Gokken op PSV Ajax | Eredivisie 2022

Scoren bij de Eredivisie kraker PSV – Ajax doe je natuurlijk via de bookmakers deals die je kunt vinden op Bookiez! Plaats de winnende voorspelling via onze bookmakerspagina en wordt de grote winnaar van deze Nederlandse competitie topper tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam! Check de top pre-wedstrijd quoteringen en speel mee met PSV – Ajax!

Historie PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam

De recente historie laat zien dat de twee laatste onderlinge confrontaties in Eindhoven op een gelijkspel uitdraaide. Zowel in 2021 als in 2019 (in 2020 werd PSV – Ajax niet gespeeld omdat de competitie vanwege COVID 19 vroegtijdig werd stilgelegd) eindigde deze topper in 1-1.

Dit seizoen speelden beide topclubs al twee keer tegen elkaar. PSV won de eerste krachtmeting met ruime cijfers. In de Johan Cruijff Schaal versloeg het Ajax met 4-0. De Amsterdammers namen ‘wraak’ voor deze oor wassing door in oktober het Eredivisieduel Ajax – PSV met 5-0 naar zich toe te trekken.

 

Favoriet bij bookmakers

Voor de online goksites is Ajax de favoriet. Hoewel PSV thuis speelt en het 1-1 staat qua overwinningen in dit seizoen zijn de Amsterdammers in de ogen van de gokwebsites de grootste kanshebber op drie punten in deze Eredivisie topper.

Ajax verkeert in goede vorm. Afgelopen weekend rekende het met ogenschijnlijk speels gemak af met angstgegner FC Utrecht: 0-3. Verloren zoon Brain Brobbey scoorde tweemaal.

PSV daarentegen had moeite om te winnen bij laagvlieger FC Groningen. PSV won met de kleinst mogelijke marge: 0-1, maar bleef daardoor wel koploper in de Eredivisie.

 

PSV trainer Roger Schmidt: “Het is mogelijk voor ons om Ajax te verslaan”

“We staan momenteel één punt voor op Ajax. Dat betekent dat we het goed gedaan hebben. Ajax is een hele goede ploeg en heeft kwaliteiten over heel het veld. Ze hebben in mijn ogen nog altijd de beste voorwaarden om kampioen te worden. Maar het is dit seizoen voor ons mogelijk om Ajax te verslaan. Het is een open race. We gaan er alles aan doen om deze eerste plek vast te houden.”

Ajax coach Erik ten Hag: “PSV heeft heel goede selectie”

“PSV heeft ook gewoon een heel goede selectie. Maar toch ligt het volgens mij voor een groot deel aan onszelf of we titels winnen. We moeten hongerig zijn en blijven. Natuurlijk is het raar dat we in de Eredivisie met een doelsaldo van 48 doelpunten en slechts vier tegentreffers al twaalf verliespunten hebben. Maar ik had wel verwacht PSV ons lang kon bijbenen. Ik vind het dan ook niet vreemd dat de competitie nog steeds spannend is.”

 

Pre-wedstrijd quoteringen PSV – Ajax

Het wedden op PSV – Ajax was nog nooit zo leuk. Elke winnende voorspelling levert namelijk mooie geldbedragen op. Bij winst van topfavoriet Ajax verdubbel je je inzet al. De maximale pre-odds staan bij de top bookmakers van Bookiez namelijk op een fraaie x2,00 keer je inzet.

Voetbalpunters die denken dat PSV zijn koppositie verstevigt door thuis van Ajax Amsterdam te winnen, kunnen met deze voorspelling een maximale bookmakers bonus scoren van x3,40 het gekozen wedbedrag op deze uitslag.

Scoor de hoogste uitkeringen door te wedden op een gelijkspel. Als beide ploegen, net als in de voorgaande twee edities de punten delen, dan lopen de maximale pre-wedstrijd quoteringen op naar een zeer hoge x3,75 keer het wedbedrag!

 

Datum PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam

De topper in Eindhoven tussen PSV en Ajax wordt op zondag 23 januari gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Op dat moment worden de pre-odds vervangen door live odds. Je kan hiermee tot aan de laatste minuut nog een winnende voorspelling scoren!

Bookiez selecteerde de beste en meest betrouwbare Nederlandse bookmakers voor PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam. Je vind ze op onze bookmakerspagina! Check daar ook alle actuele pre-wedstrijd deals, match specials en spelopties voor PSV – Ajax.

 

Verantwoord gokken

Bookiez stimuleert verantwoord online wedden op voetbal. Ga voor het inzetten op PSV – Ajax eerst naar ons online kenniscentrum. Check daar de tips en meest gestelde vragen (FAQ) over het veilig online wedden op voetbalwedstrijden en ga goed voorbereid van start met het plaatsen voor je voorspelling op de Eredivisie kraker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam!

Ga naar de bookmakers pagina en scoor via Bookiez de winnende deal bij PSV – Ajax >>

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top