Gokken EURO2020+ topper uit Groep F: Portugal – Duitsland

Zaterdag spelen Portugal en Duitsland hun tweede groepswedstrijd op dit EK. Duitsland verloor de eerste wedstrijd op EURO2020 van Frankrijk (0-1), terwijl Portugal flink uithaalde tegen Hongarije (3-0). Welk land pakt de punten in dit tweede groepsduel in de Poule des doods? Voorspel en win via Bookiez!

Statistieken

Portugal en Duitsland speelden in 2014 voor het laatst tegen elkaar. De teams troffen elkaar toen in de groepsfase van het WK in Brazilië. De Duitsers wonnen met maar liefs 4-0 van de Portugezen. Op het EK 2012 wist Die Mannschaft Portugal ook al te verslaan met 1-0 in de groep waarin Nederland vierde werd. In 2000 wonnen de Portugezen voor het laatst van Duitsland. In dat jaar werd er ook gestreden op het EK. In de groepsfase won Portugal met 3-0 dankzij drie goals van Sergio Conceição die vandaag de dag trainer is van FC Porto.

De vorm van Portugal is behoorlijk goed. In de oefenduels die voorafgingen werd er met 4-0 gewonnen van Israël en speelde de ploeg van bondscoach Santos de derby tegen Spanje: 0-0. Kijkend naar de vorm van Duitsland voor dit EK: dan zien we een gelijkspel (1-1 tegen Denemarken) en een ruime overwinning (7-1 winst op Letland) staan.

Online gokken op Portugal Duitsland 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Portugal Duitsland.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

Beide landen behoren (eigenlijk altijd) tot de favorieten voor eindwinst op dit EK. Ook in de poulefase wordt er veel van Portugal en Duitsland verwacht. Omdat Frankrijk ook in de poule zit, zal er één land buiten de Top-2 vallen. Zij moeten dan hopen dat ze als beste nummers drie alsnog doorgaan. Een goed resultaat in elk duel is dan ook van groot belang! De goksites zien niet veel verschil tussen deze twee ploegen.

 

Fernando Santos: “Doden of gedood worden”

Fernando Santos (bondscoach Portugal): “Elk punt in elke wedstrijd zal heel belangrijk zijn en dit was ook zeker de start die ik wilde, maar het was niets meer dan één overwinning. We moeten nu Duitsland verslaan om zeker te zijn van plaatsing, maar omdat zij verloren in de eerste wedstrijd zal dat erg moeilijk worden. Het gaat nu om Duitsland en we moeten ons blijven verbeteren. Het is zaterdag ‘doden of gedood’ worden.”

Joachim Low: “Slagvaardiger zijn tegen Portugal”

Joachim Low (bondscoach Duitsland): “Tegen Portugal moeten we slagvaardig zijn. Lukt dat, dan kunnen we winnen. Want hoewel ze andere goede spelers hebben, is Portugal ook dit EK weer erg afhankelijk van Cristiano Ronaldo.” Toni Kroos voegde er aan toe: “Als je de eerste wedstrijd verliest en drie groepswedstrijden hebt, is de druk hoog – er is geen reden om erover te praten.”

 

Odds Portugal – Duitsland

Een winnende weddenschap op een zege voor EK-titelverdediger Portugal levert in de pre-fase een quotering op van x3,15. Dat is behoorlijk hoog voor een top voetballand. De pre-quoteringen voor Duitsland staat wat lager, wat betekent dat de bookmakers meer vertrouwen in een overwinning voor de Duitsers hebben.

De bookmakers bonussen voor een Duitse zege staat op maximaal x2,34, wat overigens ook een hele nette pre-odd is.

Een weddenschap op een puntendeling tussen beide landen zorgt voor de hoogste bonussen! Je kan daar maximaal x3,30 keer het ingezette wedbedrag scoren! Een inleg van € 5,- euro levert je in dat geval al € 16,50 euro op.

 

Wedden op Portugal – Duitsland

Ga je wedden op Portugal – Duitsland? Check dan alle speltypen die beschikbaar zijn bij de top bookmakers. Zorg ook dat je de risico’s kent en speel verantwoord op de wedstrijden van EURO2020!

Wedden op Portugal – Duitsland kan overigens ook tijdens het duel. Log in op je persoonlijke account bij de bookmaker waar je geregistreerd bent en scoor met live gokken de beste odds! De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 19 juni en begint om 18: 00 uur.

Ga naar de bookmakers pagina en speel met deze topper in Groep F >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top