Gokken op RCD Mallorca FC Barcelona | Primera Division 2022

Scoor de beste bookmakersdeals voor RCD Mallorca – FC Barcelona

FC Barcelona begint het nieuwe kalenderjaar al vroeg. Op zondag 2 januari moeten ze alweer aan de bak. Op het vakantie-eiland Mallorca hopen de fans van de Spaanse grootmacht dat rampjaar 2021 snel vergeten kan worden en dat 2022 met een klinkende zege begint. Thuisploeg Mallorca zal daar echter een stokje voor willen steken. Voorspel en win bij Bookiez!

 

Historie RCD Mallorca – FC Barcelona

In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen won FC Barcelona vijf keer op het Spaanse vakantie eiland! Vorig seizoen werd het maar liefst 0-4 voor de bezoekers uit de Catalaanse hoofdstad.

Voor deze wedstrijd zat een lange periode waarin RCD Mallorca niet in de hoogste Spaanse divisie uitkwam. Wel kreeg La Blaugrana in 2019 nog twee keer bezoek van de ploeg uit Mallorca. Dit was in 2019. Barcelona won toen met 5-2 en 5-0.

 

Favoriet bij bookmakers

De goksites zetten alles op FC Barcelona en vertrouwen erop dat de nieuwe coach Xavi het nieuwe kalenderjaar opent met een overwinning.

Barcelona eindigde 2021 met een 1-1 gelijkspel tegen Sevilla, terwijl RCD Mallorca in de laatste wedstrijden van vorig jaar met 4-1 keihard onderuit ging bij Granada. FC Barcelona is nu zevende in La Liga, RCD Mallorca staat vijftiende. Dit verklaart voor een groot deel de favorietenrol die de bookmakers Barcelona toebedelen.

 

Xavi: “We reizen met veel vertrouwen af naar Mallorca”

FC Barcelona speelt op 5 januari tegen Real Madrid voor de Spaanse Super Cup. De trip naar Mallorca zou je dus als tussendoortje kunnen beschouwen, maar coach Xavi doet dat niet. Hij focust zich alleen op de La Liga wedstrijd. “We gaan met vertrouwen het nieuwe jaar in en hopen daarin ook weer te kunnen beschikken over Ansu Fati. Hij kan ons weer verder helpen, zoals de hele groep keihard werkt. Ik ben heel tevreden over Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Marc-André ter Stegen en Frenkie de Jong. Alle spelers zijn enorm gemotiveerd, dat is mooi om te zien. Ik moet spelers die licht geblesseerd zijn zelfs een beetje afremmen, omdat ze zo graag willen. Daarom ga ik met veel vertrouwen naar RCD Mallorca op 2 januari van het nieuwe jaar.”

 

Pre-wedstrijd quoteringen RCD Mallorca – FC Barcelona

Je bent een echte voetbalgokker als je kiest voor een weddenschap op winst van RCD Mallorca. De maximale pre-odds zijn dan wel heel aantrekkelijk en lopen op tot maar liefst x5,25 keer je inzet!

Wint favoriet FC Barcelona deze 2022 La Liga ouverture? Dan kunnen punters die hier het geld op hebben gezet al op 2 januari juichend over straat rennen. Zij ontvangen dan namelijk een maximale bookmakers bonus van x1,71 keer het bedrag dat ze hebben ingevuld op hun online wedformulier!

Het wedbedrag dat je zet op een gelijkspel wordt maximaal x3,65 keer zoveel waard als dit achteraf de winnende voorspelling blijkt te zijn bij RCD Mallorca – FC Barcelona

 

Wedden op La Liga

Met Frenkie de Jong, Luuk de Jong en Memphis Depay heeft FC Barcelona de aandacht getrokken van veel Nederlandse voetbalpunters. Online Wedden op FC Barcelona is dan ook nog nooit zo populair geweest. Speel jij mee met RCD Mallorca – FC Barcelona? Dan ben jij straks wellicht één van de winnaars bij dit La Liga Santader duel.

 

Datum RCD Mallorca – FC Barcelona

Het duel RCD Mallorca – FC Barcelona uit de Spaanse voetbalcompetitie wordt op zondag 2 januari afgewerkt op het eiland Mallorca. In het Visit Mallorca Estadi in Palma de Mallorca wordt om 21:00 begonnen aan de wedstrijd. Op dat moment gaat het wedden in de pre-fase over op live wedden. Zorg dus dat je op tijd erbij bent om je voorspelling te plaatsen: in de pre-fase of live!

 

Verantwoord gokken!

Speel verantwoord, veilig en bewust door je goed voor te bereiden op de website van Bookiez. Zet nu te hoog in en onthoud dat je ook je volledige inleg kunt verliezen. Hou het spannend, leuk en luchtig. Check alle wedopties op onze top bookmakers pagina en kies de weddenschap die past bij jou manier van spelen. Zo word jij wellicht één van de winnaars bij RCD Mallorca – FC Barcelona!

Check alle odds en bookmaker deals voor RCD Mallorca – FC Barcelona en scoor bij Bookiez >>

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top