Bookmakers rekenen op winnend Oranje bij Nederland – Turkije

Volgens de online bookmakers wordt het dinsdag absoluut niet spannend. Zij rekenen massaal op een overwinning van de Oranje equipe. Denk jij ook dat het Nederlands elftal korte metten gaat maken met de Turken of verwacht jij dat de bezoekers het ons bijzonder lastig gaan maken? Voorspel en win bij de top bookmakers van reviewwebsite Bookiez!

Historie Nederland – Turkije

Nederland speelde tot nu toe elf keer tegen het Turkse nationale voetbalelftal. Oranje won daarin slechts drie keer van Turkije. De Turken behaalden eveneens drie overwinningen, de overige vijf ontmoetingen eindigde in een puntendeling.

De laatste keer dat Nederland – Turkije op het programma stond was in 2015. Dit betrof toen een EK kwalificatiewedstrijd. Het Nederlands elftal moest opnieuw een gelijkspel toestaan: 1-1.

De laatste twee wedstrijden die Oranje tegen de Turken speelde, leverde nul punten op. Turkije won op 6 september 2015 met 3-0 en haalt op 24 maart 2021 opnieuw drie punten door met 4-2 te winnen van het Nederlands elftal.

Online gokken op Oranje Turkije 2021 doe je via Betiton:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betiton.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Nederland Turkije.

Bezoek Betiton.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betiton.com.)

 

Favoriet bij Nederland – Turkije

Mede dankzij die 4-2 zege is Turkije de trotse koploper in Groep G. Toch is Nederland favoriet bij de goksites waar je op voetbalwedstrijden kunt inzetten.

Turkije won deze WK kwalificatiereeks al drie keer: die 4-2 van Nederland, maar ook een 0-3 in en tegen Noorwegen en eveneens 0-3 uit bij Gibraltar. Ook speelde het twee keer gelijk: 3-3 tegen Letland en 2-2 tegen Montenegro. Het puntverlies trad tweemaal op tijdens thuiswedstrijden, het lijkt er dan ook op dat de Turken buitenshuis beter presteren.

Nederland won net als Turkije drie keer: 2-0 van Letland, 0-7 van Gibraltar en 4-0 van Montenegro. Tegen Noorwegen werd het afgelopen week 1-1 en Oranje verloor op 24 maart van dit jaar met 4-2 van de Turkse nationale ploeg.

 

Louis van Gaal: “Zege op Montenegro boost voor duel tegen Turkije”

Bondcoach Louis van Gaal was opgetogen na de 4-0 overwinning op Montenegro. Volgens hem een belangrijke zege met het oog op de wedstrijd van dinsdag in Amsterdam: “Deze zege kan een boost geven voor het duel tegen Turkije. Geen enkel land wint gemakkelijk van Turkije.”

“Maar ik kijk niet naar verleden, ik kijk naar het heden”, zo vervolgt Van Gaal. “We willen naar het WK en daarvoor is winst op Turkije cruciaal. We moeten tegen de Turken onze creativiteit tonen, net zoals we tegen Montenegro bij vlagen heel goed deden. Dan maken we een zeer goede kans om van de Turken te winnen.”

 

Odds

De pre-odds bij de online bookmakers wijzen allemaal dezelfde kant op: Nederland gaat winnen. Voetbalwedders die ook hun geld zetten op een zegetocht van Oranje maken kans op maximaal x1,32 keer hun inzet als het Nederlandse elftal dinsdag een driepunter scoort.

Als het dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena voor de zesde keer in de historie eindigt in een gelijkspel tussen Nederland en Turkije, dan juichen de online iGamers die ingezet hebben op een puntendeling. Zij kunnen zich verheugen op een maximale bookmakers bonus van x5,10 keer hun ingezette wedbedrag .

Een nederlaag van Oranje is zeer goed nieuws voor voetbalpunters die inzetten op een winnend Turkije. Als de Turken dinsdag inderdaad van Nederland winnen, dan betalen de bookmakers maximaal x7,95 keer hun gekozen wedbedrag op deze voorspelling uit.

 

Datum Nederland – Turkije Wedden op Voetbal

De wedstrijd Nederland – Turkije is bijzonder belangrijk voor beide landen en dus ideaal om op te wedden. Bij winst neemt Oranje de koppositie over van de Turken. Verliest Nederland? Dan wordt (rechtstreekse) kwalificatie voor het WK Qatar 2022 bijzonder moeilijk. Bij een gelijkspel is het Nederlands elftal afhankelijk van de resultaten die Turkije en Noorwegen in het vervolg van deze kwalificatiereeks zullen neerzetten.

De WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Turkije wordt op dinsdag 7 september om 20:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena geleden in Amsterdam. Zet in en win hoge bonussen door te kiezen voor de online bookmakersdeals die Bookiez heeft gevonden de top bookmakers van dit moment. Scoor jij een correcte voorspelling? Dan ben jij straks de grote winnaar bij Nederland – Turkije!

Speel mee en scoor snel de beste odds en deals op onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top