Gokken op het vervolg van de Premier League Darts

Donderdag wordt de Premier League Darts na een korte onderbreking weer hervat. De eerste fase van deze dartscompetitie is voorbij, waarin twee darters afvielen. In deze tweede fase zullen de resterende acht darters gaan uitmaken wie zich zullen plaatsen voor de halve finales, onder wie Michael van Gerwen. Speel nu mee via Bookiez en zet in op de wedstrijden in deze spannende tweede fase!

Introductie

Na een korte break begint de Premier League woensdag aan de tweede fase. In de eerste fase waren het oud-wereldkampioen Rob Cross en titelverdediger Glen Durrant die als eerste twee darters toch verrassend het veld moesten ruimen. Vooral de deelname van Glen Durrant was deze editie wat beschamend: De Engelsman wist geen van zijn negen wedstrijden te winnen. Opvallend, temeer Durrant de Premier League-winnaar van vorig jaar was.

De overige acht darters, onder wie dus Van Gerwen, nemen het van woensdag t/m vrijdag drie dagen achter elkaar tegen elkaar op. De overige vier speelrondes staan in de week van 24 t/m 27 mei gepland.

De verschillen zijn klein in de dartscompetitie, maar de lijst wordt vooralsnog aangevoerd door Nathan Aspinall met dertien punten. Dimitri van den Bergh heeft ook dertien punten, gevolgd door Michael van Gerwen met elf punten. De Nederlander voelt op zijn beurt de hete adem van achtervolgers Jonny Clayton en James Wade in zijn nek met beiden tien punten.

Van Gerwen staat uitgerekend tegenover die laatste twee deze week, waardoor hij, afhankelijk van zijn andere wedstrijd tegen Dimitri van den Bergh, een gat kan slaan met zijn concurrenten in de strijd om de bovenste vier plaatsen, die recht geeft op een plek in de halve finales.

Gokken op Premier League of Darts 2e fase 2021 doe je via Betreels:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €10 freebet
  • Beste quoteringen bij het gokken op darts
  • Bonussen van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betreels.com kan je tegen de hoogste odds weddenschappen afsluiten op Premier League of Darts.

Bezoek Betreels.com >

(Meld je nu aan en ontvang een freebet van €10 bij Betreels.com.)

 

Favorieten

De Nederlander wordt door de bookmakers nog steeds gezien als favoriet voor de titel, al doen Nathan Aspinall en Dimitri van den Bergh het ook erg goed deze editie van de Premier League. Dat gaat ten koste van oud-wereldkampioenen Peter Wright en Gary Anderson, die nog flink aan de bak moeten om een plek in de halve finales veilig te stellen.

Ook Jonny Clayton doet het boven verwachting, maar de Premier League-debutant wordt niet gezien als één van de favorieten. Dat geldt ook voor James Wade en José de Sousa, een andere debutant.

Woensdag zullen de ogen vooral gericht zijn op de topper tussen Van Gerwen en de Belgische Van den Bergh. Van Gerwen moet winnen om een gelijk aantal punten te behalen, anders raakt de Belg enigszins uit het zicht op de ranglijst. Van Gerwen kan deze week dus al goede zaken doen op de ranglijst, maar dat gaat geen gemakkelijke opgave worden. Weddenschappen op darts vind je via onze bookies!

 

Van Gerwen: “Tweede fase goed beginnen”

Michael van Gewen wil direct een goede stap zetten richting de halve finales van de Premier League, en daarmee revanche nemen voor vorig seizoen, waarin de Nederlander zich niet wist te plaatsen voor de eindfase. Van Gerwen: “Elke wedstrijd is nu belangrijk, maar ik wil de aansluiting bovenin niet missen. Ik moet dus eerst afrekenen met Dimitri, daar focus ik mij nu op. Daarna gaat het vizier pas op Clayton en Wade. Ik ben pas tevreden als ik die drie wedstrijden weet te winnen.”

 

Odds/quoteringen

Van Gerwen is licht favoriet voor zijn eerste partij in deze tweede fase van de Premier League tegen Dimitri van den Bergh. De pre-odds voor de Nederlander staan op x2,14, terwijl de quoteringen voor Van den Bergh op x2,55 staan. Een gelijkspel staat genoteerd op x4,55 en lijkt iets minder tot de mogelijkheden te behoren.

Uiteraard kan er ook ingezet worden op de eindwinst van de Premier League. Ook daarin geldt Van Gerwen nog steeds als grootste kanshebber met een quotering van x3,05. De grootste uitdagers zijn Van den Bergh (x4,35) en Aspinall (x6,45). Durf jij al te online gokken en het erop te wagen en de winnaars te voorspellen? Speel mee via Bookiez en maak gebruik van de beste bookmaker bonus deals!

 

Data

De tweede fase van de Premier League Darts start op woensdag 5 mei vanaf 20.10 uur, waarna er ook op 6 en 7 mei wedstrijden staan gepland. De laatste vier rondes vinden plaats van 24 t/m 27 mei in de Marshall Arena in het Engelse Milton Keynes. De halve finales en finale vinden vervolgens op 28 mei plaats. Hou dus rekening met deze data en zet op tijd in! Online wedden doe je via Bookiez.net.

Bekijk alle Bookmakers >

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader
Top