Bookmakers deals voor WK kwalificatie climax: Nederland – Noorwegen

Dinsdag 16 november speelt Nederland de laatste WK kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Als Oranje wint plaatst het zich voor het WK 2022 in Qatar. Bij alle andere uitslagen is directe plaatsing onzeker, omdat ook Turkije nog meedoet voor groepswinst. Check de bookmakersdeal voor Nederland – Noorwegen bij Bookiez en scoor de winnende deal!

Historie Nederland – Noorwegen

De Noren en de Nederlanders speelden in de eerste ontmoeting, tijdens de kwalificatie voor het WK in 1972, tien keer tegen elkaar. Het Nederlands elftal won zes van die wedstrijden, waarbij de eerste (in ’72) zelfs in 9-0 eindigden.

De laatste keer dat Noorwegen naar Nederland kwam, was in 2009. Oranje versloeg het land van Vikingen met 2-0. André Ooijer en Arjen Robben namen de doelpunten voor hun rekening. Opvallend detail: Maarten Stekelenburg was in die wedstrijd, ruim twaalf jaar geleden, de doelman. Samen met Ryan Babel is hij de enige nog actieve speler van dat elftal.

Online gokken op Nederland Noorwegen 2021 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €100 welkomstbonus
  • Beste quoteringen bij het online wedden
  • Bonus van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Oranje Noorwegen.

Bezoek Bet365.nl >

(Meld je nu aan en ontvang een welkomstbonus €100 bij Bet365.nl.)

 

Favoriet bij Nederland – Noorwegen

De goksites hebben bij het bepalen van de favoriet gekozen voor de thuisspelende ploeg: Nederland. Hoewel Oranje zaterdagavond zich blameerde tegen Montenegro door in de slotfase een 0-2 voorsprong uit handen te geven verwachten de bookmakers toch een driepunter van de troepen van bondscoach Van Gaal.

Noorwegen liet immers ook geen beste indruk na. De Scandinaviërs wisten niet verder dan 0-0 te komen tegen het reeds uitgeschakelde Letland. Noorwegen scoorde nog wel, maar zag die treffer afgekeurd worden door de VAR.

 

Louis van Gaal: “We staan nog steeds in de beste positie”

Bondscoach Louis van Gaal was na de 2-2 tegen Montenegro uiteraard niet blij en dat terwijl hij een paar uur eerder nog stond te juichen na de 0-0 van de Noren. “We staan nog steeds in de beste positie en hebben alles in eigen hand”, aldus Van Gaal.

Noorwegen zal compact spelen”

“We weten wat ons te doen staat. Het wordt nu echt een finale, waarbij alleen winnen telt. In Nederland denken we al snel dat dit elftal wereldtop is, maar dat is niet zo. We zullen dinsdag weer een compact spelend Noorwegen treffen en we zullen daar creatief mee om moeten gaan, zonder op een counter te lopen. Dat wordt een hele uitdaging.”

Sale Solkbakken: “We leven nog!”

“We leven nog”, zei de Noorse bondscoach Solbakken na afloop van het gelijkspel van het Nederlands elftal (2-2) tegen de Noorse media. “Maar op dit moment is de irritatie over ons gelijkspel nog groter, want we hadden anders een grote kans op de play-offs gehad.”

We gaan er alles aan doen om in Rotterdam te winnen”

Volgens Solbakken verandert het puntverlies van Oranje in Montenegro niets aan het belang of de inzet van zijn ploeg in de cruciale laatste groepswedstrijd in en tegen Nederland. “We gaan er alles aan doen om daar te winnen.”

 

Odds Nederland – Noorwegen

De legale, Nederlandse bookmakerskantoren zetten hoog in op Oranje. Zij hebben in de pre-wedstrijd fase vrijwel allemaal ingezet op winst voor het Nederlands elftal. Punters die hun voorbeeld volgen en geld zetten op een zege van Nederland tegen de Noren, spelen mee tegen een maximale bookmaker bonus van x1,44 keer hun inzet.

Het wedbedrag dat je invult op het wedformulier bij een overwinning van Noorwegen in de Rotterdamse Kuip kan maximaal x6,85 keer het gekozen bedrag opleveren.

De bookmakers bonus bij een gelijkspel gaat bij de online bookies over virtuele toonbank voor een maximum van x4,85 keer je inzet.

 

Datum en tijd Nederland – Noorwegen

De WK kwalificatie slotwedstrijd in poule G wordt op dinsdag 16 november gespeelde in de Kuip te Rotterdam. Het Feyenoord-stadion zal leeg zijn, maar de Franse scheidsrechter Turpin zal wel aanwezig zijn om het duel leiding te geven. De pre-odds vervallen zodra hij voor het eerst op zijn fluit blaast en live gokken is mogelijk tot zijn laatste fluitsignaal. Zet dus tijdig in en win bij Bookiez!

 

Verantwoord gokken

Bookiez hecht veel waarde aan verantwoord, bewust en veilig online gokken op voetbal. Check onze kennisartikelen, voorbeschouwingen en wedtips om de risico’s te beperken en speel alleen mee als je achttien jaar of ouder bent!

Maak het volgen van voetbal extra leuk en spannend door mee te spelen, maar neem nooit financiële risico’s tijdens het online gokken op wedstrijden van het Nederlands elftal of andere teams. Bereid je goed voor via Bookiez en geniet van de extra spanning!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor de winnende deal bij Nederland – Noorwegen >>

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top