door te gaan in deze poule. Aan de andere kant is het ook heel simpel. De winnaars van Frankrijk – Portugal en Duitsland – Hongarije gaat sowieso door.

Het wordt lastiger als één duel in een gelijkspel eindigt, want dan hangt het af van de uitslag in de andere wedstrijd wie het meeste baat heeft bij die puntendeling.

Online gokken op Portugal Frankrijk doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op het EURO 2020.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Bij de online gokwebsites is Frankrijk de favoriet in het onderlinge treffen met Portugal. Bij Duitsland – Hongarije zijn onze oostenburen de grootste kanshebber op winst, zo redeneren de bookmakers.

 

Frankrijk – Portugal

Didier Deschamps: “Alles in eigen hand”

Bondscoach Didier Deschamps weet één ding zeker: er moet tegen Portugal vol gas gegeven gaan worden. “We hebben de troefkaarten in eigen hand. Of beter gezegd in onze eigen voeten.”

Fernando Santos: “We zijn er klaar voor”

Portugal moest al twee keer diep gaan dit EK en zal dat in de slotronde nogmaals moeten doen, beseft ook bondscoach Fernando Santos: “Woensdag zijn we helemaal klaar voor de derde intense wedstrijd op dit EK. Wees daar maar zeker van”, belooft Santos stellig.

 

Duitsland – Hongarije

Joachim Löw: “Vertrouwen dat het goedkomt”

“De nederlaag tegen Frankrijk hebben we goed verwerkt door goed te spelen tegen Portugal. Ik wil dat mijn spelers ook tegen Hongarije zo beginnen aan de wedstrijd, dan heb ik er vertrouwen in dat het goedkomt.”

Hongarije bondscoach Marco Rossi: “We gaan er mooie show van maken”

“Ik ben niet zo stom of arrogant om nu te gaan zeggen dat we tegen Duitsland gaan winnen”, laat de bondscoach weten. “Nee, we gaan naar München om er een mooie show van te maken en dan zien we wel waar het schip strandt”, aldus de Hongaarse bondscoach Marco Rossi.

 

Pre-wedstrijd quoteringen

Bij de online goksites zijn de meningen duidelijk verdeeld. Resultaat: overal hoge tot torenhoge odds!

Bij Frankrijk – Portugal pak je bij een winnende voorspelling altijd meer dan het dubbele van je inleg en bij Duitsland – Hongarije scoor je vooral goed als Die Mannschaft niet wint.

 

Frankrijk – Portugal

Je pakt ruim het drievoudige van je inleg als Portugal de zege pakt: x3,80! Een superhoge odd voor een overwinning van de regerend Europees kampioen.

Maar daarna houdt het niet op, want de bookies geven ook gul als je speelt op een zege voor de Fransen. Maximaal kan je x2,23 keer het ingelegde speelbedrag winnen bij een winnende weddenschap op de huidige wereldkampioen!

Spelen beide landen gelijk tegen elkaar? Dan stijgen de odds weer naar een torenhoog niveau! Je pakt maximaal x2,95 keer je inzet als het duel volgens jou onbeslist eindigt en beide landen inderdaad woensdagavond de punten gaan delen. Duitsland – Hongarije.

 

Duitsland – Hongarije

De bookmakers keren in het 1×2 wedsysteem maximaal x1,18 uit als Duitsland van Hongarije wint. Logisch, gezien de favorietenstatus van de Duitsers.

Bij een overwinning van de Hongaren krijgen we te maken met hele andere – veel hogere – getallen! Je scoort maximaal x15,00 keer je inzet als Hongarije drie punten pakt. Ook bij een gelijkspel kan je de jackpot scoren: x7,45!

 

Speeldata Groep F

De groepsfase van EURO2020 wordt afgesloten met de twee wedstrijden in Groep F. Om te voorkomen dat men de uitslag in de andere wedstrijd gebruikt om het op een akkoordje te gooien worden beide duels gelijktijdig afgewerkt. Frankrijk – Portugal en Duitsland – Hongarije beginnen daarom woensdag 23 juni allebei om 21:00 uur!

Speel mee met Bookiez en wordt de winnaar van EURO2020 door je voetbalkennis om te zetten in keiharde euro’s! Heb je nog een welkomstbonus of stortingsbonus van een bookmaker bonus openstaan? Gebruik die dan om een gratis weddenschap te plaatsen op deze spannende ontknoping in Groep F!

Ga naar onze bookmakers pagina en doe mee >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top