Bookiez voorspellen twee oefenzeges Oranje tegen Schotland en Georgië

Het EK gaat dan toch  echt bijna beginnen! Op 11 juni is het eindelijk zover en begint het uitgesteld EK 2020. Oranje zit middenin de voorbereiding en in dat kader speelt de ploeg van Frank de Boer dan ook nog enkele oefenwedstrijden. Komende week oefent het Nederlands Elftal nog tegen Schotland en Georgië. Speel nu zelf ook mee via Bookiez en kijk of jij ook klaar bent voor het EK!

Nederlands elftal

Het klinkt gek, maar Nederland is sinds 2012 eindelijk weer eens actief op een EK eindronde. Naast het feit dat het komende EK met een jaar werd uitgesteld, plaatste Oranje zich niet voor het vorige EK van 2016, waardoor het zo lang geleden is.

Overigens verliep het EK 2012 ook al dramatisch: Nederland kwam de poulefase niet door en pakte zelfs geen enkel punt tegen Denemarken, Portugal en Duitsland.

Omdat Nederland zich ook niet wist te plaatsen voor het WK 2018, betekent het dat de deelname aan het EK2020 pas het eerste grote toernooi is sinds het WK 2014, toen Nederland knap derde werd. Weet Nederland eindelijk weer eens een goed resultaat neer te zetten op het EK?

Voordat het EK begint, zal Oranje eerst nog tweemaal oefenen. Woensdag is een andere deelnemer aan het EK de tegenstander, te weten Schotland. Schotland is pas voor de derde keer aanwezig op een EK en dus willen de Schotten uiteraard ook een goed resultaat neerzetten. In het oefenduel tegen Oranje zullen de Schotten al een beetje weten waar ze staan: verloopt alles volgens planning of moeten zij zich zorgen gaan maken op het EK?

Online gokken op Oranje Schotland & Georgie 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op de Oranje Schotland.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favoriet

Oranje is volgens de goksites tegen de Schotten, uiteraard favoriet, ondanks dat Oranje de vorige twee grote toernooien afwezig was. En dat is ook het geval als tegen Georgië, de tegenstander in het tweede oefenduel van Oranje, wordt gespeeld. Die wedstrijd staat voor komende zondag op het programma.

Georgië plaatste zich niet voor het EK en bovendien is de Georgische ploeg één van de mindere voetballanden van Europa. Het is dus geen verrassing dat Nederland ook in dit duel de favoriet is bij de bookmakers.

 

Frank de Boer: “We eisen meer in deze oefenduels”

Frank de Boer: “Nu onze groep bijna compleet is, eis ik van mijn spelers ook meer. De drempel zal dus omhoog gaan komende week, en dus ook in deze oefenduels. Er staat niks op het spel, dat klopt, maar we zullen de wedstrijden wel serieus moeten nemen willen we de scherpte krijgen. Het EK staat voor de deur en veel voorbereidingstijd hebben we dus niet. We nemen ze dan ook uiterst serieus.”

 

Odds/Quoteringen

Omdat Oranje tegen beide tegenstanders favoriet is, is het logisch dat de pre-odds van Nederland ook een stuk lager staan dan die van tegenstanders Schotland en Georgië. De quotering van Nederland tegen Schotland staat op x1,44, terwijl die voor een zege voor de Schotten op x6,50 staat. Een gelijkspel in dit duel levert x4,95 op.

Tegen Georgië liggen de odds voor Oranje nog iets lager. Een overwinning voor het team van Frank de Boer levert daarin slechts x1,11 op, terwijl de bookmakers denken dat Georgië nauwelijks kans maakt, gezien de quotering van maar liefst x17,75. Ook een gelijkspel lijkt niet heel logisch met een quotering van x8,00.

Wil je liever gebruik maken van een ander speltype? Dat kan natuurlijk ook! Online wedden op voetbaluitslagen is bijvoorbeeld altijd populair. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten op de ‘correct score combinatie,’ waarbij je inzet op drie uitslagen. Denk je dat Oranje met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan levert je dat al x3,00 keer je inzet op. Een 4-0, 5-0 of 6-0 zelfs al x11,25!

 

Nederland – Schotland en Nederland – Georgië

De beide duels van Oranje staan deze week op het programma. Nederland – Schotland wordt woensdag 2 juni afgewerkt in het Portugese Faro; de aftrap is die dag om 20.45 uur. Nederland – Georgië wordt zondag 6 juni gespeeld in de Grolsch Veste om 18.00 uur. Wil je meespelen en inzetten op de pre-odds? Zorg er dan voor dat je dat hebt gedaan voor de aftrap van deze wedstrijden.

Speel mee via Bookiez en maak gebruik van deze interessante voetbal wedtips & quoteringen en kijk of je zelf ook klaar bent voor het EK!

Ga naar onze bookmakers pagina >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top